Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    24. Travanj 2017. 11:45

EJIC da baš tako kao što opisuješ je i kod nas, neće da vuče, pun gas a on jedva 60 vozi i samo odjednom! Dan prije normalno vozili, imamo fordov servis 500 m od kuće tako da ćemo ga odvesti danas tamo pa ćemo vidjeti šta je. A ček jesi i ti oz njemačke jer vidim koristiš se njemačkim izrazima, ili je samo auto švabo? 😂😂

Gitta
    24. Travanj 2017. 11:50

UGOLINA onda sam ja nešto pogrešno pročitala u vezi redoslijeda zuba 😂😂 a pričanje po domaći 🤔 hm..super! Iako su nam prvi susjedi hrvati ali ih rijetko viđamo, to se sve pošvabilo, rade od jutra do sutra 😂
    Imam tu i naših žena pa se družimo bar jednom tjedno koliko toliko, ali nisam ih vidila mjesec dana, prvo mi na godišnji pa onda one..
    A auto.. Nadam se da nije veliki kvar...

Lucy16
    24. Travanj 2017. 12:33

Svi aktivni jutros, tri stranice vec, a tek je proslo podne. 
    Ja sam jutros napravila nesto oko kuce, on cendrao u kolicima ali vec me zivcira sta nista ne mogu od njega, neke zene vrt sade uz svoje, ja ne mogu garazu pomest. Imam jos cvijece posaditi, ali cekam da mrazevi produ. 
    Noc bila ok, 3 budenja pa do 8. 
    Ja jos nisam isla pitati za vrtic. Mislim da kod mene ima mjesta i racunam na onaj produzetak pa mislim kako imam vremena, ali proletit ce to.

24. Travanj 2017. 14:33

Dan mame! 
    Što se radi? Mi odradili danas vježbe. Nije plakala, smijala se tetama i pričala ALI to je samo zato jer cijelo vrijeme sam ja s njom vježbala uz vodstvo teta(dvije su bile). One nju danas nisu ni pipnule. Slutim da će to biti praksa i za dalje. 
     Ugolina, I Josipa je cicoljupka😁 ti si je baš odlučila odviknuti? Možda će vam to uspjeti najlakse kada krenete ti na posao a ona u vrtić, manje ćete biti skupa pa se dojenje prvo svede na minimum a jednog dana jednostavno izostane. 
    Nikolina zadnje vrijeme ima novu foru sa cicanjem, kada se najede, naglo se digne pogleda me i kaže ne i vrti rukicom, što znači nema(ne kaže više mema nego ne). Spusti mi majicu i opet kaže ne i vrti rukicom pa onda dize majicu i kao traži gdje je nestala cica. Mislim da bih je sad mogla odviknuti od cice da želim, kažem nema i gotovo pa do drugog puta , ali još ne želim 😁
    Sanjarka, vidim da ni tebe baš ne veseli početak škole. Da tko će ih sad natjerat na učenje... A ovo za jelo, normalno nisu oni ludi, što će im bebi hrana kad ima ukusnije. A jel ti pije dosta mlijeka kroz dan? Možda i nije puno gladan pa brljavi? 😕
     Lucy, ako te tješi ni ja ništa ne stignem sa Nikolinom, osim ako je seke zabave dok ja napravim nešto. Kad smo same, nula bodova. 

Ellie00
    24. Travanj 2017. 14:47

Dan, par rijeci od mene. Danas sam lijena i ne uci mi se a sutra ispit.
    Ena standardno dobra. I papamo lijena. Samo me nekad iznenadi s ruckom pa trazi ranije. Moram ju bolje skuziti. 
    Za rodjendan isto sve spremno. Narucila sam dva "buketa" od balona s helijem i jos cu par ukrasa da restoran ne bude previse sterilan.
    Illani super za vjezbe bez placa. Mozda i bolje da ti s nekom vjezbas da i naucis sve da mozes samo. 
    Ostalo otislo iz glave. Mogu u nastavku o ustavu ako tko zeli. Bolje ne

Ugolina
    24. Travanj 2017. 15:47

Lucy16

Svi aktivni jutros, tri stranice vec, a tek je proslo podne.
    Ja sam jutros napravila nesto oko kuce, on cendrao u kolicima ali vec me zivcira sta nista ne mogu od njega, neke zene vrt sade uz svoje, ja ne mogu garazu pomest. Imam jos cvijece posaditi, ali cekam da mrazevi produ.
    Noc bila ok, 3 budenja pa do 8.
    Ja jos nisam isla pitati za vrtic. Mislim da kod mene ima mjesta i racunam na onaj produzetak pa mislim kako imam vremena, ali proletit ce to.

U gradskim vrticima krecu prijave sad od 2.5. Pa smo zato svi u tome 😂

ejic
    24. Travanj 2017. 15:50

Koje olaksanje, oprana kosa i obrijana od ispod ramena do pete (nije od glave jer na glavi nemam hvala Bogu sta brijati, a kosu nedam 😁😋). Osjecam se ko da sam izasla iz welnesa.😆😋
    Djete se probudilo i nece bocu jesti. Ok, neka mu bude, za kojih sat vremena ce dobit kasicu.
    Ugolina, moram biti automehanicar kad smo prosle godine zbog tog problema svako toliko bili kod mehanicara.
    Joooj kad bi nama izasao zubic za koji dan, ali ne vjerujem bas jer se nista ne nadzire sto znaci da mogu ocekivati da ce ova nervoza jos potrajati ukoliko je zubic uzrocnik 😥
    Super sto je mini ugolina uzivala s ujakom 😊 Vjerujem da je to lijepo kad se djete voli zabavljati s nekim pa imas malo mira. Mi smo trenutno na priljepak fazi pa ako ga i mm uzme, najkasnije za 10min ce traziti da ide kod mene 😥
    Gitta, ja sam ti u au i u knjizici za auto mi sve na nj pa mi se neda prevadat kako se to kaze na hrv posto znam da ces me kuzit i ako kazem na nj 😉. Ako ce vam ispuhat taj filter nemoj se cudit ako vam se za tjedan-dva opet upali ta lampica. Mi smo bili nekih 2-3x na ciscenju i ponovo se palila. Ne znam tocno sto su onda napravili da se prestala paliti, jesu li taj filter stavili novi ili nesto drugo ipak je to mm rijesavao a ja zapamtila neke stvari jer se to stvarno dugo vuklo. Jednom se jos trudna vozila kuci po autocesti i u autu imala malu seku, a auto sve manje vuce. Vec sam mislila da cu morati stati i zvati vucnu sluzbu, doslovno nisam mogla voziti vise od 80 u 3 je nije vukao. Onaj osjecaj kad papucicu gasa tiskas samo da ne probijes na asfalt a auto umjesto da ubrzava, usporava. I jos na autocesti gdje svi jure 😕
    Pisem post jos od podneva ali mi sin nije dopustio da ga zavrsim. U meduvremenu bili vani (sunce ipak otjeralo oblake pa je sad prekrasno vrijeme 😊), pojeo pola kasice od 220g, odcendrao jednu rundu i jeeeedva izdrzao budan do 14:50. Ubacila ga u krevetic, malo se meskoljio i zaspao. Ja mu pripremila sad vodu za ad da se najede kad se probudi, najela se, malo obrisala radnu povrsinu u kuhunji (mm jucer pripremao jesti pa mozete zamisliti na sto je licila 🙈, a ja bila jucer lijena obrisati je 🙈) i sad spremna za malo odmora. Imala bi jos i robu za slagati sto se osusilo ali to cu sutra, preumorna sam sad, rade cu oddrijemati koji sat 😊

Ugolina
    24. Travanj 2017. 15:56

ilani

Dan mame!
    Što se radi? Mi odradili danas vježbe. Nije plakala, smijala se tetama i pričala ALI to je samo zato jer cijelo vrijeme sam ja s njom vježbala uz vodstvo teta(dvije su bile). One nju danas nisu ni pipnule. Slutim da će to biti praksa i za dalje.
    Ugolina, I Josipa je cicoljupka😁 ti si je baš odlučila odviknuti? Možda će vam to uspjeti najlakse kada krenete ti na posao a ona u vrtić, manje ćete biti skupa pa se dojenje prvo svede na minimum a jednog dana jednostavno izostane.
    Nikolina zadnje vrijeme ima novu foru sa cicanjem, kada se najede, naglo se digne pogleda me i kaže ne i vrti rukicom, što znači nema(ne kaže više mema nego ne). Spusti mi majicu i opet kaže ne i vrti rukicom pa onda dize majicu i kao traži gdje je nestala cica. Mislim da bih je sad mogla odviknuti od cice da želim, kažem nema i gotovo pa do drugog puta , ali još ne želim 😁
    Sanjarka, vidim da ni tebe baš ne veseli početak škole. Da tko će ih sad natjerat na učenje… A ovo za jelo, normalno nisu oni ludi, što će im bebi hrana kad ima ukusnije. A jel ti pije dosta mlijeka kroz dan? Možda i nije puno gladan pa brljavi? 😕
    Lucy, ako te tješi ni ja ništa ne stignem sa Nikolinom, osim ako je seke zabave dok ja napravim nešto. Kad smo same, nula bodova.

Hahaha,a sto je smijesna..tocno ju mogu zamislit to kada vrti rucicom!!! 😂 
    A da,mislim ju odviknuti preko ljeta prije nego pocnem delat.. A sad,nebi ju bas tako nazvala cicoljubkom ili cicioovisnicom..svakako sam svjesna da sam ja kriva sto sam ju naucila tako uspavljivati,ali mislim da joj te dnevne mozda i nece biti problem jwr recimo kada ju uspavljuje moja mama ili netko drugi,eto nema cice..nisam bas znala kako da joj rasporedim krute obroke,a da pritom i sise mlijeko,a oboje u isto vrijeme nekako ne dolazi u obzir,previse joj je..pa ju dojim zapravo samo prije spavanja jer mi to nekako tako bilo najzgodnije..i najcesce tako zaspe..pr.dorucak do 9, spavanje oko pol 11 i dojenje prije..rucak poslije tipa oko 13-14, pa spavanje 15:30 uz dojenje i onda jede opet nesto oko sest pa joj ponudim i oko osam eto tak malo ak oce jos kaj prije spavanja koji zalogaj,nis previse i oko 21 dojenje... I onda ju dojim nocu kad se probudi..kad joj nije nis budila bi se dva-tri puta i nisam davala cicu svaki put,ali ovih dana ti zubi pa taj nos joj zastopan,stalno se budi i trazi,vise za utjehu,pa je tu mi navukla mlijeka..ko muzara sam 😂

Lucy16
    24. Travanj 2017. 18:34

Ugolina, aj mi objasni to s upisima u vrtic. Jel ga trebam sad prijaviti ako bi isao tek od sijecnja 2018. Npr.? Jer racunam na produzenje i imam dva godisnja jos za iskoristiti.

curicax3
    24. Travanj 2017. 20:30

Lucy trebas ako tad mislis da krene!i placat cuvanje mjesta do tad.
    Bar je tako u 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.