Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    19. Svibanj 2017. 12:14

Ilani drž se. Nadam se da nije ništa puklo. 
    Kvragu i viber i imena. Više nemam pojma gdje što pišem. 
    Miss hvali samo dijete

Sanjarka88
    19. Svibanj 2017. 13:09

Juhu mame 😘 sta se radi, ja se malo kravim. Sin zaspao, odvikavam ga od spavanja u kolicima pa ga eno u sobi u kreveticu. Ocekujem nekoliko dana problema i kraceg spavanja no rijesit ce se. Meni cudno, stalno ga idem gledat 🤣🤣. 
    Vani i dalje sunce przi na najjace, bili malo do bake, pa do poste. Popodne šetnja i tako... sta ima kod vas? 
    Miss i danas curka dobrica? 😘
    Mare super su tetovaze 😎sretno s tortom ☺ i super noc imala sirena ☺ ponovilo se!
    Ejic drago mi da si popricala s muzem, tko je pokrenuo pricu? 
    Ajme Ilani 🤤🤤🤤 javi se 
    Gitta a slike ulova? 😎 nek ti vrijeme do pregleda cim prije prodje 😍
    Brojcana deckoooooo joj! Cestitke! Vidit ces koje su to maze 😍 tata sretan? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    19. Svibanj 2017. 13:19

Evo torta gotova 

Ugolina
    19. Svibanj 2017. 13:39

Ej drage moje zenske, lijepo vrijeme nas izvuklo van! Jucer predivan dan, skuzili smo da mozemo konacno uzivati u parkicu jer moja zlica hoda, potpuno se opustila i ide ona,od sprave do sprave,od kucice do kucice,pa se primi ovdje pa ondje, preslatka mi je i presmijesna moja gegalica..do rockasa trcimo 😂😂🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ujutro mi se izmorila u parkicu,zaspe tocno u 12 iako pokusavam da proba i duze biti budna ali ne moze..i dugo spava,jucer dva i pol sata, sada recimo spava vec skoro sat i pol.. Poslije nam je isto bilo bas super, muz i moj tata su spricali nas vinograd, burazi kosili oko vikse od staraca, mama i sogorice i klinci se igrali, bas ono idilicno vani na zraku,u prirodi,divota..dosli doma oko osam i zlica je bez cviljenja izdrzala put do doma,valjda jer si je odspavala do pol tri popodne? Moguce..
    Danas skoknuli do supernove ujutro vidjet za sesiric, pepco,babycentar,kik,pa nemaju bas lijepih iako smo kupili u kiku,kao za u park ce bit ok, a za fensi prigode cu joj kupit bijeli negdje drugdje..i kupili siltericu u pepcu i nekoliko bodija kratkih rukava..a tamo brate guzva ko da se dijeli dzaba..poslije odlazimo i mislim si da se nisam uopce sjetila uc u ca pogledat..mah,nebitno.. Spavaju i mala i muz pa cemo do mojih.. Naime,imam drugi izlazak u zivotu bez zlice poduzi,idemo navecer na svadbu i bas se veselim jer idu i buraz i sogica s kojom sam si bas posebno onak dobra,bit ce super..moji ce cuvat bejbi pa ako bas nesto bude,nismo daleko,za 15 min smo kod njih..tamo cemo i prespavati...sutra novi planovi,al o tom potom 😂
    Brojcana,deckic 😍
    Ilani,javi za svog norca kako je 😂😲
    Abies,super pa se guza oporavlja..filip i pikica 😲 
    Miss ima dobro bebicu 😍 ja sam evo skoro godinu dana cekala da sa svojom mogu tako 😂😂😂
    Mozak bye bye

19. Svibanj 2017. 14:18

Mame
    Nije nista puklo hb,elasticni zavoj ,udlaga i ode noriti. Ah,a jednom je to u zivotu, i ja bih tako na njegovom mjestu makar i s gipsom.
    Brojcana, deckic je  Znam da si se nadala jos jednoj curki ali vidjet ces jednako su divni i cure i decki. Po mojem iskustvu sa deckima je i lakse bar u starijoj dobi,ne raspravljaju puno i bolje slusaju
    Miss, bravo za tvoju dobricu. Mozda se sada navikla na remencice pa je mirnija,a mozda se kukici popravljaju pa joj manje smetaju remencici? Kako god neka i dalje bude dobra mami Pitala si za vjezbice.Nikolina je rodena u 34 tjednu i zbog toga se smatra neurorizicnim djetetom pa se zato pratimo od rodenja kod neuropedijatra i fizijatra. Na Goljak idemo .
    Mare wow torta. Svaka cast! Bit ce Leo odusevljen.Odlicno za tetovaze neka si se pocastila,a sirena-slatkica
    Ugolina stvarno ste idilican dan imali,divota! Mogu zamisliti kako Josipa uziva u parkicu,bas je drustvena i znatizeljna beba Sesirica je bio dobar izbor u CA ali prije neka tri tjedna,i bas sam se dvoumila izmedu rozog i bijelog,na kraju uzela oba
    Sanjarka Gigi i Mikipresladak je! Mozda mu se jos i vise svidi spavati u kreveticu,navijam za to.
    Ellie,cestitam na novom poslu! Ena putnica bila dobra,nismo ni sumnjali
    Gitta, brzo ce taj pregled.I kakva je torta u planu?

TPol
    19. Svibanj 2017. 15:12

Pozdrav svima sjedim vani i uživam na ovom svom balkonu , puse jako ali toplo 27je danas 
    Nisam imala ovih dana volju za nista vidit cemo kako će bit dalje ... 😑
    Ilani super da nije slomljeno a to su dani najbolji kad se samo sjetim ni brige ni pameti hahhaha 
    Ejic zarazila si me primarkom pa sam i ja morala ic malo i kupnju 😬
    Gitta super da se uspavljuje sam joj da b moja tolko ne vrišti ☹️🙄🙄
    Ugolina bas odlično da možete sami 

Abies
    19. Svibanj 2017. 15:15

Ilani laknulo svima da nije lom.
    A tek kakve su dečki maze mamine...do 5 god. Dalje ne znam. 
    Mare torta je odlična!!!!

TPol
    19. Svibanj 2017. 15:26

Da dovršim hahha
    Ugolina super za svadbu meni jw bilo grozno s njom radje da nije išla samnom al nije niko imao čuvat 
    Brojacana bas mo drago za dečkića lijepo je imat curicu i dečkića ( kao da ja znam Haha ) jedino sto bi ja iz praktičnih razloga curicu tako da dijele sobu 😁😁 al to za 5,6godina ako sw odlučimo ... evo malo
    Mog ulova iz primarka 

TPol
    19. Svibanj 2017. 15:27

mare1989
    19. Svibanj 2017. 16:07

Tpol ulov odlican😊😍
    Ilani bitno da nista nije slomljeno
    Brojcana nek bude zdrav i veseo pisonja😊 i nek jesve uredu😘
    Hvala cure na komplimentima😘😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.