Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:44

Miss_a89

Ja danas ostavila mob u autu. Tek ga nakon par sati dobila nazad. Nije tako loše malo odmoriti od njega 😂
    TPolu principu je dobra beba.. Place kad je gladna-to ne moze docekati da joj slozim bocicu i kad se pokaka. Al sad zadnjih dana je cendravija nego inace. Mislim, ovaj tjedan se cijepila i dobila te remencice pa nekako to pripisujem tome.
    Inace, taj dan kad se cijepila je skoro cijeli dan spavala. Mi smo to povezali da je zbog cijepljenja i taj dan smo se i mi dobro odmorili pa smo mm i ja zakljucili da cemo se krajem 6.mj opet odmoriti 😂😂
    Deekapa da, ne znam vise sta bi radila s njom..malo joj pjevam, pricam gluposti, al sve joj je to zanimljivo par minuta..a ja kad se u 6 dignem u 8 sam vec zrela za novo spavanje. Bit ce lakse kad bude starija pa se malo sama zabavi i prosiri krug interesa 😀
    Lucy mislim da je to ok kad su bebe vec vece.. mala od frendice je u 9 mj dobila 400g i to je bilo ok. Sad ima 16mj.
    Brojcana ovo legne na pod i bude tuzna mi je najjace.
    Ja jedva cekam da pocne jesti konkretnu hranu. Iako vidim da tek tada slijedi pravo veselje hahaha
    A sad idem na spavanje iskoristiti koji sat spavanja kojim ce me nocas pocastiti.
    Laku noc, zene!🌙

Moja ti je isto ta prva dva cijepljenja prespavala dan,al ono trece vec nije 😂 stekla imunitet od spavanja

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:46

ilani

TPol joj kad je zaspala čupavica na kraju 😲😲😲 vjerujem ti da nekad pucas na živce, baš je zahtjevna tvoja ljepotica. Drži se, bit će ona super kad malo poraste. Baš sam se nasmijala na ono nema puzanja poslije 7 bez kacige 😂😂😂
    Ejic I Marcel zeza, faze faze proći će i to, bit će on dobar. Nikolina poslije rođendana baš popravila noćno spavanje, moja velika cura! Tako će i on. I prije. Sretno s tetom cuvalicom! E a sljedeća nam slavi rođendan Neli ako se ne varam.
    Sad moram ići buditi Nikolinu, idemo na vježbe 😩 Pišem dalje poslije 😘

A joj,sretno na vjezbama, znam koliko ih nikolina obozava 😥

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:48

Gitta

Jutro cure!
    I tako mi jučer fino krenemo malo do kumova koji su od nas oko 150 km, upalimo auto, piše problem s motorom 😤 muž cijeli dan zabrinut, jer ovdje bez auta ne možeš ništa, doslovno! Sreća pa se nije desilo dok smo bili u Hrv.. Srećom imamo super kumove pa su se oni odmah zaputili prema nama. Josip je bio predobar, inačezna biti cendrav kad neko dođe, valjda naviko sam ili to što je sve veći pa je i bolji 😂 evo ja vama pišem, a on još spava, pa nek sam i to doživila 😁😁😁😁
    UGOLINA čestitke na zubiću! Ček ona ima gornje dvojke a ne jedinice? Ko mali vampirko ,😂😂 preslatko 😇
    RITI neka je sretaaaan 🎉🎉
    BROJČANA mi smo 300 km od Hamburga ali prema Jadranskom moru 😂😂 mi smo u Ahausu, blizu granice s Nizozemskom.
    EJIC nadam se da će brzo proći faza, meni je to sve postalo normalno 😂😂 muž nekad pizdi, a ja flegma 😂😂
    DEEKA nek si se ti malo opustila, treba nam to svima 😂😂
    Cure ugodan dan! Ja si idem skuhat kavicu, i tako dok pišem post ovaj moj mališa se probudio, sad boca ovo ono 😋😋
    🤗🤗🤗🤗

Ne ne, izbile joj tek donje jedinice i samo te dve ima 😂😂😂

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:49

Gitta

Jutro cure!
    I tako mi jučer fino krenemo malo do kumova koji su od nas oko 150 km, upalimo auto, piše problem s motorom 😤 muž cijeli dan zabrinut, jer ovdje bez auta ne možeš ništa, doslovno! Sreća pa se nije desilo dok smo bili u Hrv.. Srećom imamo super kumove pa su se oni odmah zaputili prema nama. Josip je bio predobar, inačezna biti cendrav kad neko dođe, valjda naviko sam ili to što je sve veći pa je i bolji 😂 evo ja vama pišem, a on još spava, pa nek sam i to doživila 😁😁😁😁
    UGOLINA čestitke na zubiću! Ček ona ima gornje dvojke a ne jedinice? Ko mali vampirko ,😂😂 preslatko 😇
    RITI neka je sretaaaan 🎉🎉
    BROJČANA mi smo 300 km od Hamburga ali prema Jadranskom moru 😂😂 mi smo u Ahausu, blizu granice s Nizozemskom.
    EJIC nadam se da će brzo proći faza, meni je to sve postalo normalno 😂😂 muž nekad pizdi, a ja flegma 😂😂
    DEEKA nek si se ti malo opustila, treba nam to svima 😂😂
    Cure ugodan dan! Ja si idem skuhat kavicu, i tako dok pišem post ovaj moj mališa se probudio, sad boca ovo ono 😋😋
    🤗🤗🤗🤗

Joj i prerano poslala, htjela sam komentirat autooo ajmee, sreca pa su kumovi razumni... I kako je bilo popricat s nekim po domaci?? 😂

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:51

TPol

Jutro cure 🍷🍷🍷
    Eto zaspala je u 1 ipak jos uz nosanje … a mozda su je probudili susjedi iznad nas pustaju glasno muziku stvarno se čuje u cijeloj zgradi … i nama u pola 12 (ona se probudila već u pol 10 ) zvoni neko i javi se mm a ono neka žena misli da mi puštamo muziku , reko mi ne nego iznad i došla do nas da se uvijeri da to nismo mi i onda otišla ovima iznad i s njima se svađala i nista pa zvala policiju pa policija dolazila 😀 Eto sinoć akcija u zgradi heheh
    Gitta super za kumove da su oni dosli
    Ilani sretno na vježbama nadam se da će Nikolina bit raspoložena

Koja debilusa! Pa bebu imate,kaj bi vi pustali, eto svasta 🔫🔫🔫🔫🔫 akcija u zgradi haha

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:54

babycoming

jutro zene, evo i mene na kavicu 😁
    popamtila nisam nista, procitala svasta..jucer bio dan bez mobitela, bili kod mm na selu a gore te i hgss tesko nade a kamoli signal od tele2..noc ok s obzirom na prehladu i zacepljen nosic, jadan ne moze disat pa se ljuti i trlja oci nos usi glavu pa sve to lijepo razmaze po sebi 😩😩
    Sanjarka i dalje propusta pelena? mislim da je to ipak ona faza kao i kod nas, ako zelis iduci put kad budes vodila L na trening javi se pa ti dam pampers cisto da vidis oce ti odg pa da ne kupujes cijeli paket bezveze ako mu ne odgovaraju
    mudrici udrilo proljece u glavu 😂😂 vjerujem da tebi nije smijesno
    Tpol cupavica tulumari 🤤🤤 e da razmisljala i ja o investiranju u kacigu 😂 koliko puta udari glavon to je prestrasno
    Deekamoc ces tulumarit opet za nekih 2mj kad prode taj prvi trudnicki umor 😆 bravo za Auroru, nek je i ubuduce tata onda uspavljuje 👍
    Riti sretan veliki minic, sve su blize ti prvi rockasi 😢😢
    curica Katjabi konkretno jela 😂 bome ti je bilo veselo cistit taj nered 😣
    Ugolina cestitke na zubicima, sad ce to krenit i kod vas, nadam se sto bezbolnije
    idem doc sebi dok jos imam kome, ajd pozdrav

Dok jos imam kome, aaahaha

Ugolina
    24. Travanj 2017. 10:57

ejic

Dobro jutro!
    Ja kod dorucka, djete se zabavlja u vrticu 😊 I onda kazem da je zloceti 😁😁, ali da nebi bilo zabune, to on takticki, iskupljuje se za noc koja je bila katastrofalna!! Ne znam kad sam se zadnje tolikoputa budila kao nocas. Spava, oci su zatvorene i place. Oko 3 je bacio dudu na pod i poceo plakati, bio okrenut u suprotnu stranu u kreveticu (glava mu bila gdje bi morale biti noge) pa sam ga dizala i okretala. Sve to je prespavao i nije se probudio, ali cendrao. Mora da ga je nesto mucilo. Ili su zubici ili trbuscic jer je jutros pelena bila toliko pokakana da mi nije jasno kako nije sve izaslo… 🤔
    Moram pisati mm jel moze drzati oci otvorene. Nisam mogla sprijeciti da i njega ne probudi svakiput. Ja bar odspavala do 7 u miru i potegla jos do 8 uz brbljanje iz babyphona, mm morao u pol 6 ustati i jos mu danas prvi dan nakon godisnjeg koji je ionako uvijek najgori… 🙁
    Evo dok sam sve ovo napisala, gotov dorucak a djete zaspalo. Plan za prvu pauzu, oprati kosu da se opet osjecam ko zensko 😁😁
    Gitta, koji simbol se upalio u autu? Nama bilo viseputa tako da se upalila lampica za motorschaden, ali to je samo partikl filter pun cade. Preporuke su ici na autocestu i oko 20-30min u recimo 3.brzini voziti 100, onda se taj filter ispuse. Ako se lampica ne ugasi onda ici kod mehanicara da izvadi taj filter i ispuse ga. Ako je to, smijete se normalno voziti jedino mislim da auto ne vuce normalnom snagom.
    Kad smo kod padova, prosli tj zaradio prvu modricu na celu. U vrticu se htio dignut na noge ali nije uspio i udario glavom o kockicu. Bilo malo crveno, sad jos ima plavu crticu na celu ali proci ce. Na nogama sam isto vidjela, na svakoj podkoljenici po jedna mala modrica. Ocito nagazio kod puzanja na nesto i nastala modrica. Parput kod njegove zelje za brzim puzanjem zavrsio na nosu ali tamo nije bilo modrica, samo plac. To su tek prve, ocekujem ih jos ohoho 😁😁😈😈
    I mala Deeka dobila novi zubic? To sam ocito preskocila, cestitaaam!! 🎉🎊
    Imamo i novu mamu? Miss, dobro dosla!
    Tako, vise nisam zapamtila. Odoh prati kosu 😊😋
    Uzivajte u suncu ako ga ima kod vas, kod nas ga na zalost oblaci sakrili 😒

Cuj ovu automehanicarku 😂😂😂  al istina da auto treba nekad malo propuhat na autocesti hihi

Ugolina
    24. Travanj 2017. 11:09

E dosta sam vas komentirala 😂😂 
    Ujo se vratio kuci jucer pa se i mi vratili u svoju rutinu.. Ja mislila da ce moja prec na jedan dnevni spavanac,al zapravo joj se samo poremetilo jer ujo je prezabavan da bi se islo spavat hehe..neka,bas lijepo kad povremeno da ju netko tako cijeli dan zabavlja..
    Ves opran,susi se, ovaj sa strika sam stigla speglat cak..zaspala mi vec u 10 h 😲 umorna se probudila, cesto se nocas budila...u cice mi opet navukla mlijeka ko novorodence,ajme ko ce je odviknut...neka joj do rockasa jos pa cu prek ljeta pocet s odvikavanjem..
    Ee,kupila jucer u ikei oni njihovu trash jeftinu hranilicu i mogu vam rec da je za te pare prejebena!! Ono 125 kn.. 😂 i sad mi zao sto nisam kupila i jastucic bas za nju,a jastucic ono 40 kn, skuplji neg hranilica haha, al ajd,stavila sam joj rucnik pod dupe i dobro..mozda jos odem po taj jastucic.. Mi inace u dnevnoj nemamo veliki stol za jest..tj.imamo i koristili smo ga u tu svrhu sveukupno tri puta u ove skoro cetri godine braka..sluzi nam kao odlagaliste kojekakvih sranja..jer imamo stolic ispred kutne koji se da podizat i spustat,a kad je podignut,taman ti je da kad sjednes na kauc ko da i sjedis za stolom i tako smo navikli od pocetka jest jer je naravno pred tv-om 😂😂katastrofa...i sad kako ce dijete tako bezveze..i osla ja po tu hranilicu, ko god ja ju je spomenuo da postoji-hvala mu!!! Mislim da sunshine 😘😘 super je! I msla zeli biti u njoj... I taman nam je toliko visoka da cak pladanj i ide malo prek tog naseg stolica..eto,sjedit ce s nama dok jede, supeer!

uykmyjh
    24. Travanj 2017. 11:20

Dok se svaki put iznova prijavim zaboravim sta sam htjela rec. Odlicno 
    Miska hahahahha digne ruke pa je sve ok 
    Malac smrkav zadnjih dana, spava i hrce. Izvlacim mu te sline koliko mogu... Taman mislim da sam skroz ocistila nos, prodje minut i pocne hroptat. Ekstra 👌 taekwondo svaki dan dok ga ocistim  

uykmyjh
    24. Travanj 2017. 11:22

Sanjarka ni L ne zeli spavat kad smo negdje.. vec nekih 2-3 tjedna... Pa se samo onesvijesti kad dodjemo kuci. Jedino u nosiljci hoce al nemogu ga uvijek nositi 😑 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.