Joj to me bas podsjetilo na mog brata ovog najmladeg kada je bio mali... Dode od nekud iz sobe i znao bi rec- nitam nita naplavio... Odma znas da moras ic tamo gledat kaj je napravio 😂😂😂😂
a vidi nelice, kako ona neda svoju mamu, moj mališa se smije kad me ivan poljubi, on je jedino ljubomoran kad mu uzmeš dudu ili pelenu, pelenu posebno, ona mu je svetinja heheheh
sanjarka, to je ovdje ajmo reći jeftino, neki dan prijatelju se pokvarilo auto 1800 eura naplatili on se svađao sa njima, ovo ono, i uspio se izvući sa 1300e...mah, skup ručni rad ovdje drama
moj evo urla iz sobe, probudio se od prvog spavanca, mm otišao na posao, sad ćemo papati pa šetnja.....
UGOLINA vidim i ti imaš mlađeg brata. kolik si starija od njega? ja od svoga 19 i pol godina
Dan!
Evo.u.nas noc ok, budenje oko 3,7 i digla se oko 9ipo.
Odradila prvi spavanac I otad je cendrava. Sad sam joj upalila reklame na tv-u s youtubea. Gleda ko hipnotizirana 😀😀😀
Gitta, koja razlika?? Ja sam uvijek htjela puni mladeg brata, ali sam s 19 dobila prvog necaka pa sam se s njim nauzivala.
Ugolina, putala za vrtic. Moram ga prijaviti sad i mote krenuti kad hocemo. Do samog polaska ne placamo nista, a cijena za sve je 600 kn. Nema imovinskog cenzusa.
Moj ce sad na spavanje valjda, cendra.
UGOLINA vidim i ti imaš mlađeg brata. kolik si starija od njega? ja od svoga 19 i pol godina
Ideees hahaha,ja od svog 14 😂 nije mi to jedini,imam jos jednog tri godine starijeg,tri,skoro cetri godine mladeg i tog pizdeka
Gitta, koja razlika?? Ja sam uvijek htjela puni mladeg brata, ali sam s 19 dobila prvog necaka pa sam se s njim nauzivala.
Ugolina, putala za vrtic. Moram ga prijaviti sad i mote krenuti kad hocemo. Do samog polaska ne placamo nista, a cijena za sve je 600 kn. Nema imovinskog cenzusa.
Moj ce sad na spavanje valjda, cendra.
Ma eto super'!!!! Bitno da ga upises i mjesto ti cuvaju!!! Odlicno!!! Koliki ostanu neupisani po zg vrticima ajmee,a ua jaslice posebna navala
Ugolina, ovo je malo mjesto. Kako sam vidjela na str. vrtica, 2016./2017. Ima ih 12 u jaslicama. Sto je ok. I tete poznam kako su mi necaci isli i isto su super.
Radim mu krumpir, piletinu, tikvicu i karfiol za rucak. Pitanje koliko ce pojesti. I odspavao samo sat vremena.
Ja pisem post od jutros.. nocas 4 budenja. Dok sam radila zadnju bocicu zaboravila sam koliko sam zlica hrane ubacila 🙈
I sad od jutra nadam se da ce malo odspavati. Ali to traje po 5 min i vec je budna. Nisam jos stigla ni kavu popiti 🙁 a ni can nismo mogle od ovog vjetra.
Brojcana 9. 5.idemo na kontrolu pa cemo vidjeti, ali patronazna mi je rekla sigurno jos 6.mj
Ugolina ovo za mladeg brata 😂😂😂😂
Sve je pojeo??!!!!! U soku sam. Do sada po par zlica samo mog kuhanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji