Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    24. Travanj 2017. 20:31

P.m
    U Zg su prijave u 5.mj,a krece se 1.9.Al raspitaj se prvo kako je kod vas

Miss_a89
    24. Travanj 2017. 21:22

Večer mamice 👋
     Mi smo danas odspavale 10 min za vrijeme šetnje 💪💪 i cijeli dan je bila nešto vesela bez puno plakanja. Ali sad nakon kupanja dok smo joj išli usisati nosić i staviti remenčiće toliko je plakala da joj se cijelo lice osulo crvenilom 😏 baš je neutješno plakala  :(

Ima dosta suho lice i cula sam za Mustelinu Stelatopia krema da je dobra i poslala im poruku na fejsu gdje se mogu pronaci testeri da isprobam prije nego kupim cijelo pakiranje i oni mi sami poslali neke proizvode za suhu kozu..tako da ako netko treba javite im se 😁 Valjda sam smjela napisati ime kreme 😁

mare1989
    24. Travanj 2017. 21:35

Dobro vecer

Danas mi je cijeli dan u pokretu 😁
    Ujutro sam isla kod mm brata da malo mu sredim po stanu,on je uredan ali opet treba zenska ruka da malo dotjera. Sirena je danas samo 1h odspavala popodne pa je cijelo poslijepodn e bila sva nerovozna,zaspala je vec u 18.39 . A ja sam se spremila i u grad sama na kavu da mozak odmorim i usput kupila par sitnica za nju i sebe. Sad uzivam u lezanju na kaucu 😁😁

Ugolina
    24. Travanj 2017. 21:52

Lucy16

Ugolina, aj mi objasni to s upisima u vrtic. Jel ga trebam sad prijaviti ako bi isao tek od sijecnja 2018. Npr.? Jer racunam na produzenje i imam dva godisnja jos za iskoristiti.

Pa ja mislim da da jer vrticka godina ti je ko i skolska godina, znaci upisujes ga u vrticku godinu 2017./2018. Osim ako imas neku vezu koja ce ga ubacit naknadno kroz godinu 😂 savjetujem ti da se ovaj tjedan raspitas u vrticu da ti ne promakne!! 

Ugolina
    24. Travanj 2017. 21:57

Miss_a89

Večer mamice 👋
    Mi smo danas odspavale 10 min za vrijeme šetnje 💪💪 i cijeli dan je bila nešto vesela bez puno plakanja. Ali sad nakon kupanja dok smo joj išli usisati nosić i staviti remenčiće toliko je plakala da joj se cijelo lice osulo crvenilom 😏 baš je neutješno plakala :(

Ima dosta suho lice i cula sam za Mustelinu Stelatopia krema da je dobra i poslala im poruku na fejsu gdje se mogu pronaci testeri da isprobam prije nego kupim cijelo pakiranje i oni mi sami poslali neke proizvode za suhu kozu..tako da ako netko treba javite im se 😁 Valjda sam smjela napisati ime kreme 😁

Predobro!!! Inace moja ima isti problem i kada je vani hladno,eto cijelu zimu joj je lice bilo i banani,crveno hrapavo koma..nis joj nije pomoglo,al eto tu tvoju kremu nisam probala.. Mazala pavlovicevom, adermom, bapanthenom i masti i kremom o niveom za bebe,obicnom ma svacim,drek sve to..na kraju joj pomoglo najbolje kantarionovo ulje..a i vrijeme se popravilo pa sad znaj.. S kantarianom treba pazit da ne ide namazana na sunce!!!

mare1989
    24. Travanj 2017. 22:03

Ilani bravo za Nikolinino vjezbanje ,ona ce to sve poloviti i svladati brzo. A za cicanje frajerica zna reci Ne😍
    Miss hvala na informacijama😊 i moja sirena ima bas suhu i osjetljivu kozu

mare1989
    24. Travanj 2017. 22:09

Ejic iskoristila muza za ciscenje😁 Kako sad Marcel spava po noci?
    Gitta lijepo od kumova da su oni kod vas dosli,nije malo 150km . Sta su vam rekli za auto?
    Ellie sretno sutra na ispitu😘 Drzim fige da prodes bez frke

Ugolina
    25. Travanj 2017. 09:40

Jutro...nema sanjarke pa nema niti kave... Aj da i ja skuh nekad..posluzite se ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ i da,za tpol 🍷🍷🍷

Ugolina
    25. Travanj 2017. 09:40

Di ste zene?

Abies
    25. Travanj 2017. 09:57

Nikog.... 
    Mi sinoć temp. Sad kao nema. Ako se ponovi morat ću pedijatru.
    Nikolina hoće vježbati s mamom. 
    Miss super za mustelu. 
    Ellie sretno!
    Dalje se ne sjećam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.