Sanjarka 😮😮😮😮 bas mi je zao 😞 ne mogu ni zamisliti kako se snalazis s obzirom da nama mamama ni 2 ruke nisu dosta uz sve obaveze i bebace
Drzi se i samo pozitivno👍, gle lady gaga bi morala platiti da joj tako nesto iskreiraju da bude cool 😂
Nadam se da gips neces dugo nositi i kako ti ilani kaze - imas drugu ruku da grlis gigija ❤
Puse za brz oporavak 😘😘😘😘😘😘😘😘
Gitta sretna godisnjica, volite se, mazite i pazite jos dugoooooo
Dobro jutro mame!
Sanjarka dragapa kako se to dogodilo??? Sto kazu koliko dugo moras biti u gipsu? jao tocno znam kako se osjecas,ali glavu gore ,ima i gorih stvari,proci ce i to.Kada mi je Inja bila beba,slomila sam nogu na sanjkanju, isla na operaciju, jos imam zeljeza u gleznju i bila sam sest mjeseci na stakama - koma!!! tako da te potpuno razumijem,drzi se
Ajme meni pa tebi bilo puno gore. Kako si brinula o njoj i ostalim klincima tih 6mj? 😣😣😣😣
A dogodilo se jer sam glupa. Kupili mudrici hoverboard i ja isla probat. Zbacio me ko konj sa sebe , jer je zapeo od tepih u mudricinoj sobi. Svom silinom sam pala na lijevu ruku tocnije na lakat pukla mi je nadlakticna kost ispod samog ramena zato ne može bit gips. Ove zavoje moraju maknuti nakon 3tj jer se gube osjeti u laktu a posli toga cemo vidit kako ce bit s rukom i koliko ce trebat za oporavak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Silvani saljem hug pun podrske 😘
Lucy,haha doma se vuce ko ranjenik a tamo na vjezbama ko velki, koji glumac 😂😂😂😂 bravo za upis!!!
Tpol,kako si privezala tegle? 😂😂 dobro da nije na kog palo 😲
Gitta imala solirajucu vecer,blago tebi 😂😂
Ejic,super za soping! Moj ormar vapi za nekom novom robom,jos furam ono kaj sam u trudnoci 😥 prioriteti jebiga..al budem valjda prije povratka na posao
Summer,hvala na kavi 😂
Sanjarko moja,vidla sam sliku 😱😱😱😱😵😵😵 i ko vas bejbisita??? Btw,profilna gigi 😍😍 i slazem se,bas steta sto se cure neke vise nikad ne javljaju..
Pa barem jedan post dnevno 😒
Sanjarka ima struk ko ja nogu 😱😱😱😱😭😭😭😂😂 i da, lubenica 😍😍😍😍😍😍😍 jos ju nisam vidla tu nigdje za kupit!!! Ne brini,bude ti sjedio u krilu za rockas
Marcel popisanac!!! Podsjetio me na necaka, taj pisa cim otvoris pelenu 😂😂😂😂
Ilani,profilna 😍😍😍 a bome si nadrljala na skijanju
Mare profilna 😍 vidi sirene sto je velika i ona covjece... A ovo za struju 🔫🔫🔫🔫🔫 nama zna tako voda nestat, a ne stave obavijest ili ju idioti stave to jutro a moraju barem dan prije,ipak zgrada je, ja blago receno slom zivaca dobijem 😈😈
Lucy mobitel 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 kak nebi poludila katastrofa! Zasto si ga pustila da spava do 19??? Ja sam bome svoju budila najkasnije u 18!
Sanjarka,tocno kuzim da ti je bed zbog tako glupog razloga takav lom...tako niti ja sebi nikako ne mogu oprostiti onaj moj pad na ledu kad sam udarila glavom i sjebala si vrat...i sad zbog gluposti moram trpit posljedice,glavobolje,mucnine..a da sam samo zakopcala jaknu unutra,do tog mozda nebi niti doslo 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 eto,ziva glupost
Stavit ce ti Gigija netko u krilo za njegov rodendan ili ce se sam popeti.jos imas svoju drugu ruku da ga grlis
Gigi nije bas njezan, njegovo sjedenje u mom narucju znaci skakanje i bacanje po meni 🤣🤣🤣
Mare dosla struja? Nadam se da se neces razbolit 🤗🤗🤗
Lucy bas koma s tim mob 😏 koji mob je u pitanju?
Gitta nadam se da ce zubici brzo van 🤗
Summer lady gaga 🤣🤣🤣 utjesila si me sad 🤣
Ugolina kud od cile slike ti struk vidiš 🤣🤣🤣 al da 61cm u struku, kad si napumpam cice i guzu bit cu idealna 🤣🤣🤣 slazem se za nase drage odbjegle forumasice bas mi krivo to 😔
A zeno moja ti si vjetovatno trebala ic negdje pa je bio led pa što ces...ali ovo moje. Jos si govorim muzu dodi vidi kako ja znam ovo vozit cila bahata jer je on pao s njega na ledja to jutro sreca bez posljedica, i tako on Petar i mudrica svi su gledali kako ja to znam 🔫🔫🔫
Gigi zaspao u 12.30h , malo mi to rano jer do navečer vec bude koma, al bar se navecer srusi u sekund
Moja mama nas dadilja, jadna bas mi ju zao nije lako ovaj tempo pogotovo sad s njim kad je najzahtjevniji. I tu se osjecam krivom sta sad svi ispastaju
Sortiraj odgovore
Najstariji