Upisali se u vrtic!!!!!!!
Abies, opet ti u ratu s muzem. Proci ce, takvi su.
Ja se mislila sinoc zaljubljivat ali M se taman probudio kad smo mi isli leci i dok je on zaspao, zaspao i muz.
Bili danas na vjezbama, tamo puze na sve cetiri stalno,a doma se vuce kao ranjenik. Rekla teta da mozemo dolaziti svaka 2 tj sada da je super sve svladao.
Pozdrav svima
Mateo super bas dobro da je sve savladao
Meni počelo padat ono cvijeće s balkona preteško pa samo padne dole hahha tako da sam imala posla s time . Naučila je pljeskat bas je smiješna al nezna jos pa pa
Ugolina i vas zezaju ti zubi ? Vidim kod moje natečeno bijeli se trlja jezik stalno o to a nije jos vani ...
moj mališa spava, tata otišao u noćnu, ja gledam seriju i malo vama pišem, čitam i tako..
Hello! Ja konacno u krevetu 😊
Danasnji dan je opet obiljezio soping 😊 I kupila si majcu za godisnjicu skole jedino se nadam da nece biti ruzno vrijeme jer mi na majcu ne pase kaputic (moglo bi se dogodit i da si do onda kupim jos pokoju majcu jer uz tu suknju pase bilo koja boja 😁😁)
Moje djete bilo dobro 😇😇 Bio vec umoran i gladan pa je malo negodovao ali je onda zaspao pa mama mogla dalje sopingirati 😆
Ugolina, da i Marcel strajka gladu kad mu idu zubici. Trenutno bas puno pojede. Neka, i potrosi puno 😁😁
Da ti zubici, to i mene ljuti. Bude tako da je par dana cendrav, ceska uho, budi se nocu, ja se sva poveselim reko super valjda ce sad konacno izaci, bas... Stane i ne mrda. Za koji tjedan opet ista scena... 😡😡
Abies, bas te snaslo... F se boji zubara? A zasto neda sisati kosicu? Jel ga strah aparata za sisanje? 🙄
Bravo za cupavicu i pljeskanje!!! 👏👏👏
Lucy, bravo i za upis u vrtic! 😊 Kad krece?
Rita, ljepotico, zelim ti i ovdje sretan, najsretniji rodendan!!! 😘😘❤❤🎂🎂🎉🎊🎀🎁
Toliko od mene, zelim vam laku i prospavanu noc! 😘
Hvala cure na cestitkama
Letimicno sam prolistala,nisam nista zapamtila..
Odoh i ja na spavanje..
Mirnu i ugodnu noc zelim
Evo da i ja jednom skuham ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵moze i za bebe 🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼 i za tpol 🍷
Summer hvala na kavi! ☺
Šta je ovo babe? Ja se polomim i odma nitko ništa ne pise? 😋
Ugl slomih ruku, cila sam u zavojima jer je lom u vratu nadlakticne kosti, tik ispod ramena. Veselo veselo, od 0-24h netko mora bit s menom i gigijem i teska depra me pici zbog svega toga 😑 jos i boli 😐. Sranje, eto!
No to nije razlog da se ovdje ne pise ! Dio cura se totalno prestao javljat, pa gdje ste zene?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cupavici i Mateu sretnih velikih 9 sa zakasnjenjem! 🎈🎀🎈🎀🎈🎀🎈🎀🎈
Nama bilo tako super!!isli buraz i cura mu i jos bili sa stolom s mojom kolegicom s posla i njenim muzem,a ne znas ko je od svih njih smijesniji i pun provala…zivi sou.. Bas smo se nasmijali, nazezali, toliko smo se glupirali na plesnom podiju da to nije bilo normalno, ko kakvi balavci… Drugi ljudi su nam se ili smijali ili nas blijedo gledali 😂😂😂😂😂 s o u ! Jos se zezamo da smo najgore mi s bebom doma haha.. Bas nas bilo briga,osim mlade smo poznali kojih desetak ljudi tamo hehe..
Ali pokupili smo se doma u dva..em zbog male jer znam da ce se buditi i traziti cicu..em zbog tog kaj vise nismo mogli gledat,penzici hehe.. Bas mi je dobro doslo!!!! 💪💪💪💪😊 dolazimo mi u pravi cas,mama ju nosila da ju ususka dalje…ja brzo pod tus i trcim s cicom..bas sam joj falila,obje si je pocickala i spavala bez greske do sedam..kad se probudila,proslijedila sam ju mami i nastavili smo muz i ja do deset spavat… Opet saljem
Bas mi drago da vam bilo tako dobro na svadbi i da ste zivali 👌👌☺😎
Sortiraj odgovore
Najstariji