Ugolina, nama su donje jedinice izlazile zajedno. Izbile s danom razlike. I sad stalno trpa i grize sve zivo ali ne vidim da ide gdje sta van. I poceo je gristi cicu!!! Kako da ga oducim od toga??
Ugolina, nama su donje jedinice izlazile zajedno. Izbile s danom razlike. I sad stalno trpa i grize sve zivo ali ne vidim da ide gdje sta van. I poceo je gristi cicu!!!Kako da ga oducim od toga??
😲😲😲 auuu...
Ja bi probala viknut NEEE i izvadit cicu u tom trenutku..valjda bi skuzila s vremenom
Ej zene!
Ja danas nikakva, bila sinoc na djevojackoj, ne znam sta bi bilo da sam pila, a ni ovako ne mogu cili dan doc sebi. Tati bila dobra sinoc. Uspavljiva je 40min, zadpala mu oko 22, pa se budila oko 2 kad sam ja dosla (morala lupat po vratima jer mm mahinalno zakljica, a ja nisam ponila kljuc). On joj da bocu I ona do 8ipo jutros! Jel do AD ili sta tati ne zeza ne znam.
Riti sretan minic!
Miss moja Aurora je bila ocajna sa spavanjem pa sigurno do nekih 4.5,5 miseci. Spavala par puta po 20min, pola sata. Jos ok kad je bila vrca, al onon na pocetku dok jos nista ne kuzi neznas sta s njom radit dok je budna, a nije gladna.
Ugolina cestitke na zubicu. Na pravila. Nama.izasle donje jedinice, pa onda gornja I donja liva dvojka. Kad ce desna strana I gronje kedinice tko to zna. Moje dijete naopako!
Joj Tpol Lea kao novorodence s tim uspavljivanjem 😨 koma! 😞
Ja cu ispaliti s ovim svojim i hranom. Skuham mu palentu s tikvicama on meni izbije zlicu iz ruke, okrece glavu, zatvara usta.. naravno ponudim mu nasu pizzu jede kao da 100 godina nije 😞 istu stvar mi je poceo radit i sa vocnim kasicama 🔫🔫🔫
Ista stvar i kod nas😥
Popodne mi izbila zdjelu iz ruke,piletinu,mrkvu i cvjetacu....odletilo doslovno na sirinu dva metra,fotelja,pod,tepih,radijator,zid,stolica....a imam cupavi tepih,fino se sve uljepilo....psovala joj sve po spisku.... dam joj nase mlince i piletinu i zvace i vice nam nam
Sveki usla u kucu bez zvona, kucanja, iceg. Vrata bila otkljucana, inace nisu.
Vagali smo Matea danas. U mjesec dana dobio je samo 100 g. Jel to ok??
Ugolina, nama su donje jedinice izlazile zajedno. Izbile s danom razlike. I sad stalno trpa i grize sve zivo ali ne vidim da ide gdje sta van. I poceo je gristi cicu!!!Kako da ga oducim od toga??
Moja je radila to par dana i uzela joj van i vikala ne cim pocne i valjda je skuzila pa prestala.Vec sam stvarno htjela odustat od dojenja,uzas,sve zvijezde vidis.
I Mateo ti je predivan😍
I sa zakasnjenjem preslatkoj Riti sretan zadnji minic😘🤗uskoro rockas
Llr,hoces ti koristit one 3 g.il ides radit?
Curica, hvala i pokusat cu vikati ne. Al ne mozes izvadit cicu odmah jer on drzi.
Ej zene!
Ja danas nikakva, bila sinoc na djevojackoj, ne znam sta bi bilo da sam pila, a ni ovako ne mogu cili dan doc sebi. Tati bila dobra sinoc. Uspavljiva je 40min, zadpala mu oko 22, pa se budila oko 2 kad sam ja dosla (morala lupat po vratima jer mm mahinalno zakljica, a ja nisam ponila kljuc). On joj da bocu I ona do 8ipo jutros! Jel do AD ili sta tati ne zeza ne znam.
Riti sretan minic!
Miss moja Aurora je bila ocajna sa spavanjem pa sigurno do nekih 4.5,5 miseci. Spavala par puta po 20min, pola sata. Jos ok kad je bila vrca, al onon na pocetku dok jos nista ne kuzi neznas sta s njom radit dok je budna, a nije gladna.
Ugolina cestitke na zubicu. Na pravila. Nama.izasle donje jedinice, pa onda gornja I donja liva dvojka. Kad ce desna strana I gronje kedinice tko to zna. Moje dijete naopako!
Eee, ja prvo procitala "ne znam sto mi je bilo da sam pila" i pomislim-kaj nisi ti ono trudna?? I dojilja?? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E presmijesna ti je sa zubima 😂
Joj Tpol Lea kao novorodence s tim uspavljivanjem 😨 koma! 😞
Ja cu ispaliti s ovim svojim i hranom. Skuham mu palentu s tikvicama on meni izbije zlicu iz ruke, okrece glavu, zatvara usta.. naravno ponudim mu nasu pizzu jede kao da 100 godina nije 😞 istu stvar mi je poceo radit i sa vocnim kasicama 🔫🔫🔫
Ista stvar i kod nas😥
Popodne mi izbila zdjelu iz ruke,piletinu,mrkvu i cvjetacu….odletilo doslovno na sirinu dva metra,fotelja,pod,tepih,radijator,zid,stolica….a imam cupavi tepih,fino se sve uljepilo….psovala joj sve po spisku…. dam joj nase mlince i piletinu i zvace i vice nam nam
Aaaajahahahahaga, zna katja kaj je dobro 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji