Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    26. Travanj 2017. 10:33

Vidim da se kod svih nesto dogada. Valjda juzina. 
    Bolesnima zelim brzo ozdravljenje, grintavima da se popravi raspolozenje .
    Moj ni nocas nije dobro spavao. Zaspao u 21.30, probudio se u 22.30, zaspao pred tv-om nakon 10-15 min. U 1 je vec bio u nasem krevetu i svako malo se budio. Jutros budan u 8, u 8.30 vristanje jer nije vise htio biti na krevetu. Sad me ne smije vidjeti, samo bi se verao po meni, a grebe, cupa, stipa...  
    Jel netko putovao avionom kad? Mi se u 6. Mj spremamo na let, a nikad nismo putovali. Sta moram znati? Kako to ide? Jucer gledala karte, nema direkt nego presjedanje.

Lucy16
    26. Travanj 2017. 10:57

Abies, ja svom sirup dajem na njegovu zlicicu s kojom jede. Pripremim dozu u spricu ili zlicu od sirupa onda to na par puta u tu njegovu malu zlicu i tako popije. Tako sam mu antb.davala. Nije htio iz sprice ili velike zlice, pola pljune.
    Ugolina, koje akrobacije ti imas. I ja sam skuzila da kad njega nosim sve oko mene mi smeta sto mi ne smeta inace. Ili kad prolazim kroz vrata njegova rukica zapne za stok jer nisam svjesna koliko prostora mi treba. 
    Sanjarka, bitno da se mudrica lijepo provede! Vidjet ces, za koju god ce sve vise htjeti ici sama nekuda. Moj necak sa 12 g nije htio za vikend s mamom i tatom na more, ostao je doma i druzio se sa svojim drustvom.
    Ja jedva cekam to za nekih 11.5-12 g. Al cu onda biti prestara i nece mi se dati ici.

Ugolina
    26. Travanj 2017. 11:15

Ejic, ne vise od 4 djece na 1 odgojitelja?!?!?!? E sad mi dode da placem.... Ja sam u prvoj jaslickoj ( djeca 1-2 godine) sama u smjeni s 20 djece...
    Nas su po dvije po grupi..i smjene nam se preklapaju u sredini dana, primjerice, u mladoj jaslickoj je jutarnja smjena od 7:30 do 12:15, a popodnevna od 10 do 16:15... Znaci skupa smo samo tih dva sata,sto je obicno vrijeme izlaska van,rucka i spremanjs na spavanje... Ostalo si solo....
    Grozno za rec,grozno,al bude lakse jer ih zbog bolesti nema toliko,cesto izostaje dio,ali u zadnjoj grupi sam svaki dan od 20 imala njih oko 15 u prosjeku...opet tri put vise od vasih standarda... Postoji standard i u hrvatskoj koji propisuje manje djece,ali vrtici grada zg imaju barem po deset vise u svakoj grupi.. 
    Jebote zadnja moja grupa prije bolovanja  djeca 4-5 god, imala sam ih upisanih 30.... Smjena nam je bila pop od 12...znaci od 7:30 do 12 sam sama na TRIDESET DJECE!!!!! Ok, dolazilo ih je samo 28 svaki bozji dan..eto... I onda si podcijenjen..neradnik...teta... Kaj malo se poigram 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 najjaca od svih izjava 🔫🔫🔫🔫🔫 itd. Polako zivcanim pa cu prestat o tom pisat

Ugolina
    26. Travanj 2017. 11:17

TPol

Evo mene jos jednom E ovo s uspavljivanjem ja neznam sta je jedva jedvice u pola 12 mi sad zaspala neda se i neda ….. danas u busu vrisnula odjednom onako veselo pa se svi smijali , inače je bas brbljavica stalno o nesto priča ali kad ste kod hrane ne jede moja jos puno jedva jednu vocnu 190g preko dana
    Ugolina joj zlica je bas Cool beba i tako je slatko da voli jest , A ismijala sam se ovom sa vešom Haha
    Gita ma ja se obavezno posvađam s mamom hahhah …. al i pomirimo se brzo …. E danas me sisala hahhaha već sam rekla da neću da me ona šiša i opet sam popustia pa smo raspravljale sat vremena sta hoću pa se nismo dogovorile i rekla mi je da idem frizeru da neće ona (inače je frizerka Haha )
    Kako vama kakaju bebe ,svaki dan ?

Hahahahaha, a nis ,frizerki!!! Moja jedan period kakala svaki dan,sad opet svaki drugi,nekad i treci

Ugolina
    26. Travanj 2017. 11:25

Miss ajme nereda i kod tebe nocas!!! Pa kaj mucilo bebolinu? 😥  eee, nisi nam rekla odkud si? Ili jesi pa sam smetnula...
    Mare,nadam se da zubi muce sirenicu,da nije neka viroza i da ce danas biti bolje 😘
    Uf sanjarko,bas teska odluka...al uskoro se vracas na posao pa ce bit i normalne place barem od tebe.. To nek sam promisli..

Ugolina
    26. Travanj 2017. 11:28

Lucy16

Abies, ja svom sirup dajem na njegovu zlicicu s kojom jede. Pripremim dozu u spricu ili zlicu od sirupa onda to na par puta u tu njegovu malu zlicu i tako popije. Tako sam mu antb.davala. Nije htio iz sprice ili velike zlice, pola pljune.
    Ugolina, koje akrobacije ti imas. I ja sam skuzila da kad njega nosim sve oko mene mi smeta sto mi ne smeta inace. Ili kad prolazim kroz vrata njegova rukica zapne za stok jer nisam svjesna koliko prostora mi treba.
    Sanjarka, bitno da se mudrica lijepo provede! Vidjet ces, za koju god ce sve vise htjeti ici sama nekuda. Moj necak sa 12 g nije htio za vikend s mamom i tatom na more, ostao je doma i druzio se sa svojim drustvom.
    Ja jedva cekam to za nekih 11.5-12 g. Al cu onda biti prestara i nece mi se dati ici.

Aaahahaga, sve mudro sutim,mislila sam da samo ja dijete zabijam u stokove!!! 😂😂😂😂😂 al ima nas!! A cuj,treba i meni prostora, imam sitnih 97 kg 🐷 😂😂😂😂

Miss_a89
    26. Travanj 2017. 13:08

Sanjarka nisu grcici.. ne znam sto je. Vise kao da nesto sanja sto ju probudi. Nisam se vise mogla ustajati svaki tren pa sam ju stavila izmedu nas oko 4. 
    Ugolina iz Zg sam. 
    Danas je opet cijeli dan cendrava i nezinteresirana za hranu 😏 Nadam se da cu uspjeti pripremiti rucak, drzite fige  😅

deeka
    26. Travanj 2017. 14:20

Cendravost, cendravost, cendravost!!
    Opsjednuta sa mnom, ne smin,nigdi oc od.nje dalje od 20cm. Ufff.

Moja kaka 2,3 puta dnevno vno. Uglavnom nakon obroka

Lucy16
    26. Travanj 2017. 15:00

Otisla malo do mojih, vratila se a ovaj poceo vristati i izvijati se nenormalno. Kao da ga je nesto opsjelo. Cica, kasica, voda, tv, igracke, nece nista. Nakon sat vremena zaspao. Pa sta mu to dode??? To uglavnom kad se vratimo od nekuda. 
    Muz dolazi u 4, a nista jos skuhala nisam i ne da mi se.
    Ugolina, i kod nas su u vrticu takve smjene. U vecim grupama ih ima puno vise, nadam se da ni sljedece god nece u jaslicama biti puno djece da se tete mogu posvetiti svima.
    Sanjarka, teska odluka o promjeni posla. Jos da je na neodredeno i bolji uvjeti, ne bih razmisljala. Ali kad nije sigurno do kad ce biti posla, ne znam sto bih odlucila.

lan@luk@rit@
    26. Travanj 2017. 16:50

Ugolina

Ejic, ne vise od 4 djece na 1 odgojitelja?!?!?!? E sad mi dode da placem…. Ja sam u prvoj jaslickoj ( djeca 1-2 godine) sama u smjeni s 20 djece…
    Nas su po dvije po grupi..i smjene nam se preklapaju u sredini dana, primjerice, u mladoj jaslickoj je jutarnja smjena od 7:30 do 12:15, a popodnevna od 10 do 16:15… Znaci skupa smo samo tih dva sata,sto je obicno vrijeme izlaska van,rucka i spremanjs na spavanje… Ostalo si solo….
    Grozno za rec,grozno,al bude lakse jer ih zbog bolesti nema toliko,cesto izostaje dio,ali u zadnjoj grupi sam svaki dan od 20 imala njih oko 15 u prosjeku…opet tri put vise od vasih standarda… Postoji standard i u hrvatskoj koji propisuje manje djece,ali vrtici grada zg imaju barem po deset vise u svakoj grupi..
    Jebote zadnja moja grupa prije bolovanja djeca 4-5 god, imala sam ih upisanih 30…. Smjena nam je bila pop od 12…znaci od 7:30 do 12 sam sama na TRIDESET DJECE!!!!! Ok, dolazilo ih je samo 28 svaki bozji dan..eto… I onda si podcijenjen..neradnik…teta… Kaj malo se poigram 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 najjaca od svih izjava 🔫🔫🔫🔫🔫 itd. Polako zivcanim pa cu prestat o tom pisat

Ugolina kod nas su u jaslicama djeca od 1-3 godine max.17 nije strasno.Volim jaslice vise nego mjesovite skupine.Ali ovo kod ejic ne mogu ni zamislit 4 djece na jednu tetu uau 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.