Jutro ☀
Gitta cestitam!! 😀🎉🎉🎉
Brojcana cestitke na decku!!! 🎈🎈🎈
Ajmo mame savjet - koju kremu za suncanje koristite za bebace a da se dobro razmazuje i upija i fino mirise
I ja moram kupit kremu, dok je mudrica bila mala nisam se puno mislila kao sad, sad je previse novih informacija. Triba bit ovakva, triba onakva... za prvo ljeto ce imat faktor 50 no za sva sljedeća 30 ce bit dosta
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cao tete zatisje neko
Lucy i tvom malenom sa zakasnjenem sretan minic 😁
Gitta bravo za dobru noc
Mi smo jucer proveli ugodan i veseo dan,bas smo uzivali u poklonima i igranju. Sirena je odlucila da na bratov rodendan pocne uatajati uz namjestaj i da puze,pa puze malo cetveronoske,malo glumi ranjenika . Danas smo isli na rt Kamenjak sa djecom i pustali zmaja i uzivali sto je mm doma.
Bravo za sirenu, lijepo je napredovala ☺☺ velikom braci sretan veliki rockas sa zakasnjenjem 🎈🎈🍰🍰🎂🎂
Nedjelja. Nigdje nikoga.
Tenka i ja istale opet same sa babom do petka. 😥
Mazila se i smijala sa svekrom,plakala za mm kad bi isao na wc i svasta nesto,bas nam lijepo bilo….
Sirenica puzi🙆🙆🙆🙌
Probala cokolino,odusevljena naravno😅🤗 ap svejedno nakon toga meni krala piletinu jer je sigirno ta piletina iz mog tanjura nesto famoznije od cokolina… I jos nakon toga 50ml mlijeka
Iii spava ko beba
Znaci uveden cokolino 😎👌
Hahaha, tenka papalica medena 😍😍😍
I sirena puzalica i stajalica 😍😍😍
Sretni minici kom nisam cestitala 😘
A zlica je postala sluzbena hodalica 😂😂😂💪💪💪💪💪
Bravo zlica 😎😎😎😎😎😎
Vecer.
Evo i mene. Ovdje zatisje.
Par dana me nije bilo. Imale smo popunjen tjedan. Bila kod neuropedijatrica (doktorica odusevljena, sve ok tek za 5 mij opet) i kod pedijatrice (79 cm i 9100g), cijepimo se za mj dana.
U petak bili vani s frendovima koje smo spavali, zarucili su se nedavno, i kao sto smo ocekivali bit cemo kumovi :). Vjencanje slj god
Danas doma rostilj i prodje vikend…
Jos jednom bravo za Josipu hodalicu.
Mi se jos pridrzavamo jednom rukom al onda se bacimo na pod i puzemo jer smo tako najbrzi. Neuropedijatrica i teta vjezbalica zadovoljne njenim napretkom, moramo samo sitnice popraviti.
Mm otisao solp u kino, ja citam knjigu, Ena spava
Koja visoka cura, covjece 😎
Ugolina, bas ste lijepo uzivali, tako i treba! 😊 Josipa hodalica, cestitam i ovdje! Bravo napredna curo!! 😘😘
Marku i cupavici nasoj zelim sretne minice!! ❤💙🎉🎊
Snaho, samo ti puzaj i hodaj da si mozes decka loviti 😉 Bravo! Kad jednom krenu onda bas brzo napreduju 😍😍
Mare, vi ste se danas bas lijepo proveli 🌞👪🏝⛱🏖
Tena papalica 😊 Mama, pa mora ona puno papati da bi narasla velika cura! 😍😍 Jel ona sad vec pije km ili joj cokolino radis na ad?
Moj je isto papalica. Jede svaka 2-3h. Sad je zadnje jeo u 20h, oko 21 se probudio i popio ostatak ad-a i prije nekih pola sata se budio i mogao bi opet jesti da sam mu dala. Ali mu tu nocnu bocu ne zelim davati prije ponoci da mi se ne budi onda u 4-5h gladan. Izmedu 1-2 ce se probuditi pa ce je onda dobiti 😊
Ali danas je tokom dana pojeo, za dorucak pola vocne kasice, nekoliko komadica kruha sa sirnim namazom i koru kruha, 1h kasnije ispraznio 180ml ad-a, oko 13h malo juhice ali mu nije odgovaralo sto su komadici nesto veci pa nije sve pojeo ali je zato odma pojeo jos i pola kasice s mesom, 1h kasnije opet 180ml ad-a, u 18h ostatak te kasice s mesom od podneva i sad navecer 240ml ad-a. I jos ce sad nocnu bocu id 180ml i dnevno popije 200-250ml vode. Ja neznam kud to sve njemu stane… Ali bitno da je dnevno 4-5 pelena pokakanih 😁😁 I jos se drzi ko maneken (oko 74cm i 8,6kg 😁😁).
Spava mi se pa se!! Laku noc! 😘
Marcel papalica 😊😊😊
Jutro mame ☕☕☕☕☕
Nama bio ispunjen vikend. Bas volim to :) Jutros place od kad se probudila 😣😣 nadam se da ce se stanje popraviti. Procitat cu kasnije zaostatke i prokomentirati, ali za sada Brojcana cestitam na malom pišonji 🎈
Sretni minici 🎈🎈🎈
Sad idem dalje pokusavati skuziti zasto place i place i place….
Kako ste? 🤗
Rita sretan rođendan!!!!!
Bili kod zubarice. Opet vriska trganje urlanje. Izmlatila bih sina. Ima neki pubertet s 5 godina? Još je scenu radi šišanja radio (i nije ošišan). Kazna mu ide. Djelomična. Dolazi mu poslije jedan klinac pa taj dio ne mogu zabraniti.
Imam osjećaj da sam stisnula gumb za samouništenje. Jučer mm radi ručak palačinke jer svekar stiže; čak je nama 4 ili 5 palačinki ostavio ovog puta. I to je to. Malo čuvao petru. Molim ga da izađe s klincima i da na miru usisam i operem pod, uzalud. Na kraju htio se zaljubit pa sam ga odj. Čak je i budan ostao dok petra nije zaspala. Inače on prvi zaspi.
Čitam vas ne znam kad. Baš se bljak osjećam
Ima tih malih puberteta koliko hoces 😒
Muza po guzici! Opet 😒😒😒
Pozdrav svima
Mateo super bas dobro da je sve savladao
Meni počelo padat ono cvijeće s balkona preteško pa samo padne dole hahha tako da sam imala posla s time . Naučila je pljeskat bas je smiješna al nezna jos pa pa
Ugolina i vas zezaju ti zubi ? Vidim kod moje natečeno bijeli se trlja jezik stalno o to a nije jos vani …
Bravo za pljeskanje cupavice mala 😍
Hvala cure na cestitkama
Letimicno sam prolistala,nisam nista zapamtila..
Odoh i ja na spavanje..
Mirnu i ugodnu noc zelim
Sretan rodjendan ljepotice mala, budi uvijek tako dobra i vesela 🤗🤗🎀🎀🎈🎈🎀🍰🎂
Sortiraj odgovore
Najstariji