Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Svibanj 2017. 14:19

ilani

Vidim da mi drugi post nije prošao, a tako sam ga dugo pisala. Joj ta tehnološka čuda!
    Ugolina ormar vapi za novom odjećom 😁😁😁 tako i moj otprilike. U nedjelju je maturalna večer sinu a ja nemam što obući i u kupnju za sebe ne mogu jer nemam s kime Nikolinu ostaviti. Drama! Naručila nešto iz Manga pa ću vidjeti što će doći.
    Mare ruka sinu dobro, još nosi zavoj i kaže da boli ali nije ništa nateceno. Dok se bude ženio, proći će 😁 Joj mogu mislit kako te danas struja iznervirala, ne možeš ništa bez nje. Bravo za šoping!
    TPol, super za posao za početak. Taman da se malo makneš iz kuće 😀

😂😂😂😂😂

Ugolina
    24. Svibanj 2017. 14:21

ilani

Sunshine1

Sanjarka😥😥😥 ne mogu si zamislit kako je tesko i kako se osjecas. Za glupost je potrebno tako malo. Al jbg sta je tu je. Nemoj se puno grist,vjerujem da nije svima tako tesko pomagat ti kako ti mislis.
    Ejic Tena pije km. Uzimam joj bez laktoze,al pomalo joj nekada dam i obicno. Ipak jr ono bio proljev od virusa a nr od km.
    Svi papate te lubenice,ja ih jos nisam primjetila. Nekako mi rano za njih. Pa jesu slatke i fine kao usred ljeta?
    E i ja nedam spat nakon 18!!! 😀
    Tpol veze cvijece spagom😂😂😂😂
    Meni danas poslali poruku da je stigla haljina a Tena taman spavala koji 45 min…spremila se u 5 min i otisla za ZD po nju. Rekla babi da me nema sat i pol i da legne k njoj jer ce ljepse spavat i da nema sad brige. Rade sam tako nego da je vucem sa sobom. I zbudila se taman 15 min prije nego sam dosla….a koje veselje,odmah je primim a ona naslonila glavu na moje rame i ne mice se 😍😍😍😍

A mazica slatka 😇😍 Tako ja jučer konačno išla kod frizera, iskoristila što muž bio doma popodne nekim čudom. Nije me bilo oko dva sata i vratila sam se s pustenom kosom pa Nikolina me prvo razgledavala i proučavala, sa ruku nije silazila i svako malo bi se onako malo odmaknula i zagledala u mene kao da se hoće uvjeriti da sam to ja, a onda bi svoje lice prislonila na moje 😍 Slično radi i kad se nasminkam 😆

Aaaahahaha,nikolina provjerava ko si ti haha...moja navikla na spustenu i ma vezanu kosu,a najcise voli kad spletem pletenicu,onda voli drzati i mahati repicem na dnu  😂😂😂 isto sminka ili ne,ali zeli dirati trepavice kad imam maskaru

Ugolina
    24. Svibanj 2017. 14:23

sandrichx3

Jutrooo ☕☕☕☕🍵🍵🍪🍪🍩🍩 dosla zamjena, konobar na godisnjem 😂
    Rita sretan ti rodjendan sa dva dana zakasnjena 😱😬😁
    Lovre se vec par dana dize na koljena uz namjestaj i pokusava zakoracit, jucer sam uspjela jednom otici na wc i to sam jos morala s njim ici 😂 idu mu gornje jedinice tako da se nesmijem odvojit ni sekund od njega, odma vristi i place… Nista ne stizem, zalijevam vrt po noci, ko neki manijak se suljam. Et, cujemo se dogodine, sad sam ga morala pustit da place da bi se javila 😂😂😂😂

Dogodine 😂😂😂😂😂😂 joj grozna faza,proc ce... Pusa malom hodacu hihi

Ugolina
    24. Svibanj 2017. 14:25

2410

dobar dan,imam par str zaostatka,nemam volje komentirat,procitala sam ih-nemojte mi zamjerit..u tugi i zalosti od ned.jer je moj tesla pobjegao glupom muzu i stvarno sam koma od tada.trazila ga,stavila oglas,trazim ga i dalje po cesti,grmicima(mrtvog)al ga nema nigdje😭😢.. stvarno me to pogodilo i uzasno mi je bez njega.nisam ni rekla nikom osim ljetnicama i vjencanoj kumi..i onoj crnogorki jer sam je zvala da pitam gdje mogu dat da mi natiskaju obavjesti pa da jos i poljepim po selu.al eto,pomalo prihvacam cinjenicu da se nece vratit iako stalno gledam na balkon u nadi hoce li doc,i vjerojatno cu jos dugo gledat😢..muka mi je jer cim bi se s nekim svojim cula me pitaju i za teslu,i sad objasnjavat svakome i prepricavat isto samo ce me jos vise rastuzit.bio mi je kao drugo djete i trebat ce vremena da me prodje sve to.kavez i ostale igracke sam oprala i rekla mm da to skloni jos u pon jer nemam snage gledat u to😔☹..

😥😥😥
    A muz 🔫🔫🔫

Gitta
    24. Svibanj 2017. 14:39

a joj brojčana tako mi je žao radi tesle, mogu misliti kako ti fali, ja se samo nadam da će ti se vratiti!!

Miss_a89
    24. Svibanj 2017. 14:49

Brojcana zao mi je za Teslu :((
    Jooj zasto moje dijete spava samo 20min dnevno?? 😣😣

24. Svibanj 2017. 18:55

Mame 😘 što se radi? Ovdje je zadnje vrijeme baš mirno, gdje su oni dani sa deset stranica dnevno? Ja pijem kavu, čekam muža, gledam u dugu. Lijepo je. Nikolina se igra na podu. Baš mi je dobra, volim gledati je kako se igra, tako je slatka 😍
    Vidim da je otvorena tema ljetne bebe 2017😊 Ahhh.... nostalgija. 

24. Svibanj 2017. 19:01

No

24. Svibanj 2017. 19:04

Netko će mislit da pijem kavu s rumom, koje gluposti radim. Poslala greškom sliku na novu temu a sad tu pišem besmislice. No dobro. Evo ponavljam sliku ovdje 😊

24. Svibanj 2017. 19:06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.