Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Travanj 2017. 10:23

Jutro
    Nama noc ok prosla,ona je lijepo spavala ali se probudila nerovozna i nikakva. Opet proljev imala i danas i jucer,tjesim se da su zubici ,dala sam joj sirup da bude raspolozenija😁

25. Travanj 2017. 10:30

Dobro jutro mame! 
    Zatišje odmah ujutro. Sanjarka opet štrajka😁 ili trči za Gigijem. 
    Mi se ustali u 6.30 i sve čekam da ide spavati pa onda do Konzuma i po jagode ali izgleda nacekat ću se, već sam se mogla vratiti. No dobro, bar sam usisala i pospremila. 
     Abies kakva temperatura opet? Nadam se da se neće vratiti. 
     Ellie sretno! ! Slomi nogu (jel se tako kaže?) Držim fige! Ajde slaviti ćemo s tobom danas 😁 Ček pa vi već ovaj vikend slavite Enin rođendan? 
    Evo dok sam pisala, zaspala je napokon. Idem prazniti svoje kućne ftendice - perilicu i sudericu 😁

Gitta
    25. Travanj 2017. 10:43

Jutro! Ugolina hvala za kavu!! 😊
    Mi ustali, otišli odvesti auto na servis, sećom samo svjećice treba promijeniti, nije puno, nekih 200 e će naplatiti, dobro smo prošli 😂 nadam se da se neće tako brzo ponoviti...
    Onda do lidla, kupili smoothie maker, naš se pokvario, tu spravu obožavam, uvijek za doručak napravim zdravi smoothie sa svim i svačim, odmah osjetim promjenu na bolje što se tiče probave 😊
    ELIE sretno na ispitu! Javi kako je prošlo!
    ABIES šta bi? Nadam se da se neće vratiti!
    ILANI kućne frendice 😂😂 ja ih zovem neviste, jer peru za mene!! 😂😂😂
    Ugodan dan svima! ☕😘

Lucy16
    25. Travanj 2017. 11:20

Hvala Ugolina. Zvat cu danas. 
    Ellie sretno!!!
    Nasa noc koma. Bio budan od 2.20- 4.30. Pa budan opet od 8, pa se vrtio po krevetu pa opet zaspao malo. Sad nervozan, a vani puse ko blesavo, ne mozemo ni van. 

Sanjarka88
    25. Travanj 2017. 11:20

Hello mame 😘  jel ima kave jos?
    Opet me glava boli , glupa juzina... gigic spava prvi spavanac, ja se kravim 😋😎 apsolutno mi se nista neda 
    Danas poham piletinu i leso tikvice za prilog, on ce danas blitvu i zumanjak. Miran mi je od jucer, i dobar. Ne znam samo sta mi sprema 😂😂
    Šta jos? Pojma nemam mozak mi ne radi
    Babycoming kako ste? 🤗 hvala na ponudi al ne treba, mogu uzet jednu pa mi tu noc izdrzi i zavara me 😂 kupit cu paket al ne sad imam 3 paketa pelena doma   nek pisa do daljnjeg 😃
    Ejic jesi živa? 🤗 
    Ugolina i ja sam mislila da moj ide na jedan spavanac al to je samo faza bila hb 😂 super za hranilicu 👌
    Sandrich nek brzo prođe prehlada 😚
    Ilani joj mudrica Nikolina 😍 kako svasta zna! Mlijeko pije ok, boca ujutro i navecer i s ovom jednom nocnom bude taman na preporucenih 500ml
    Ellie sretnooo danas 😉
    Miss super za mustelu 👍
    Mare super za solo kavu 😎
    Abies nadan se da je temp od zubica 😏
    Gitta uh 200e 😥😓 to vama manji kvar? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Travanj 2017. 11:21

Lucy16

Hvala Ugolina. Zvat cu danas.
    Ellie sretno!!!
    Nasa noc koma. Bio budan od 2.20- 4.30. Pa budan opet od 8, pa se vrtio po krevetu pa opet zaspao malo. Sad nervozan, a vani puse ko blesavo, ne mozemo ni van.

😥😥

Sanjarka88
    25. Travanj 2017. 11:22

Nelica je ljuborma 😂😂🤣🤣

Sanjarka88
    25. Travanj 2017. 11:24

Mi se nasmijali jucer s njim, kad mu ides oduzet nesto sto ne smije imat on stavi ruku iza leđa tj sakrije to 😂😂

Ugolina
    25. Travanj 2017. 11:25

2410

heeej cure dobar dan! pava moja buhtlica..noc-pa ok do nekih 4 i pol al onda borba do 6 i pol..dala joj mob,pustila pjesmice i okrenula joj ledja kad ono pljus -dobila s mobitelom po glavi,kako sam zagalamila cujem vrata od mm sobe i pickaranje-zaspao je na posao😂😂😂..inace krece iz kuce u 6 i 10-15…pa krenule glupe patke,tesla..odmah buka!digle se pa dok sam svih nahranila,pospremila stan..tesla naucio novu rijec -jbte😂,pa sad napinje od jutra suti jbte,suti tesla,jbte-evo ga sad cuci i gleda me kad ce se neli probudit da moze krenut drobit,sreca pa se nesto razvedrava pa cemo utec van ja i ona..jucer navecer sjedimo na kaucu,mala se objesila na mene i mm nas zagrli a ona gura svoju glavu prema meni da on nemoze pric i tako par puta,ja ju stavim izmedju nas da sjedne mm mene zagrli ona kao ne reagira,pa me poljubi ona okrene glavu,opet da ce me poljubit ona se digne gurne mu glavu rukom i zaljepi se na mene😂😂..

Aaahahaza,kako.je ljubomorna

Ugolina
    25. Travanj 2017. 11:27

Sanjarka88

Mi se nasmijali jucer s njim, kad mu ides oduzet nesto sto ne smije imat on stavi ruku iza leđa tj sakrije to 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.