TPol joj kad je zaspala čupavica na kraju 😲😲😲 vjerujem ti da nekad pucas na živce, baš je zahtjevna tvoja ljepotica. Drži se, bit će ona super kad malo poraste. Baš sam se nasmijala na ono nema puzanja poslije 7 bez kacige 😂😂😂
Ejic I Marcel zeza, faze faze proći će i to, bit će on dobar. Nikolina poslije rođendana baš popravila noćno spavanje, moja velika cura! Tako će i on. I prije. Sretno s tetom cuvalicom! E a sljedeća nam slavi rođendan Neli ako se ne varam.
Sad moram ići buditi Nikolinu, idemo na vježbe 😩 Pišem dalje poslije 😘
Jutro cure!
I tako mi jučer fino krenemo malo do kumova koji su od nas oko 150 km, upalimo auto, piše problem s motorom 😤 muž cijeli dan zabrinut, jer ovdje bez auta ne možeš ništa, doslovno! Sreća pa se nije desilo dok smo bili u Hrv.. Srećom imamo super kumove pa su se oni odmah zaputili prema nama. Josip je bio predobar, inačezna biti cendrav kad neko dođe, valjda naviko sam ili to što je sve veći pa je i bolji 😂 evo ja vama pišem, a on još spava, pa nek sam i to doživila 😁😁😁😁
UGOLINA čestitke na zubiću! Ček ona ima gornje dvojke a ne jedinice? Ko mali vampirko ,😂😂 preslatko 😇
RITI neka je sretaaaan 🎉🎉
BROJČANA mi smo 300 km od Hamburga ali prema Jadranskom moru 😂😂 mi smo u Ahausu, blizu granice s Nizozemskom.
EJIC nadam se da će brzo proći faza, meni je to sve postalo normalno 😂😂 muž nekad pizdi, a ja flegma 😂😂
DEEKA nek si se ti malo opustila, treba nam to svima 😂😂
Cure ugodan dan! Ja si idem skuhat kavicu, i tako dok pišem post ovaj moj mališa se probudio, sad boca ovo ono 😋😋
🤗🤗🤗🤗
Jutro žene 😪😪 Ilani uzimam dvije kave..trebat ce mi! Ajde bar je vani sunce pa napokon mozemo izaci.
Jutro cure 🍷🍷🍷
Eto zaspala je u 1 ipak jos uz nosanje ... a mozda su je probudili susjedi iznad nas pustaju glasno muziku stvarno se čuje u cijeloj zgradi ... i nama u pola 12 (ona se probudila već u pol 10 ) zvoni neko i javi se mm a ono neka žena misli da mi puštamo muziku , reko mi ne nego iznad i došla do nas da se uvijeri da to nismo mi i onda otišla ovima iznad i s njima se svađala i nista pa zvala policiju pa policija dolazila 😀 Eto sinoć akcija u zgradi heheh
Gitta super za kumove da su oni dosli
Ilani sretno na vježbama nadam se da će Nikolina bit raspoložena
Jutrooo ekipa! 😘
Evo i mene na jutarnju kavicu ☕☕. Noc standard, probudio se jutros cili ispisan i to nam je standard 😏 nisam jos otkrila pelenu koja bi izdrzala njegove aktivnosti u snu 🙄
Jucer bili kod mojih na rucku, vrijeme spavanja bilo al naravno da nema sanse da zaspe tako negdje, to su mu nove fore. Popodne bili svekici u goste.
Danas bas osvanuo lip dan nisam ocekivala nakon jucerasnjeg sivila ☀️ ic cemo iskoristiti vani.
Skola pocela, ovo ce sad bit najteze do kraja, vec vidim da joj je proljece udrilo u glavu 🤣 pogotovo jer ide na ekskurziju sljedeci tjedan a moguce i u Rijeku na natjecanje krajem 5mj.
Danas kuham leso i juhu, a i njemu to iako već znam da nece jest 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy oh pa dobro kad nije prvi pad, navikla si onda 😉 ja se cudim al evo mi skoro 11mj i nije mi opleo s neceg , jednom ga uhvatila u zadnji cas. Ove padove otkad je na nogama ne racunam to ne mogu bas sprijecit. Sad usporavaju prirast tako da ti je to ok
Ugolina zubic 🎉🎉🎉
Deeka čestitke i vama na još zubica 🎉🎉🎉 mogao bi tata bar vikendom preuzet noc 😉
Brojcana samo nek Nelica lijepo papa a ne ko ovi nasi zajebanti 😉
Ejic uh bome veselo kod vas, znas da ce bit bolje samo triba izdrzat 😥😥😥 sigurno skok i zubici u kombinaciji 😥
Miss joj tako je i moj zaspao nakon prvog cijepljenja al nakon drugog i treceg je samo cendrao 😂
Tpol aaajme 😥 cupavice nasa
Ilani sretno na vjezbicama 😘
Gitta uh nadam se da nije nista ozbiljno s autom 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro zene, evo i mene na kavicu 😁
popamtila nisam nista, procitala svasta..jucer bio dan bez mobitela, bili kod mm na selu a gore te i hgss tesko nade a kamoli signal od tele2..noc ok s obzirom na prehladu i zacepljen nosic, jadan ne moze disat pa se ljuti i trlja oci nos usi glavu pa sve to lijepo razmaze po sebi 😩😩
Sanjarka i dalje propusta pelena? mislim da je to ipak ona faza kao i kod nas, ako zelis iduci put kad budes vodila L na trening javi se pa ti dam pampers cisto da vidis oce ti odg pa da ne kupujes cijeli paket bezveze ako mu ne odgovaraju
mudrici udrilo proljece u glavu 😂😂 vjerujem da tebi nije smijesno
Tpol cupavica tulumari 🤤🤤 e da razmisljala i ja o investiranju u kacigu 😂 koliko puta udari glavon to je prestrasno
Deeka moc ces tulumarit opet za nekih 2mj kad prode taj prvi trudnicki umor 😆 bravo za Auroru, nek je i ubuduce tata onda uspavljuje 👍
Riti sretan veliki minic, sve su blize ti prvi rockasi 😢😢
curica Katja bi konkretno jela 😂 bome ti je bilo veselo cistit taj nered 😣
Ugolina cestitke na zubicima, sad ce to krenit i kod vas, nadam se sto bezbolnije
idem doc sebi dok jos imam kome, ajd pozdrav
Dobro jutro!
Ja kod dorucka, djete se zabavlja u vrticu 😊 I onda kazem da je zloceti 😁😁, ali da nebi bilo zabune, to on takticki, iskupljuje se za noc koja je bila katastrofalna!! Ne znam kad sam se zadnje tolikoputa budila kao nocas. Spava, oci su zatvorene i place. Oko 3 je bacio dudu na pod i poceo plakati, bio okrenut u suprotnu stranu u kreveticu (glava mu bila gdje bi morale biti noge) pa sam ga dizala i okretala. Sve to je prespavao i nije se probudio, ali cendrao. Mora da ga je nesto mucilo. Ili su zubici ili trbuscic jer je jutros pelena bila toliko pokakana da mi nije jasno kako nije sve izaslo... 🤔
Moram pisati mm jel moze drzati oci otvorene. Nisam mogla sprijeciti da i njega ne probudi svakiput. Ja bar odspavala do 7 u miru i potegla jos do 8 uz brbljanje iz babyphona, mm morao u pol 6 ustati i jos mu danas prvi dan nakon godisnjeg koji je ionako uvijek najgori... 🙁
Evo dok sam sve ovo napisala, gotov dorucak a djete zaspalo. Plan za prvu pauzu, oprati kosu da se opet osjecam ko zensko 😁😁
Gitta, koji simbol se upalio u autu? Nama bilo viseputa tako da se upalila lampica za motorschaden, ali to je samo partikl filter pun cade. Preporuke su ici na autocestu i oko 20-30min u recimo 3.brzini voziti 100, onda se taj filter ispuse. Ako se lampica ne ugasi onda ici kod mehanicara da izvadi taj filter i ispuse ga. Ako je to, smijete se normalno voziti jedino mislim da auto ne vuce normalnom snagom.
Kad smo kod padova, prosli tj zaradio prvu modricu na celu. U vrticu se htio dignut na noge ali nije uspio i udario glavom o kockicu. Bilo malo crveno, sad jos ima plavu crticu na celu ali proci ce. Na nogama sam isto vidjela, na svakoj podkoljenici po jedna mala modrica. Ocito nagazio kod puzanja na nesto i nastala modrica. Parput kod njegove zelje za brzim puzanjem zavrsio na nosu ali tamo nije bilo modrica, samo plac. To su tek prve, ocekujem ih jos ohoho 😁😁😈😈
I mala Deeka dobila novi zubic? To sam ocito preskocila, cestitaaam!! 🎉🎊
Imamo i novu mamu? Miss, dobro dosla!
Tako, vise nisam zapamtila. Odoh prati kosu 😊😋
Uzivajte u suncu ako ga ima kod vas, kod nas ga na zalost oblaci sakrili 😒
Hello ljetnice!
Malo da se javim. Preskocila sam zadnjih 15 strana jer ne stizem procitati zaostatke. Sta sam propustila?
Mi bili do srijede u hrv, kuci stigli tek navecer. Mm ovaj tjedan imao dopust pa smo malo gustali svi skupa i malo sam ga iskoristila da pripazi djete dok sam ja sredivala kucu u miru 😊
Djete mi se povampirilo zadnjih tjedan dana 😭 Budi se po 5-6x nocu, protekle noci je on u 5 bio naspavani i nije mu bilo do igre u njegovom kreveticu vec nama po glavama. Uspjela ga uspavati tek oko pol 7, onda se pokakio pa je oko 7 vec bilo cendranje i konacno budenje 😣😣 Ok, po danu odspava tih 2x po 2h pa stignem nesto u to vrijeme, ali kad je budan, prvih pola sata do sat vremena od budenja je jos ok a onda sljedi samo cendranje. 1,5-2 h nakon budenja on vec trlja oci jer je umoran, a do sad bi uvijek izdrzao po 3-4h da ne spava… S hranom isto brljavi. Nebi ad, nebi kasice, on bi samo vodu 😠😠 Onda mu nekako kroz igru i majmunisanje uguram jutarnju vocnu kasicu, pocela sam mu sad davati i kruha i sirni namaz i to mu je ok. Rucak vidim da mu je fini ali glumi i nece jesti. Kad je mm pokraj onda jos otvara usta, kad smo sami onda lupa po zlici, ide rukama prema punim ustima ili mjesi lice koje je uprljano kasicom pa naravno obrise u majcu ili rukavom majce uspije dio lica obrisati… 😥 Mislim da nas doskocio skok, da ga muci zubic i da su nas sad zapale sve moguce faze koje mogu biti u ovo doba…😭😭😭
Da i prosli tj dobili odbijenice za sve jaslice gdje smo se upisali. Sad smo u potrazi za tetom cuvalicom… 😒 Sutra moramo kod jedne da se upoznamo i vidimo jel postoji simpatija.
Evo sad sam vam se i ovdje pojadala.
Od procitane zadnje strane sam zapamtila samo da nam Rita ima zadnji minic, sretan joj najveci minic!! 😙🎉🎊🎀❤
Zelim sretne minice svima koje sam propustila ovih dana!! 💙💚❤🎊🎉 Jesam li propustila i koji rodendan? Kad nam ono Ena slavi? Ona je sljedeca nakon nikoline, jelda?
Mala Ugolina je dobila zubic, jel joj to drugi? Moj je dobio 1.par dana nakon Josipe pa se nadan da je on prati po tom pitanju i ako nam ovu nevolju zadaje taj zubic, da sto prije izade 😒
Evo, toliko sam uspjela procitati i zapamtiti. Odoh sad spavati, bit ce jos dosta budenja opet nocas 😭😭
Laku noc! 😙
A joj ejic kaj vas je sve zapalo..mozda ga je malo omeo i taj put u hrv pa mu se i rutina plus svega toga poremetila..
Da,drugi zub!!! Evo dva tjedna nakon prvog
Sortiraj odgovore
Najstariji