Vecer cure
Simonu sretan minic
Miss bravo za dobru curicu
Danas sam bila zlocesta mama nisam dala sireni dala da spava poslijepodne jer sam isla se tetovirati😁 i taman sam dosla kuci ona se probudila 😁 od 18-20h 😂 ljubi je majka
I to je to? 1 stranica cijeli dan? 😲😲 Ok, bilo je lijepo vrijeme pa valjda sve po vani lutamo 😊
Nasa protekla noc bila ok, 2 budenja, oko 1 i oko 3 😊
Danas stigla malo kucu srediti, a isli smo nas dvoje i na vocni kup 😊 Mama papala vocni kup a djete vafle 😊
Sjeli danas konacno s mm i pricali o problemu. Za sad je uvidio problem, do prve prilike kad ve mu opet biti negdje lijepo i nece mu se ici kuci... 😥
Da vidim koliko sam od zasostataka upamtila 😊
Sretan minic Simonu!!!! 💙💙💙
Ellie, cestitam na novom poslu!! 😘😘
Miss, super sto si sve uspjela danas. Joooj koliko sam ja toga uspjevala kad se moj jos nije mogao gibati, cijepi dan se igrao u viperu a ja mogla bilosto raditi 😊 Sad je vec druga prica 🙄
Abies, neka Petri sto prije produ gljivice! Bas mrzim tu rijec 😬😬
Mare, jako lijepe tetovaze 😍😍 Mamis nas koje smo slabe na to i jos cu na kraju izmisliti nesto i otici se tetovirati 😁😁
Bravo za dobru sirenicu, moju snahu 😍😍
Sanjarka, kodnas danas bilo 26 stupnjeva, ujutro oko 8 vec 15 😒 A jesmo cudne, nije dobro kad je lijepo vrijeme a nije dobro ni kad je ruzno 😁😁
Evo, vise nije ostalo u ovom pilecem mozgu 😁😁
Zelim svima laku i mirnu noc! 😘
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵
Evo kave!
Dijete starije od 6, mlađe od 6:30...meni duša spava
Guza ide na bolje jeee
A čitam kroz dan. I slabo upamtim
Jutro cure
Abies hvala za kavu. Odlicno da guza ide na bolje😊
Andrea bravo za dobru noc i sto ste bili na vocnom kupu😍 zet prati svoju curu u dobrom spavanju.
Nama noc odlicna zaspala je ponovo u 22h i do 6.30 je spavala bez budenja,a tako sam i ja nisam se probudila do jutros 😁😂 Danas u akciju pravljenja torte,dinosaurici su spremni a kad popijem kavu idem smisljat vulkan😁😁
Jutro ☕ Nama noc ok, al sad je malo cendrava. Nadam se da ce se nastaviti niz dobrih dana. Danas opet planiram cijeli dan biti sto vise vani s njom.
Ejic super da ste ti i tm razgovarali. Nadam se da ce krenuti na bolje.
Mare super tetovaze 👌
Abies super za guzu! Sve se to moglo vec rijesiti..ah ti doktori
Ellie cestitam na poslu!
Jutro mame!
Jucer ludi dan,danas poceo nista bolje. Jedno dijete otislo na izlet, drugo doslo iz nocne smjene i otislo na faks, trecem je danas norijada a cini se sinoc slomio ruku-pao s bicikla,boli,treba rentgen,moramo u traumu,odmah sinoc nije htio ici a sad je tamo vjerojatno milion ljudi. Pisem kasnije
Ilani jao bas ludo kod tebe,nadam se da ce biti ruka dobro i da nista nije slomljeno.
Ejic drago mi je da ste ti i tm razgovarali i da se neće ponoviti, da će shvatiti, iako ne znam točno o čemu je riječ jer vas nisam pratila od početka ali pretpostavljam s onom rečenicom kad si napisala da se nadaš da će više biti kući, i ja se nadam tako, da će jedva čekati kući!
Mare super tetovaze, ja sam više fan pirsinga iako nemam trenutno nijedan, izvadila ovaj na pupku još dok sam s J bila trudna...
Abies super za guzu! nek ide na bolje, hvala za kavu!!
Ellie cestitam na poslu! šta ćeš točno raditi?
ilani nadam se da nije ništa ozbiljno s rukom!
Eto nadam se da sam vas sve pohvatala!! sad malo o nama..
Naručila sam se na prvi pregled, 08.06. Nama su sad spavanci i dnevni i noćni super, spava cijelu noć, i to sve otkako se sam uspavljiva! jeej!
ovo vrijeme nije normalno, prekjučer +30, danas debela dukserica, puše, kiša...grrrr.
ja sam već u razmišljanju koju tortu za prvi roćas napraviti...
išli smo prekjučer kupiti josipu sandalice i patikice, i još ljetnih majčica, bodija, šorčića, kratki smo s tim i zadovoljna sam ulovom...
to bi bilo ukratko to!
Ugodan dan svima!! :*
eh da, Miss drago mi je za tvoju curicu, pametnica mala, neka si je malo i pohvalila, drago mi je to čuti!!
Sortiraj odgovore
Najstariji