Hello! Procitala sam sve ali zapamtila nista... 😕
Mi smo danas bili u sopingu 😊 Marcel dobio 3 hlace 😊 Ipak moram sljedeci tj jos jednom jer mi treba neka majca ili bodi za godisnjicu skole koja je za 2tj 😊
Prosla noc nam bila ok. Dobro 22-00 sam skoro poludila jer sam 4x ustajala, ali je onda zaspao. Oko 2h boca i u 5 lajf psic ko da mu je zadnje, naravno da ga je probudio. Uspavala ga dalje, 6:05 ga vec cujem-budan. 45min sam ga jos pokusavala uspavati ali nije islo pa sam odustala. I bar sam stigla dosta toga napraviti jos prije sopinga za vrijeme njegovog spavanca 😊
Sad spava od nekih 21h. Budio se oko 22 onda ga mm podmitio vodom i sad dpava. Nadam se mirnoj noci 😉
Previse sam umorna sad za komentiranje, potrudit cu se sutra iako imam u planu malo kucu srediti kad ce spavati 😊
Zelim vamsvima laku i mirnu noc! 😘
Di je kava? Evo je ☕☕☕☕☕☕ 😊
Vani ljeto totalno, zovu neke paklene vrucine ovo ljeto, ispuni li se prognoza jadne mi i bebaci s nama. Noc standardno prosla, nesto je zakmecao oko 3h pa sam ga prebacila kod nas.
Sunshine nemam pojma, do prije 2 dana je bio gotov vec u 10.30h, nakon toga bi sva ostala uspavljivanja izgledala kao psihocko maltretiranje, kad mi je jedan dan spavao 11-11.30h i nakon toga vise nije htio zaspat do 20.30 😣 rekoh dosta! Tako da mu sad nedam spavat ujutro iako ga uhvati kriza oko 10 opet al proc ce to kad navikne. A noc da, morat cu 😏😓
Brojcana Tesla ce ti ispit sve zivce na slamku 🤣🤣🤣 ti skoro na pola trudnoće? 🤤 čovječe!
Ellie kako je medena slavljenica 😍😍😍 cestitke na poslu! 😎
Sam koga preskočila?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Simonu sretan veliki 9.! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, profilna je medena.
Abies, nadam se da ce osip proci brzo.
Brojcana u pospremanju, ciscenju i s teslom kao obicno.
Torta je bila s kremom od pudinga od vanilije i jagodama.
Sad se sat vremena borila s njim da zaspi. Vristi, nece spavati, a ne moze gledati.
Ja imam danas kucu sredit, skuhati, a vec me glava boli. Valjda od njegovog vristanja.
Jako je sunce pa cemo van tek kasnije.
Jel ih mazete kakvim kremama za sunce?? Ja dobila od hippa spf 30, ali ne znam jel to dosta.
Brojcana,kako ti dobro sve to hendlas s vrtoglavicama 😲 uzas… Imas osjecaj da ces se skljokat?
imam da,zacrni mi se i to bas cesto,ono stanem na tih par sekundi i ajmo dalje..jbga nema mi tko pomoc,sama sam,moram i skuhat i oprat i s neli i s onim smradom od ptice se bavit
Negdje sam procitala da je u tim situacijama dobro cucnuti pa ako se i skljokas da kolko tolko ublazis pad..grozno!!
Mamite 😘
Kravljenje bar kratko stupilo na snagu, gigic zaspao u 14h svoj prvi i zadnji spavanac danas, totalno smo u uvodenju novog ritma i stima, puno brze zaspe 😎👌
Jutros smo bili malo u shoping, nismo puno trosili novcice, stedimo za rockas 😊.
Noc i uvođenje reda nam bas neide tj ja kasno zaspem a on me vrlo brzo probudi i onda nemam snage za nosat ga i uspavljivat bez boce…bas sam blesava al rijesim to do posla, valjda.
Vani ugrijalo bas bas, u kratke rukave smo a ako potraje koji dan mogli bi i u kratke hlače 😓 naglo to…
Super za novi raspored!!! Ali samo da ti nesto ovako dobronamjerno kazem… Inace,djeca ti u prvoj jaslickoj idu spavati nakon rucka u 12 sati.. E sada ako on bude naucen na 14 bit ce mu problem tamo zaspati,mucit ce se u kreveticu i zaspati kad se ostali budu budili.. Zapravo,mozda se to regulira samo,ne znsm kada se sada budi ujutro,a kada ce se buditi kad ces radit
Evo padobranac..mislim da ce se to izregulirat..dizat ce se ranije nego sad ,stvorit ce novi ritam pa mu nece bit problem..Pretpostavljam da se nece dizati oko 8.30 nego ranije pa ce se do 12_12:30 izmorit ;-) taman im u tu uru lijepo dode spavanac
Mislila sam da se ranije budi, onda super!!
Pozdrav
Sin cijepljen uz urlike 😂😥
Petra dobila kremu plimycol s drugim imenom. A da je ona zamjena dala ne bi bilo frke.
Pišem kasnije
Malo da pohvalim svoju curicu. Inače se stalno žalim na nju..grozna sam 🙈 spavale danas do pola 10, bile na kavi, vani 3 sata, obavile kupnju, uspjela skuhat rucak, pocistit po kuhinji i sad evo spava pored mene. Najbolja je 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji