Jutro svima! Da jednom i ja poslužim kavu ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵
Noć super, baš sam se lijepo navikla na ovo josipovo spavanje i onda će doći druga beba pa sve ispočetka 😂😂 uživaj gitta dok možeš 😂😂
Ugolinapa neka ste se lijepo zabavili, baš mi je drago, tako i mi kad odemo na godišnji, s vrata damo josipa našima a mi trk na kavu ili negdje da malo odmorimo i uživamo sami!
Ugodan dan svima!! ☺☺
Jutro ☀
Gitta cestitam!! 😀🎉🎉🎉
Brojcana cestitke na decku!!! 🎈🎈🎈
Ajmo mame savjet - koju kremu za suncanje koristite za bebace a da se dobro razmazuje i upija i fino mirise
Brojcana i TPol, hvala na cestitkama!!! Kud vec 9. minic????
TPol, i vama sretan minic!!!!
Ugolina, super da ste se lijepo proveli. Ne znam sta cemo mi u 7. Mj. Bit ce stariji, mozda bude sve ok.
Gitta, zavidim sto ti spava cijelu noc. Moj kad je u kindi non stop nesto cendra, onda ga stavim k nama i bolje je.
Opet muke po jelu. Nista od povrca i mesa. Dajem mu 2-3 zlice voca pa 2-3 povrca, ali skuzi pa nece onda nista.
Joj, ladice..... Pod hitno moram kupiti one zastite za otvaranje.
Cao tete zatisje neko
Lucy i tvom malenom sa zakasnjenem sretan minic 😁
Gitta bravo za dobru noc
Mi smo jucer proveli ugodan i veseo dan,bas smo uzivali u poklonima i igranju. Sirena je odlucila da na bratov rodendan pocne uatajati uz namjestaj i da puze,pa puze malo cetveronoske,malo glumi ranjenika . Danas smo isli na rt Kamenjak sa djecom i pustali zmaja i uzivali sto je mm doma.
Mare, hvala. Moj isto tako moze na sve cetiri ali tako napravi par poteza i baci se ko ranjenik kako kazes. Dan nista posebno, priljepak. Cuvam ga da se ne opece na rol jer vrata budu vruca izvana.
Nedjelja. Nigdje nikoga.
Tenka i ja istale opet same sa babom do petka. 😥
Mazila se i smijala sa svekrom,plakala za mm kad bi isao na wc i svasta nesto,bas nam lijepo bilo....
Sirenica puzi🙆🙆🙆🙌
Probala cokolino,odusevljena naravno😅🤗 ap svejedno nakon toga meni krala piletinu jer je sigirno ta piletina iz mog tanjura nesto famoznije od cokolina... I jos nakon toga 50ml mlijeka
Iii spava ko beba
url=https://lilypie.com]
Hahaha, tenka papalica medena 😍😍😍
I sirena puzalica i stajalica 😍😍😍
Sretni minici kom nisam cestitala 😘
A zlica je postala sluzbena hodalica 😂😂😂💪💪💪💪💪
Vecer.
Evo i mene. Ovdje zatisje.
Par dana me nije bilo. Imale smo popunjen tjedan. Bila kod neuropedijatrica (doktorica odusevljena, sve ok tek za 5 mij opet) i kod pedijatrice (79 cm i 9100g), cijepimo se za mj dana.
U petak bili vani s frendovima koje smo spavali, zarucili su se nedavno, i kao sto smo ocekivali bit cemo kumovi :). Vjencanje slj god
Danas doma rostilj i prodje vikend...
Jos jednom bravo za Josipu hodalicu.
Mi se jos pridrzavamo jednom rukom al onda se bacimo na pod i puzemo jer smo tako najbrzi. Neuropedijatrica i teta vjezbalica zadovoljne njenim napretkom, moramo samo sitnice popraviti.
Mm otisao solp u kino, ja citam knjigu, Ena spava
Sortiraj odgovore
Najstariji