Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Travanj 2017. 20:41

Nasa tajna prija zadnji minic 😍😍 ajmee . Nek ti je sretan,rita!! 😘😘😘😘

deeka
    23. Travanj 2017. 20:55

Ugolina uozbilji se!!

Ugolina
    23. Travanj 2017. 20:56

Deeka 😂😂😂😂😂
    Lucy, gurnes mu svoj prst u kut usana i odma ih otvori!!!!!!

Lucy16
    23. Travanj 2017. 22:02

Curice, i moj hvata rukama zlicu, zdjelu pa trlja rukama svuda. Danas si je po kosi natrljao. A neki dan je lupio zlicu i po zidu. A ja sam clean freak i ne mogu gledati to pa se ljutim. Ne znam kako cu izdrzati to dok ne pocne jesti bez nereda. 

deeka
    23. Travanj 2017. 22:16

Brojcana s obzirom da sam izasla bez muza, trudila sam se izdrzat sta duze :)

Ugolina
    23. Travanj 2017. 22:25

Brojcana, legne na pod i bude jako tuzna  aahaha

deeka
    23. Travanj 2017. 23:05

Ugolina

Brojcana, legne na pod i bude jako tuzna aahaha

Blago njoj. Moja kad vidi da spremam zdjelicu, a nije hrana stigla do nje iste sekunde vristi! 

ejic
    23. Travanj 2017. 23:34

Hello ljetnice!
    Malo da se javim. Preskocila sam zadnjih 15 strana jer ne stizem procitati zaostatke. Sta sam propustila?
    Mi bili do srijede u hrv, kuci stigli tek navecer. Mm ovaj tjedan imao dopust pa smo malo gustali svi skupa i malo sam ga iskoristila da pripazi djete dok sam ja sredivala kucu u miru 😊
    Djete mi se povampirilo zadnjih tjedan dana 😭 Budi se po 5-6x nocu, protekle noci je on u 5 bio naspavani i nije mu bilo do igre u njegovom kreveticu vec nama po glavama. Uspjela ga uspavati tek oko pol 7, onda se pokakio pa je oko 7 vec bilo cendranje i konacno budenje 😣😣 Ok, po danu odspava tih 2x po 2h pa stignem nesto u to vrijeme, ali kad je budan, prvih pola sata do sat vremena od budenja je jos ok a onda sljedi samo cendranje. 1,5-2 h nakon budenja on vec trlja oci jer je umoran, a do sad bi uvijek izdrzao po 3-4h da ne spava... S hranom isto brljavi. Nebi ad, nebi kasice, on bi samo vodu 😠😠 Onda mu nekako kroz igru i majmunisanje uguram jutarnju vocnu kasicu, pocela sam mu sad davati i kruha i sirni namaz i to mu je ok. Rucak vidim da mu je fini ali glumi i nece jesti. Kad je mm pokraj onda jos otvara usta, kad smo sami onda lupa po zlici, ide rukama prema punim ustima ili mjesi lice koje je uprljano kasicom pa naravno obrise u majcu ili rukavom majce uspije dio lica obrisati... 😥 Mislim da nas doskocio skok, da ga muci zubic i da su nas sad zapale sve moguce faze koje mogu biti u ovo doba...😭😭😭
    Da i prosli tj dobili odbijenice za sve jaslice gdje smo se upisali. Sad smo u potrazi za tetom cuvalicom... 😒 Sutra moramo kod jedne da se upoznamo i vidimo jel postoji simpatija.
    Evo sad sam vam se i ovdje pojadala.
    Od procitane zadnje strane sam zapamtila samo da nam Rita ima zadnji minic, sretan joj najveci minic!! 😙🎉🎊🎀❤
    Zelim sretne minice svima koje sam propustila ovih dana!! 💙💚❤🎊🎉 Jesam li propustila i koji rodendan? Kad nam ono Ena slavi? Ona je sljedeca nakon nikoline, jelda?
    Mala Ugolina je dobila zubic, jel joj to drugi? Moj je dobio 1.par dana nakon Josipe pa se nadan da je on prati po tom pitanju i ako nam ovu nevolju zadaje taj zubic, da sto prije izade 😒
    Evo, toliko sam uspjela procitati i zapamtiti. Odoh sad spavati, bit ce jos dosta budenja opet nocas 😭😭
    Laku noc! 😙

Miss_a89
    24. Travanj 2017. 00:01

Ja danas ostavila mob u  autu. Tek ga nakon par sati dobila nazad. Nije tako loše malo odmoriti od njega 😂
    TPol u principu je dobra beba.. Place kad je gladna-to ne moze docekati da joj slozim bocicu i kad se pokaka. Al sad zadnjih dana je cendravija nego inace. Mislim, ovaj tjedan se cijepila i dobila te remencice pa nekako to pripisujem tome. 
    Inace, taj dan kad se cijepila je skoro cijeli dan spavala. Mi smo to povezali da je zbog cijepljenja i taj dan smo se i mi dobro odmorili pa smo mm i ja zakljucili da cemo se krajem 6.mj opet odmoriti 😂😂
    Deeka pa da, ne znam vise sta bi radila s njom..malo joj pjevam, pricam gluposti, al sve joj je to zanimljivo par minuta..a ja kad se u 6 dignem u 8 sam vec zrela za novo spavanje. Bit ce lakse kad bude starija pa se malo sama zabavi i prosiri krug interesa 😀
    Lucy mislim da je to ok kad su bebe vec vece.. mala od frendice je u 9 mj dobila 400g i to je bilo ok. Sad ima 16mj.
    Brojcana ovo legne na pod i bude tuzna mi je najjace.
    Ja jedva cekam da pocne jesti konkretnu hranu. Iako vidim da tek tada slijedi pravo veselje hahaha
    A sad idem na spavanje iskoristiti koji sat spavanja kojim ce me nocas pocastiti. 
    Laku noc, zene!🌙

TPol
    24. Travanj 2017. 00:29

Evo mi smo budne gospođica neće spavat zaspala u pola 9 odmorila i sada pitam se dokle 🤔🤔🤔 ni ergo ne pomaze 
    Ejic pa
    Marcel bas zeza nadam se da ćete brzo nać tetu cuvalicu 👍🏻
    Brojčana Aj super da se Neli popravila to ona osjeti drugi bebu pa želi da se i ti odmoris 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.