TPol, super stvari. I bodici nisu skupi. Ja sam u h&m 6 kom platila 20€.
Ilani, kad ti kazes da je s deckima lakse kad su stariji, vjerovat cu ti. Nadam se tome. Dobro da je s rukom sve ok.
Miss, drago mi je da uzivas sa curkom!!! Neka potraje.
Mare, torta je fsntasticna!!! Jesi i figurice sama radila?? 🎂🎂🎂🎂
Brojcana, cestitke na decku!!! Odlicno je imati i curu i decka. Ja bi tako sebi htjela.
Ugolina, kod tebe sama idila. Neka. Tako treba.
I mi u 7 mj trebamo u svatove a ne znam sto cu s M. Vodila bi ga s nama kad bi bio dobar. A poslije ga staviti spavati u auto i ponijeti baby phone s kamerom.
Brojčana dečkooo!! Čestitam! Ja bih ovaj put curicu i to blizanke!! Puno tražim, nek bude živo i zdravo 😂
Ugolina bravo za korake, jeeej, sad je nećeš zaustaviti!!
Mare torta izgleda top!
T pol, predivan ulov! Zbog ovog bi između ostalog, curicu! Predivno! I ja primark obožavam!! I ja sam kupila ovakve bodije samo u bojama za dječaka! 😂
Evo slika i mog ulova!!
Pozdrav svima,da i ja napisrm koju dok cekam mm i svekra. Zadnji potez koji obicno odrade autoputom je zatvoren i moraju preko velebita🙈😤
Ilani super da nije lom. Ja nisam nikad nista slomila. Jednom,ali nisam ja kriva,bolesna kost je kriva😂😂😂 a kod tebe uvijek veseli. Maturant uzbuden?
Brojcana cestitke na pisonji i ovdje!!! 😘💙
Tko jos sta?
Gitta ima pregled na Tenin rodendan!🤗😘
Super su vam stvarcice. Ovi bodiji su stvarno prejeftini😯😯😯😯
Ugolina i ja sam u potrazi za sesiricem,zadnje sam gledala u hm-u kad jos nisu imali puno a nis mi se nije svidjalo. Ima siltericu al moram joj stavit da ne skuzi. Znaci ne nosi ju😅😅😅😅
Sanjarka kako je proslo slikanje? Nisam procitala. Jel Gigi bio strpljiv?
Kod nas vruceeee,bas je zakuhalo! Baba mi je cini se na godisnjem😂😂😂 ajd pere mi sude a ja i zmaj napravimo puno suda. Al nek joj,ja rade kuham pa malo odmorim od nje. I onda hoda sa njom jer ja kao ne vidim😂😂😂😂🔫
Mm mi nosi robu...bit ce iznenadenje kaj je uspio nac. Za 2 suknje je mislio da je komplet suknja i majca,a rekla mu mornarski kombinezom. Veli ovo je mornarsko,ima vise bijelog nego plavog (zapravo je crno). Kad sam vidjela da nema smisla,ajd reko uzmi mi 2,3 majce losije i 2 bolje. Moze ova losija,oliver. Ne,to nije losija. Znas kaj,nema veze...kaj ne znas kaj nosim po kuci. Eeee uzet cu ti ovu haljinu prugastu,to nosis...sav ponosan kaze pobjedonosno😂😂😂😂🔫🤗
Sad je problem kaj je vidio kolko robe imam😂😂😇😇
url=https://lilypie.com]
Nece mi ubacivati smajlice opettttt
Ilani, bas se nakupilo kod tebe... Bitno da nije nista puklo. Neka uziva decko u ovim godinama, kao sto kazes, jednom je maturant i to doba se pamti
Gitta, bravo za Josipa i spavanje cijele noci, zavidim! I ja bi da cijelu noc spava... A i oko uspavljivanja se moj pokvario. Prije se sam uspavljivao, kako se poceo okretati i puzati tako je u sekundi na nogama...
Kakve lijepe cipeliceee. Gdje si ih nasla?
Brojcana, i ovdje ti cestitam na deckicu!! Mm je danas prvi put u zivotu rekao susjedu da nema vremena za pivo-hahaha. Sutra radi pa nije htio iako kad je usao u kucu je komentirao da bi mu sad bas pasala jedna hladna-hahaha. Ali znam, za koji dan/tjedan ce opet sve zaboraviti...
Sanjarka, nadam se da ce gigic sto prije prihvatiti uspavljivanje u kreveticu i ici Josipovim stopama. Kod nas isto vrucine ali i vjetar...
Razgovor sam pokrenula ja kao odgovor na neki njegov komentar. Zapravo pocetak razgovora nije bio razgovor vec svada s moje strane. On na pocetku bio tiho i ignorirao me, ali slusao. Kako sam duze kvocala tako se i on ukljucio u razgovor pa smo na kraju razgovarali ko ljudi
Mare, tosta ti je predivna!!!
Ugolina, super sto ste uzivali u lijepom danu! Nadam se i da sad uzivas na svadbi!
TPol, a jel da imaju lijepih stvarcica. I jeftinih! Bas si super nasla!
Lucy, jel nema restoran sobu za mladence? Mozda bi ga mogla tamo staviti spavati. Tako cu ja s Marcelom na nasoj svadbi. I kao sto kazes, babyphon s kamerom.
Sunshine, sljedeci tj idem opet do primarka pa ako ti zatrebaju bodici ili kapice, javi se
Muskarci i trazenje gdje je sto, uh..... Ima tu svskakvih prica-hahaha
Uzivajte na moru! I ja biiii
Nas dan bio pun cendranja i suza. Neznam sta mu je pa cijelo vrijeme cendra. I priljepak faza aktualna. Ujutro sam njegov tepih u sobi usisavala na koljenima i jednom rukom a drugom njega drzala. Da slucajno ne pobjegnem nekud tih par min...
Pocelo mu je suzit lijdvo oko. Ujutro se probudio sa suhim gnojem koji mu je tokom noci izasao. Ujutro nije bilo jako, ali kroz dan sve jace nakon svakog spavanja... Ako ce ici na gore onda sutra idemo na hitnu... I jos mu cijelo vrijeme iz tog oka idu suze. Cijelo vrijeme izgleda ko da place na to oko...
Sad navecer ga mm cuvao na puzlama da ja sredim kuhinju od rucka, mali poceo plazitibpo stolicu, pao i udario se par cm ispod oka o rum stolica. Bas mi ga zao... Sljedecih par dana bi se mogle mjenjati boje jer mu vec nakon nekih 15min bilo plavo... Onda sam stavila margarina pa je malo bolje ali mjesto udara se i dalje vidi... Jadnicak... Prije toga je pao i udario se bradom o drugi ugao tog stolica, a kako je pao na pod jos i glavom po podu. Nije jako ali suze su bile krokodilske. Meni sve to sok jer su nam to prvi padovi....
Sad spava od 20h, a ja nemam pojma sta jos radim na mobu umjesto da i ja spavam-hahaha. Laku i mirnu koc zelim!
jutro svima!!!
jao ejic baš mi je žao tvoga mališana, bemu miša... a što se tiče tog suzenja iz oka, tako je nama bilo dok smo na godišnjem bili, toliko mu je išlo da ujutro jedva otvori oči koliko se to skori, samo kamilice čaja napravi i gazu umoči pa mu briši, mi smo išli doktoru i dao nam je kapi i mast i od toga mu je već sutradan bilo bolje! rekla je dokt kao da mu je to od prehlade iako nije bio prehladjen, meni je više ličilo na neku alergijicu, jer je taman proljeće počelo u hrv kad smo mi bili na godišnjem, ko će ga znati... nadam se da će vam brzo to proći!!
Gitta, to mi je i mama rekla, caj od kamilice i gazom brisati. Probat cu, nemam sta izgubiti time.
A meni on isto ne izgleda bolestan ni prehladeni. Niti ima temp, niti mu nos curi... Ja to prije pripisujem vjetru. Zadnjih dana malo puhalo a kako je bilo lijepo suncano zao mi bilo provoditi dane samo u kuci, a oci mu nisam imala cime zastititi od vjetra. Koliko god sam ga okretala ledima u tu smjer od koje je puhalo, on se cijelo vrijeme okretao... a nadam se da ce proci bez hitne i peda...
Nasa noc bila ok, 1 budenje odkako sam legla i potegli svi do 7:20 😊 On sad spava a ja se kravim na kaucu 😁
Ujutro bilo lijepo suncano, ni oblaka na nebu, sad su se navukli oblaci 😕
Ejic, ovo je samo sala za svadbe. Ne znam imaju li uopce sobu.
Moj u priljepak fazi. Samo da je na rukama. Otvata ladice, vadi stvari van. Samo cekam da si pricepi prste. Nista ne mogu napraviti a da on ne vristi na podu jer ga ne nosim. Nocas cendrao svaki sat dok ga nisam stavila k nama u krevet.
Sortiraj odgovore
Najstariji