Mi se nasmijali jucer s njim, kad mu ides oduzet nesto sto ne smije imat on stavi ruku iza leđa tj sakrije to 😂😂
😂😂😂 Mudrac
Ugolina, ovo je malo mjesto. Kako sam vidjela na str. vrtica, 2016./2017. Ima ih 12 u jaslicama. Sto je ok. I tete poznam kako su mi necaci isli i isto su super.
Radim mu krumpir, piletinu, tikvicu i karfiol za rucak. Pitanje koliko ce pojesti. I odspavao samo sat vremena.
12 u jaslicama 😍😍😍😍😍 ajme godisnji odmor haha
Sve je pojeo??!!!!!U soku sam. Do sada po par zlica samo mog kuhanja.
Bravo!!!! Neka se ponovi!!!! I to svaki dan haha
Sve je pojeo??!!!!!U soku sam. Do sada po par zlica samo mog kuhanja.
Bravo!!!! Neka se ponovi!!!! I to svaki dan haha
Hvala. Da bar hoce. Jer do sad sam mu spremala i bacala.
Dobar dan kad jutro nije 🍷🍷🍷
Opet smo imali natezanje okonspavanja jedva zaspala u 23
Moja mama kod mene pa me već živcira kako su oni prije vako nako i jos koze imali vamo tamo ono čisto živciranje , Pa ona je meni sve solila , sta mala nije u hodalici pa ovo pa ono 🙄🙄🙄🙄🙄
Elle sretno na ispitu
Neli gađa mobitel Hahahhah
Uh Gitta da i ovde popravak auta užas skup a da ne spominjem osiguranje svaki mjesec
Lucy moja neće da jede neg samo voćke
Moja mama kod mene pa me već živcira kako su oni prije vako nako i jos koze imali vamo tamo ono čisto živciranje , Pa ona je meni sve solila , sta mala nije u hodalici pa ovo pa ono 🙄🙄🙄🙄🙄
Jooj to kad čujem "Mi smo prije ..." kosa mi se digne na glavi 😤😤
Joj i meni idu na živce kako smo mi prije bla bla, aj mami ne zamjerim, ona to ne govori a i kad kaže ne zamjerim, bio je rat, pila sam sok od cvekle jer se nije imalo mlijeka. Dobro sam živa 😂😂😂
Elie kako je prošao ispit?
Lucy bravo! Mi nemamo problema s hranom, jede sve šta mu dam samo mora biti smiksano jer kad je u komadićima pojede samo pola, al ajde, samo nek se jede ☺
Koje zatisje na forumu,bas mi malo krivo!!! Gdje su nestale zene? Gdje se skrivaju? 😥😥😥
Ajme koja borba za uspavljivanje bila, katastrofa..a zlica,neda se,borbena,uf!!!!obicno na cici zaspe,ali je sranje kad ne zaspe,pa sjedne,pa laje, pa nes prica,ajme.. Zaspala tek u 22:20'!!!!!!!! To mrzim kad se dogodi!!! Uvijek bi mi inace zaspala tak nekako izmedu 20 i 21, a onda se promijenio sat glupi pa joj toleriram ono do 21:30, 22 ajde,bude joj rano valjda,ali iza 22 ne toleriram vise!!!! Kokos!!'
Dan protekao,a ono, bezveze, ves, sude, ona ima priljepak fazu pa stalno zeli da sam s njom u nasem puzalistu..pa sam se dobar dio dana kravila tak s njom na podu..popodne isli na kavu do muzevih staraca, svekru danas 73.rockas covjece..sutra planiram do mojih..
Kaj se vesa tice,imala bas glupu situaciju danas,tlak mi bio onooo..... Dnevni boravak mi je toliko nagruvan svim i svacim da je to nesto prestrasno,nemas di prolazit..trecina boravka pregradena namjestajem-njezino puzaliste, otvorena kutna,strik pun vesa, sad i ta nova hranilica, kad moras do neceg uvijek nes moras micat 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 uzas 😂😂😂 nije bitno,bitno da dijete ima svoje..ugl. I nosim tako ja svoju 11-kilasicu,pokusavam povuc hranilicu,pa je zapela za nes, i povucem strik na kojem mi se susila njena roba i strik glupi mutavi se ZATVORI!!!!!!!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 drzim nju od sto kg,drzim strik da mi ne padne,gore em se susi ves,em cisti slozen na striku i ceka peglanje..spustit il strik il dijete 😂 i lijepi mi se gad zaklopi na taj cisti ves,e doslo mi da placem..uspjela sam spasiti onaj gore sto je vec slozen cekao peglanje, a ovo dole sam zafitiljila ponovno u vesmasinu,pritom posteno psujuci 😂😂 a sad saljem da ne ostanem bez teksta
Inace,hranilica bas super sljaka,bas zeli sjediti u njoj, a veselja kad sam joj ujutro stavila komadice kruha s mlijecnim namazom gore i dva tri puta joj pokazala kako da stavi komadic u usta,i onda je skuzila da joj dajem da sama jede, ajme ljudi moji,kako je ona uzivala,kako je mljackala ko neki gurman,pisala sam od smijeha 😂😂 jos pogotovo kaj je neometana,ono smije prljati okolo 😂 otkrila sam ameriku jebote led..
I tako sad kad vidim da moze cu joj svu hranu tako davati,koju je moguce...povrce...do sad bas nisam davala u komadicima jer se davila 😲 Takoder,nudit cu joj svaki dan u casi kravlje mlijeko da se navikava na okus s obzirom da kroz iduca dva mj planiram odvikavanje od dojenja.. Kad ga vec spominjem,ostavila sam ju samu dve sekunde,punu casu mlijeka sam ostavila na stolu ne razmisljajuci da moze do toga i naravno da mi je hitila to na pod... Haha,pol boravka pliva u mlijeku,eh...
E da,i ko da manje nos curi,aj fala bogu vise 😂 laku noc svima 😘
Hello! Ziva sam! 😊 I nemam pojma sta radim jos budna i na mobu u ovo doba umjesto da iskoristim mir i spavam 😁😁
Nama protekla noc opet bila katastrofalna. Oko 1 se probudio i plakao, smirio se tek kad sam upalila svjetlo a onda se razbudio i nije zaspao do 3 😣. Nosila ga na bracni, odtjerao nam tatu u dnevni na kauc, a i tata se sav razbudio i kaze da nista vise nije spavao dok nije morao ustati za posao sto znaci da je spavao neka 2-3h 😮 Ne znam kako moze funkcionirati tako i jos se navecer koncentrirati na ucenje 😮
Dan prosao vise-manje ok. Otkrio je da u hodalici ima veliku slobodu kretanja i sigurnost od padova pa je divljao po kuci. Parput se toliko zabio u zid i stepenice da sam mislila da ce se prevrnuti sa hodalicom 😁😁 Staklene vrata ne znam jel ih bolje ostaviti otvorenima ili zatvorenima jer se svom snagom zabija u njih 😁😁
Hranu i dalje brljavi 😒 Al ok, tokom cijelog dana i noci popije oko 500ml ad-a pa je to ok. Danas me vidio kako jedem bananu pa i on poceo sliniti za bananom.Kad sam mu dala htio si ju je cijelu strpati u usta 😁😁😁 Ali mu je bila fina 😉 Moram mu sad probati sloziti kasicu od banane, jabuke koju sam sama spremila i keksa. Htjela bi nekako potrositi te kasice sto sam mu spremila ali ih je do sad odbijao, moram sad opet probati.
Sortiraj odgovore
Najstariji