Lucy, sale za vjencanje obicno kod nas imaju jednu sobu u kojoj se mladenci mogu presvuci. Pitaj mladence, mozda se mozes nesto dogovoriti da ti ne spava bas u autu...
Ja danas oprala sve podove u kuci i obrisala stepenice. Evo, danas sam gotova sa ciscenjem kuce sto sam pocela u pon i za sto mi je nekad trebalo 1 dan. Sad moram sve cijepati na ta 2x po 2h kad on spava, prekidati kad se probudi pa nastaviti kad opet zaspi i tako se to malo razvuce 😕
Sad sam se nazderala cevapa i vocnog kupa kojeg sam sama napravila od ostataka voca i sladoleda sto sam imala jos kod kuce i sad bi mogla i ja malo oddrijemati ali moram u trgovinu u nabavku za sutrasnji rucak a taaaako mi se neda... 🙄
Vidim zatisje ovdje, svi uzivaju u vikendu 😊
Ja evo sadila još cvijeća vani, posijala također bosiljak, peršin i tako te biljne začine, volim to imati u saksiji i pri ruci.
Zvali jutros svekiće, i pita svekrva šta ima nova, mi govorimo ništa posebno, kad čuješ nju ko iz topa: jesil trudna? 😁😁 I prvu trudnoću mi je predosjetila, evo i sad, a nismo mislili još nikom ništa reći, ali eto drago nam je da sada znaju. Još ću kasnije nazvati svoje, prošli put je moja mama skakala po kući od sreće, doslovno skakala! Baš me zanima kako će sada reagirati!! 😊😊😊😊😊😊
Hello
Brojcana hvala
Tpol sretan minic slatkoj cupavici
Gitta svekrva vidovnjak,sandalice i tenisice su predivne
Ejic uspjela si sve srediti
Do kad traje otvaranje ladica?? Vec sam sad luda.
U kuhinji, sobi, boravku..... Gdje god. Pola stvari sam vec preselila zbog njega. Pa ne mogu sve zivo maknut.
Lucy,stavi mu u ladice te koje otvara neke njegove igracke ili nesto sto ce smjeti vaditi...mozda mu s vremenom dosadi
Vecer svima, jedan post prije spavanja, strgana sam -blago receno...
Jucer smo isli na svadbu,ali samo navecer od osam u salu..prvi konkretni dugotrajni vecernji izlazak bez zlice, cuvali su ju moji,a tamo smo i mi ostali spavati.. Bila im je dobra,mama ju uspavala kada je postala cendrava i onda ju moj tata zeznuo..kaze on njoj da kaj ju nosi,nek ju spusti spavat,a mama zna da jos ne smije jer osjeca da nije potpuno ono zaspala..i tako on nju pili i dosadio joj i isla ju staviti u krevet 😂😂 kaze mama,ljudi moji kad je ona pocela vristati iz petnih zila,oboje su ju smirivali 😂😂😂 al ajde,nije im dugo tako..zaspala je i bio muk dok mi nismo dosli doma.. Sad ovo saljem pa cu nastaviti
Nama bilo tako super!!isli buraz i cura mu i jos bili sa stolom s mojom kolegicom s posla i njenim muzem,a ne znas ko je od svih njih smijesniji i pun provala...zivi sou.. Bas smo se nasmijali, nazezali, toliko smo se glupirali na plesnom podiju da to nije bilo normalno, ko kakvi balavci... Drugi ljudi su nam se ili smijali ili nas blijedo gledali 😂😂😂😂😂 s o u ! Jos se zezamo da smo najgore mi s bebom doma haha.. Bas nas bilo briga,osim mlade smo poznali kojih desetak ljudi tamo hehe..
Ali pokupili smo se doma u dva..em zbog male jer znam da ce se buditi i traziti cicu..em zbog tog kaj vise nismo mogli gledat,penzici hehe.. Bas mi je dobro doslo!!!! 💪💪💪💪😊 dolazimo mi u pravi cas,mama ju nosila da ju ususka dalje...ja brzo pod tus i trcim s cicom..bas sam joj falila,obje si je pocickala i spavala bez greske do sedam..kad se probudila,proslijedila sam ju mami i nastavili smo muz i ja do deset spavat... Opet saljem
Jebote,kao beba je pa nis ne zna..kaj ne zna,pa sve zivo znaju te bebe i kuze.. Recimo, mi sjedamo u auto i mama ju drzi i masu nam, a ona suze i prsticem pokazuje na nas i govori a di a di a di i bome mama otrcala s njom tam cucka gledat i onda je zaboravila... A danas cijeli dan oko mene i mam i mam pa ju primim,pa nasloni glavu uz moju i tako cijeli dan... 💕😍 ljubav moja... A muzu valjda jos gore bilo..ja njega pitam kako ce ona bez nas, a on okrene glavi i kaze aj suti u picku materinu...bas mu bio bed...
Sreca pa nemamo uskoro tak vise svadbi...
E sad sam vas stvarno udavila kroz tri posta, necu vise... Nisam bas nista upamtila vase, sutra cu komentirati,a sada svima laku noc 😘
A Ugolina preslatko ,ma kuže oni sve ja ako je ostavljam muzu samo zbrisem da ne skuzi da sam otišla . Super da ste se lijepo proveli 👍🏻👍🏻👍🏻 Haha nasmijala sam se za ovo vrištanje tako bi i moja vrištala iz petih žila
Lucy sretan minic moja jos nije otkrila ladlice a super da nije manje nereda 😀
Htjela sam je danas slikat ali sam se uhvatila spremanja pa nisam , ružno vrijeme pa reko Aj da pospremim , peglala prala veš kuhinju malo bolje očistila napravila kao chesecake al super recept bez poda ...
Gitta pa super da znaju vidiš kako je odma skužila sveki 😬😬
Sortiraj odgovore
Najstariji