Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    25. Travanj 2017. 23:27

Sad na kapaljku sto sam zapamtila od napisanog 🙄
    Sanjarkin Gigic skiva iza leda ono sto nebi smio imati u rukama 😁😁 Bas je mudrac 😁😁
    Ugolina, koliko vi imate djece u jaslicama na 1 tetu? Ako se dobro sjecam kod nas ne smije biti vise od 4 djece na 1 tetu u jaslickoj dobi. Isto tako je i s tetama cuvalicama.
    A tvoj brat 😂😂😂😂😂 A bar nije mogao sakriti da je nesto napravio 😂😂
    Ja i moja seka razlike 19,5 godina 😊 I obozavam to "malo" stvorenje (sad vise nije tako mala 😀)
    Bas ste imale aktivan dan danas. Da te utjesim? Ni moj nije bio puno bolji... Prvo me nakon onakve noci docekao toliko pokakani da sam njega cijelog preoblacila i prala i njegovu krevetninu preoblacila. Pa ga stavila cistog u cisti krevetic i isla na minutu na wc kad cujem udarac i plac. Ocito se dizao u kreveticu, pao i udario glavom o uzglavlje kad sam ga tamo nasla. Ocu odnjeti dozator za ad iz sobe, padne mi na pod i rasuje se ostatak ad-a koje je jos bilo u njemu 😣😣😣😣 Sad navecer slagala neke papire koji mi trebaju za termin u banci, pogledam za svaki slucaj jos jednom na papiric gdje smo zapisali datum i vrijeme termina i vidim da sam ga danas imala a ne sutra kako sam ja mislila 😭😭😭 Sad moram napraviti novi termin i opet cekati tjedan-dva 😣
    Al zivot je lijep, mantram si slonice koji prduckaju maslacke (isto kao i u trudnoci) 😁😁 🐘🐘🌻🌻 (nemam maslacaka u ikonama pa evo suncokreta, slicni su, samo maaaalo veci 😁😁)
    Neli mi bas slatka sa svojom ljubomorom 😍😍😍😍 Jel nije tati zao sto neide kod njega tako? Mome prije bilo zao kad mu je Marcel gurao rukom glavu od svog lica kad bi ga mm htio poljubiti. Kad smo sluzili da je to jer ga bode bradom, sad ga zeza tako a ovaj ga odguruje 😁😁 Ali kad se mm obrije onda mu dopusti da mu da pusicu 😍😍
    Gitta, kod nas isto astronomske cijene za popravak auta. Mi uvijek gledamo tako da vozimo auto u hrv na popravak, ali mi imamo svega nekih 100km do hrv pa nam se to isplati, vjerujem da se vama nebi ako ste na samom sjeveru nj...
    Mi smo to ovako, mi smo to onako, a zasto mu ne dajes ovo, a zasto mu ne dajes ono 😨😨😨😨😨 Kosa mi vise raste cim cujem nesto od navedenog. Eto zato jer je to moje djete i jer cu ja svojem djetetu davati ono sto i kad ja budem htjela i odgajati ga kako ja budem htjela.
    Eto, toliko zapamtila. Idem sad odspavati kojih sat vremena prije nego me probudi 😒
    Laku noc!

TPol
    25. Travanj 2017. 23:47

Evo mene jos jednom E ovo s uspavljivanjem ja neznam sta je jedva jedvice u pola 12 mi sad zaspala neda se i neda ..... danas u busu vrisnula odjednom onako veselo pa se svi smijali , inače je bas brbljavica stalno o nesto priča ali kad ste kod hrane ne jede moja jos puno jedva jednu vocnu 190g preko dana
    Ugolina joj zlica je bas Cool beba i tako je slatko da voli jest , A ismijala sam se ovom sa vešom Haha 
    Gita ma ja se obavezno posvađam s mamom hahhah .... al i pomirimo se brzo .... E danas me sisala hahhaha već sam rekla da neću da me ona šiša i opet sam popustia pa smo raspravljale sat vremena sta hoću pa se nismo dogovorile i rekla mi je da idem frizeru da neće ona (inače je frizerka Haha ) 
    Kako vama kakaju bebe ,svaki dan ? 

Abies
    25. Travanj 2017. 23:55

Hej koke?!
    Ugolina ha ha puatit štrik ili spustit dijete. 
    Aj može bit gore sa prepunom kućom. Kao meni. Imam dvoje i punu kuću bejbi stvari. I onog što mi mama uvali. 
    Čula se s kolegom. Inače mi nije baš. Al eto uživala sam klafrat s njim. Ide u penziju. 
    Brojčana, a baš slatko od Neli 💗 Uživaj u njoj. 
    Imaš opcije imena za bebu? 
    Bebice su slatki užitak, no ima ali...zatvore te u kuću. S 3-4godine je savršeno. Poslije imaju već svoje ja. 
    Petra dobila opet laganu temperaturu navečer. Nemam više čepića, ima zato sirup. Prvi povratila. Tata asistirao... Drugi pokušaj, judo karate i sve to zahvat. Zatvorila usta joj i gutaj... Sad bez i mislim da se znoji. Tamo gdje sam ju držala bila znojna.
    I laku noć😘

Miss_a89
    26. Travanj 2017. 08:20

Jutro! Vidim nema jos kave pa ju ja nosim..jaaako je potrebna ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ nek se nade i 🍷🍷🍷🍷

Abies
    26. Travanj 2017. 08:27

Jutro!
    Miss hvala za kavu!
    Ipak još malo fibre 😒 
    Obukla se, zovem ne javlja se pedijatar. Zovem ponovo. Javi se sestra bla bla. Ma zvuči da je zub. A doktora nema ovaj i idući tjedan. Tako da dobro da sam zvala jer bi nafalice došla. 
    Zubarica nas prima u petak. 
    Jedino mi čudno da petra sjedi na podu i premece po rukama igračke. Navikla sam da trči... Brinem 😀
    Čitam te cifre u de i at za autoservis brrrr 

Miss_a89
    26. Travanj 2017. 08:32

Mi se od jucer navecer borimo s jelom. 🙁 inace ju oko pola 8 okupam, u 8 jede i lijepo zaspi i odspava do 1-2 i nakon toga budenjevsvaka tri sata. Jucer ju nisam okupala, al sam racunala da ce biuti isti scenarij. Pripremila lijepo veceru da mm i ja zajedno napokon veceramo. Ali..naravno da nis od toga 😅😅
    Prvo nije htjela jesti i na kraju smo jeli i nosili ju naizmjence i zaspala je tek oko pola 10! Strasno nemirno je spavala..vec u 11 se probudila i nikako se umiriti dok joj nisam bocu dala. Na kraju nije nis pojela 😤 i cijelu noc se javljala, plakala.. nista nisam spavala 😪 tako da sam u 3 dok sam isla raditi bocu u kuhinji napravila kaos, upao mi cep od termosice u salicu s vodom i sve se izlilo po radnoj plohi..ali ti nije bio kraj! Nisam dobro dudu namjestila i kad sam ju pocela hraniti vidim prebrzo se ispraznila boca jer inace sporo jede. Sve se izlilo po meni, njoj, remencicima(to mi je najgore) aaa koma 🙈🙈 i sad se opet probudila za jest, malo popila i nece vise, okrece glavu i izvija se. Ahh.. jesam spomenula da trebam kavu?
    Ugolina razumijem tvoj kaos 
    TPol  meni kaka svaki dan..rijetko preskoci. Mi smo na ad, al dok sam ju dojila do prje koji tjedan isto je svaki dan..tih 2 mj smo kombinirali dojenje i ad

mare1989
    26. Travanj 2017. 08:58

Jutro
    Miss hvala na kavi 😘
    Abies nadam se da je od zubica to sve Petri,sirena i dalje ima laganu temp 37,3 je jutros.
    Ugolina ja tako preskacem po kuci od igracaka i koliko god stvari bacam i sklanjam opet ima svega.
    Ejic svaka cast tm da pored tako kratkog spavanja moze jos i uciti.
    Sirena je jucer cijeli dan bila cendrava i pizdava,proljev i temp 37,5 tjesim se da su zubi. Cijeli dan sam oko nje bila,imala sam u planu malo srediti po kuci ali je to sve otislo u zaborav zbog nje,bar sam rucak napravila dok je spavala.Noc nam je bila ok temp nije bilo,probudila se raspolozena i vesela ali do kada je pitanje

Sanjarka88
    26. Travanj 2017. 09:17

Jutro mame 😗
    Ajme koja jaka juzina vani ne mozes nosom provirit 😏 danima zovu bzvz vrijeme bljak.. nece ni bit lipog proljeća kad ovo prodje onda ce uprzit ljeto vani uvik isto, a ja naj volim proljece ☀️
    Jucer bila na roditeljskom u skoli vezano uz ekskurziju dobili upute, tek mi sad u glavu dolazi da je nece bit 4 dana oooo ok ok bila je u Karlovcu 2 dana al ovo je ipak duze...velika moja cura 😍
    Mm se ozbiljno premislja u vezi posla, ima ponudu. Rekao je ako sam ja protiv da nece prihvatit no ja stvarno ne zelim njemu diktirati takve stvari, a s druge strane novi posao bi imao urednije radno vrime i nesto bolju plaću al za par mjeseci mu moze rec da vise ne treba radnika a i ne mora doc do toga...ugl ako ide treba ic na rizik...bas me stresira to sve 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Travanj 2017. 09:37

Gitta bas skupi popravci kod vas, ok vece su plaće al ja svejedno mislim da to dode na isto kao i zivot ovdje 
    Lucy super da si na vrijeme kontaktirala vrtic 👍
    Miss uh uh bome veselo i kod tebe  😓😓😓 sta bi curki? Grcici? 🤔
    Ugolina nedamo mi forum sta ti je? A zene...fejs, viber...jbg i meni krivo al sta ces, malo nas je al se nedamo 😗 veselo kod tebe jucer 😅😅😅 čuj ostavila punu casu mlijeka zlici u domet haha, i zlica sama jede neka neka, moj isto to najviše voli 😊 svekru sretan! 😉
    Ejic prducka maslačke roze haha 😂😂 ajme ovo kad ti se ad prosuo usred noći...mene bi ubilo u pojam 😏😏 Marcel juri u hodalici 😎
    Tpol obicno kaka svaki dan. Ništa od sisanja onda? 😂 
    Petra i sirena is is temp od vas 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    26. Travanj 2017. 10:30

Sanjarka88

Jutro mame 😗
    Ajme koja jaka juzina vani ne mozes nosom provirit 😏 danima zovu bzvz vrijeme bljak.. nece ni bit lipog proljeća kad ovo prodje onda ce uprzit ljeto vani uvik isto, a ja naj volim proljece ☀️
    Jucer bila na roditeljskom u skoli vezano uz ekskurziju dobili upute, tek mi sad u glavu dolazi da je nece bit 4 dana oooo ok ok bila je u Karlovcu 2 dana al ovo je ipak duze…velika moja cura 😍
    Mm se ozbiljno premislja u vezi posla, ima ponudu. Rekao je ako sam ja protiv da nece prihvatit no ja stvarno ne zelim njemu diktirati takve stvari, a s druge strane novi posao bi imao urednije radno vrime i nesto bolju plaću al za par mjeseci mu moze rec da vise ne treba radnika a i ne mora doc do toga…ugl ako ide treba ic na rizik…bas me stresira to sve 😏

Joj ode mudrica😣znam kako ti!Znas da je moja hila nedavno 5 dana s vrticem!Da te malo utjesim,kad je dosla rekla da joj uopce nismo falili😂a nece ni tebi Gigi dat puno vremena da razmisljas i njoj😂a gdje idu ne ekskurziju?
    A ovo za muza,pa mozda mora malo riskirat,sad ces i ti na posao pa ce vam opet bit lakse,a ako nemate nekih velikih kredita zasto ne probat,mozda vam na kraju ispadne super,vjerujem da hoce😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.