Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Svibanj 2017. 20:14

Vecer cure
    Simonu sretan minic
    Miss bravo za dobru curicu
    Danas sam bila zlocesta mama nisam dala sireni dala da spava poslijepodne jer sam isla se tetovirati😁 i taman sam dosla kuci ona se probudila 😁 od 18-20h 😂 ljubi je majka

mare1989
    18. Svibanj 2017. 20:18
    sirena 😍
    sirena 😍
    Stay strong i egipatski znak za zivot
    Stay strong i egipatski znak za zivot

ejic
    19. Svibanj 2017. 00:15

I to je to? 1 stranica cijeli dan? 😲😲 Ok, bilo je lijepo vrijeme pa valjda sve po vani lutamo 😊
    Nasa protekla noc bila ok, 2 budenja, oko 1 i oko 3 😊
    Danas stigla malo kucu srediti, a isli smo nas dvoje i na vocni kup 😊 Mama papala vocni kup a djete vafle 😊
    Sjeli danas konacno s mm i pricali o problemu. Za sad je uvidio problem, do prve prilike kad ve mu opet biti negdje lijepo i nece mu se ici kuci... 😥
    Da vidim koliko sam od zasostataka upamtila 😊
    Sretan minic Simonu!!!! 💙💙💙
    Ellie, cestitam na novom poslu!! 😘😘
    Miss, super sto si sve uspjela danas. Joooj koliko sam ja toga uspjevala kad se moj jos nije mogao gibati, cijepi dan se igrao u viperu a ja mogla bilosto raditi 😊 Sad je vec druga prica 🙄
    Abies, neka Petri sto prije produ gljivice! Bas mrzim tu rijec 😬😬
    Mare, jako lijepe tetovaze 😍😍 Mamis nas koje smo slabe na to i jos cu na kraju izmisliti nesto i otici se tetovirati 😁😁
    Bravo za dobru sirenicu, moju snahu 😍😍
    Sanjarka, kodnas danas bilo 26 stupnjeva, ujutro oko 8 vec 15 😒 A jesmo cudne, nije dobro kad je lijepo vrijeme a nije dobro ni kad je ruzno 😁😁
    Evo, vise nije ostalo u ovom pilecem mozgu 😁😁
    Zelim svima laku i mirnu noc! 😘

Abies
    19. Svibanj 2017. 07:00

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵
    Evo kave!
    Dijete starije od 6, mlađe od 6:30...meni duša spava 
    Guza ide na bolje jeee 
    A čitam kroz dan. I slabo upamtim 

mare1989
    19. Svibanj 2017. 07:36

Jutro cure
    Abies hvala za kavu. Odlicno da guza ide na bolje😊
    Andrea bravo za dobru noc i sto ste bili na vocnom kupu😍 zet prati svoju curu u dobrom spavanju.
    Nama noc odlicna zaspala je ponovo u 22h i do 6.30 je spavala bez budenja,a tako sam i ja nisam se probudila do jutros 😁😂 Danas u akciju pravljenja torte,dinosaurici su spremni a kad popijem kavu idem smisljat vulkan😁😁

Miss_a89
    19. Svibanj 2017. 08:21

Jutro ☕ Nama noc ok, al sad je malo cendrava. Nadam se da ce se nastaviti niz dobrih dana. Danas opet planiram cijeli dan biti sto vise vani s njom.
    Ejic super da ste ti i tm razgovarali. Nadam se da ce krenuti na bolje.
    Mare super tetovaze 👌
    Abies super za guzu! Sve se to moglo vec rijesiti..ah ti doktori
    Ellie cestitam na poslu!

19. Svibanj 2017. 08:47

Jutro mame!
    Jucer ludi dan,danas poceo nista bolje. Jedno dijete otislo  na izlet, drugo doslo iz nocne smjene i otislo na faks, trecem je danas norijada a cini se sinoc slomio ruku-pao s bicikla,boli,treba rentgen,moramo u traumu,odmah sinoc nije htio ici a sad je tamo vjerojatno milion ljudi. Pisem kasnije 

mare1989
    19. Svibanj 2017. 09:03

Ilani jao bas ludo kod tebe,nadam se da ce biti ruka dobro i da nista nije slomljeno.

Gitta
    19. Svibanj 2017. 09:54

Ejic drago mi je da ste ti i tm razgovarali i da se neće ponoviti, da će shvatiti, iako ne znam točno o čemu je riječ jer vas nisam pratila od početka ali pretpostavljam s onom rečenicom kad si napisala da se nadaš da će više biti kući, i ja se nadam tako, da će jedva čekati kući!
    Mare super tetovaze, ja sam više fan pirsinga iako nemam trenutno nijedan, izvadila ovaj na pupku još dok sam s J bila trudna...
    Abies super za guzu! nek ide na bolje, hvala za kavu!!
    Ellie cestitam na poslu! šta ćeš točno raditi?
    ilani nadam se da nije ništa ozbiljno s rukom!
    Eto nadam se da sam vas sve pohvatala!! sad malo o nama..
    Naručila sam se na prvi pregled, 08.06. Nama su sad spavanci i dnevni i noćni super, spava cijelu noć, i to sve otkako se sam uspavljiva! jeej!
    ovo vrijeme nije normalno, prekjučer +30, danas debela dukserica, puše, kiša...grrrr.
    ja sam već u razmišljanju koju tortu za prvi roćas napraviti...
    išli smo prekjučer kupiti josipu sandalice i patikice, i još ljetnih majčica, bodija, šorčića, kratki smo s tim i zadovoljna sam ulovom...
    to bi bilo ukratko to!
    Ugodan dan svima!! :*

Gitta
    19. Svibanj 2017. 09:56

eh da, Miss drago mi je za tvoju curicu, pametnica mala, neka si je malo i pohvalila, drago mi je to čuti!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.