E lubenica! Joj kako se on tresao od srece dok ju je jeo 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dan mame!
Napokon da napišem pravi post,ne uspijeva mi to zadnje vrijeme,a otežava jos i to sto se i dalje ne mogu prijaviti sa moba.
Evo nas u vrtu uzivamo,ja pijem kavu,Nikolina se igra na dekici,muz jos radi .Ja sam svako ljeto samohrani roditelj jer njega nema po cijele dane.No necu se zaliti,sada bar nije na terenu.
Sanjarka pa ne znam bas sto je gore,svaka ozljeda je gadna ali sjećam se dok sam bila na stakama,puno puta mi je proslo kroz glavu da srećom nije ruka u pitanju,jer kako bih s jednom rukom oko djeteta??? Nezamislivo! Suosjećam s tobom iskreno. Nemoj se osjećati krivom ta nisi mogla znati da ces pasti,gluposti se događaju .Znaci sad ne ideš tako skoro raditi?😇
Abies jel' danas bolji dan? Nadam se da je.F ne voli frizere,zubare,joj znam kako je to,moja Lara uvijek radila drame cim bi se njoj itko približio,mogu knjigu napisati o tome,a cini se da ni Nikolina nece biti bolja po tom pitanju.
Sad saljem pa nastavljam.
Drage mame, napisala jutros post i stisnula odustani umjesto posalji 😏 tako da evo sad skracene verzije... kod nas sve po starom. Nema novosti :)
SANJARKA joooj draga, nadam se da ces se brzo oporaviti. Nemoj se osjecati lose. Nisi namjerno se polomila. A struk je 👌👌
MARE jesi bolje?
GITTE cestitam na godisnjici! Samo nek bude puno ljubavi ❤❤❤❤
LUCY koma za mobitel. Aplikacija kriva? Pa nek pogledaju i otkriju koja.. pogotovo ako ih imas samo par.
Netko je spominjao shopping. Uhhh bome bi i ja trebala kupiti par stvari. Stalno nosim isto..u malo toga stanem 🙈
Sanjarka, na stranu polomljena ruka, ali imaš tijelo kao manekenka i dvoje djece!!! Radi se o xperiji T3.
Miss, oni tvrde da ne mogu otkriti o kojoj se app radi, niti je li do app uopće, ali kažu da postoji mogućnost, a pošto nisu otkrili ništa drugo ili ne znaju pronaći što je, drže se toga i neće mi priznati zamjenu. A t centar i Sony Hrvatska tvrde da je servis mjerodavan i da odlučuje tko ima pravo na zamjenu. I sad ti reci. Danas sam pisala Društvu za zaštitu potrošača jer ovo traje već 7 mj i neću sad odustati iz principa.
Gitta, sretna godišnjica!!!!
Ugolina, danas skroz poremetio spavanje. Spavao danas od 11-14 i nije htio popodne, a spavalo mu se i bio nemoguć već u 19. U 20.30 ga hoću staviti on opet neće. Pustila sam ga da malo plače pa je zaspao ljuljanjem. Lijepo smo jedno vrijeme imali neki ritam, ali čim nekud ideš to se poremeti i on onda ne bi više spavao nikako.
Evo i meine , Danas smo išli kod mojih na posao da dogovorim kako cemo jer mi je istekao ugovor al uzet će me pa cu subotom za početak Radit ... to mi je ok , šefica kaže krivo joj bilo sta sam rekla da bi u drugu filijalu a ja kažem da su me iznenadilo s tim ugovorom jos sam se selila beba došla 😁😁 tako da sam smuljala hahah
Gitta sretna godišnjica
Sanjarka užas , sigurno ti je najgore sto nista ne možeš 😑😑😑
Ugolina privezala sam sa špagom nekom a najgore sta se meni moj m uvijek izruguje za moje poduhvate a sam nezna nista po stanu Napravit hahhaha .... a nema kome past na glavu sva sreća 1kat smo
Lucy tako i mojoj sve se opremiti kad idemo negdje E pa nemogu ja sjedit u kući hahha
Nama izbija zubić već dva dana se vidi a nikako van jadna ne spava dobro okreće se vrti place ... a s tim ni ja 😀 Mislim da bi mogao sutra bit vani!
Sanjarka😥😥😥 ne mogu si zamislit kako je tesko i kako se osjecas. Za glupost je potrebno tako malo. Al jbg sta je tu je. Nemoj se puno grist,vjerujem da nije svima tako tesko pomagat ti kako ti mislis.
Ejic Tena pije km. Uzimam joj bez laktoze,al pomalo joj nekada dam i obicno. Ipak jr ono bio proljev od virusa a nr od km.
Svi papate te lubenice,ja ih jos nisam primjetila. Nekako mi rano za njih. Pa jesu slatke i fine kao usred ljeta?
E i ja nedam spat nakon 18!!! 😀
Tpol veze cvijece spagom😂😂😂😂
Meni danas poslali poruku da je stigla haljina a Tena taman spavala koji 45 min...spremila se u 5 min i otisla za ZD po nju. Rekla babi da me nema sat i pol i da legne k njoj jer ce ljepse spavat i da nema sad brige. Rade sam tako nego da je vucem sa sobom. I zbudila se taman 15 min prije nego sam dosla....a koje veselje,odmah je primim a ona naslonila glavu na moje rame i ne mice se 😍😍😍😍
url=https://lilypie.com]
Vecer cure
Jedva sam se prijavila,ne znam sto me izbacilo
Sanjarka struja je dosla poslije 15h 😠
Tpol dobro je da ces makar subotom raditi
Ilani kako ti je sin? Kako mu je ruka?
Popizdila sam danas bez struje,kavu sam dva puta pila onu tursku ali svaki put mi zlo bude😳 veceras sam si kupila i nes kavu za svaki slucaj 😁😁 i cak sam si u lidlu kupila espadrile ili kako vec bijele boje.
Stavit ce ti Gigija netko u krilo za njegov rodendan ili ce se sam popeti.jos imas svoju drugu ruku da ga grlis
Gigi nije bas njezan, njegovo sjedenje u mom narucju znaci skakanje i bacanje po meni 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂
Mare dosla struja? Nadam se da se neces razbolit 🤗🤗🤗
Lucy bas koma s tim mob 😏 koji mob je u pitanju?
Gitta nadam se da ce zubici brzo van 🤗
Summer lady gaga 🤣🤣🤣 utjesila si me sad 🤣
Ugolina kud od cile slike ti struk vidiš 🤣🤣🤣 al da 61cm u struku, kad si napumpam cice i guzu bit cu idealna 🤣🤣🤣 slazem se za nase drage odbjegle forumasice bas mi krivo to 😔
A zeno moja ti si vjetovatno trebala ic negdje pa je bio led pa što ces…ali ovo moje. Jos si govorim muzu dodi vidi kako ja znam ovo vozit cila bahata jer je on pao s njega na ledja to jutro sreca bez posljedica, i tako on Petar i mudrica svi su gledali kako ja to znam 🔫🔫🔫
Joooj grozno 😲😲😲😲😲😥😥😥😥
Sanjarka, na stranu polomljena ruka, ali imaš tijelo kao manekenka i dvoje djece!!!Radi se o xperiji T3.
Miss, oni tvrde da ne mogu otkriti o kojoj se app radi, niti je li do app uopće, ali kažu da postoji mogućnost, a pošto nisu otkrili ništa drugo ili ne znaju pronaći što je, drže se toga i neće mi priznati zamjenu. A t centar i Sony Hrvatska tvrde da je servis mjerodavan i da odlučuje tko ima pravo na zamjenu. I sad ti reci. Danas sam pisala Društvu za zaštitu potrošača jer ovo traje već 7 mj i neću sad odustati iz principa.
Gitta, sretna godišnjica!!!!
Ugolina, danas skroz poremetio spavanje. Spavao danas od 11-14 i nije htio popodne, a spavalo mu se i bio nemoguć već u 19. U 20.30 ga hoću staviti on opet neće. Pustila sam ga da malo plače pa je zaspao ljuljanjem. Lijepo smo jedno vrijeme imali neki ritam, ali čim nekud ideš to se poremeti i on onda ne bi više spavao nikako.
Oooo da,jako dobro mi je poznato to s poremecenim ritmom... Ajme sto je suza i cviljenja bilo kroz ovu godinu zbog toga.... A najgore kada mijenjaju si raspored...evo mojoj trebalo dva dobra tjedna da se ustosimo u to jedno spavanje... Novo nam je zaspe u 12 ili cak 12:30 i po dva,cak i tri sata odspava i do osam je super..izmedu osam i devet je gotova...al ona se doslovce istrci 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji