P.m
U Zg su prijave u 5.mj,a krece se 1.9.Al raspitaj se prvo kako je kod vas
Večer mamice 👋
Mi smo danas odspavale 10 min za vrijeme šetnje 💪💪 i cijeli dan je bila nešto vesela bez puno plakanja. Ali sad nakon kupanja dok smo joj išli usisati nosić i staviti remenčiće toliko je plakala da joj se cijelo lice osulo crvenilom 😏 baš je neutješno plakala :(
Ima dosta suho lice i cula sam za Mustelinu Stelatopia krema da je dobra i poslala im poruku na fejsu gdje se mogu pronaci testeri da isprobam prije nego kupim cijelo pakiranje i oni mi sami poslali neke proizvode za suhu kozu..tako da ako netko treba javite im se 😁 Valjda sam smjela napisati ime kreme 😁
Dobro vecer
Danas mi je cijeli dan u pokretu 😁
Ujutro sam isla kod mm brata da malo mu sredim po stanu,on je uredan ali opet treba zenska ruka da malo dotjera. Sirena je danas samo 1h odspavala popodne pa je cijelo poslijepodn e bila sva nerovozna,zaspala je vec u 18.39 . A ja sam se spremila i u grad sama na kavu da mozak odmorim i usput kupila par sitnica za nju i sebe. Sad uzivam u lezanju na kaucu 😁😁
Ugolina, aj mi objasni to s upisima u vrtic. Jel ga trebam sad prijaviti ako bi isao tek od sijecnja 2018. Npr.? Jer racunam na produzenje i imam dva godisnja jos za iskoristiti.
Pa ja mislim da da jer vrticka godina ti je ko i skolska godina, znaci upisujes ga u vrticku godinu 2017./2018. Osim ako imas neku vezu koja ce ga ubacit naknadno kroz godinu 😂 savjetujem ti da se ovaj tjedan raspitas u vrticu da ti ne promakne!!
Večer mamice 👋
Mi smo danas odspavale 10 min za vrijeme šetnje 💪💪 i cijeli dan je bila nešto vesela bez puno plakanja. Ali sad nakon kupanja dok smo joj išli usisati nosić i staviti remenčiće toliko je plakala da joj se cijelo lice osulo crvenilom 😏 baš je neutješno plakala :(
Ima dosta suho lice i cula sam za Mustelinu Stelatopia krema da je dobra i poslala im poruku na fejsu gdje se mogu pronaci testeri da isprobam prije nego kupim cijelo pakiranje i oni mi sami poslali neke proizvode za suhu kozu..tako da ako netko treba javite im se 😁 Valjda sam smjela napisati ime kreme 😁
Predobro!!! Inace moja ima isti problem i kada je vani hladno,eto cijelu zimu joj je lice bilo i banani,crveno hrapavo koma..nis joj nije pomoglo,al eto tu tvoju kremu nisam probala.. Mazala pavlovicevom, adermom, bapanthenom i masti i kremom o niveom za bebe,obicnom ma svacim,drek sve to..na kraju joj pomoglo najbolje kantarionovo ulje..a i vrijeme se popravilo pa sad znaj.. S kantarianom treba pazit da ne ide namazana na sunce!!!
Ilani bravo za Nikolinino vjezbanje ,ona ce to sve poloviti i svladati brzo. A za cicanje frajerica zna reci Ne😍
Miss hvala na informacijama😊 i moja sirena ima bas suhu i osjetljivu kozu
Ejic iskoristila muza za ciscenje😁 Kako sad Marcel spava po noci?
Gitta lijepo od kumova da su oni kod vas dosli,nije malo 150km . Sta su vam rekli za auto?
Ellie sretno sutra na ispitu😘 Drzim fige da prodes bez frke
Jutro...nema sanjarke pa nema niti kave... Aj da i ja skuh nekad..posluzite se ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ i da,za tpol 🍷🍷🍷
Nikog....
Mi sinoć temp. Sad kao nema. Ako se ponovi morat ću pedijatru.
Nikolina hoće vježbati s mamom.
Miss super za mustelu.
Ellie sretno!
Dalje se ne sjećam....
Sortiraj odgovore
Najstariji