Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    23. Travanj 2017. 09:12

Jutro
    Llr sretan minic ljepotici Riti😍
    Lucy bit ce tih padova,ja i muz smo iznenadeni kako jos nam sirena nigdje nije pala😂😂
    Sirena se probudila vec u 7h i probudila je pjevajuci brata u drugoj sobi i on dolazi i mene budi i govori mama seka budna,a ja aha ajd spavaj 😂😁😂
    danas u planu nemam nista raditi,po kuci skloniti i lezati jer mm mora raditi cijeli dan ima neke setove klupe i stolove zavrsiti do 1 maja 😖 a ima 20kom.

Miss_a89
    23. Travanj 2017. 10:07

Jutro 😪😪☕
    Ona dobra prospavana noc je bila iznimka ahhh.. Nocas opet po starom.
    TPol zaspi oko pola 9 i budenje svaka 2,5 - 3 sata.
    Sanjarka zaspi max 15 min meni na rukama, cim ju spustim budna je. Prije je znala za vrijeme setnje zaspati, ali sad zadnjih pola mjeseca ni to

Gitta
    23. Travanj 2017. 10:48

Miss možda je to ona regresija sna. Možda usvaja nešto novo. I obično nakon te faze bebe iznenade s nečim novim. Npr.kad bi moj josip takav bio, čim to prođe on se krenuo okrećati trbuh leđa, pa onda opet se desila faza pa nakon toga propuzao i sve tako..
    Jesu joj grčići prestali ako ih je imala?

Miss_a89
    23. Travanj 2017. 10:58

Gitta

Miss možda je to ona regresija sna. Možda usvaja nešto novo. I obično nakon te faze bebe iznenade s nečim novim. Npr.kad bi moj josip takav bio, čim to prođe on se krenuo okrećati trbuh leđa, pa onda opet se desila faza pa nakon toga propuzao i sve tako..
    Jesu joj grčići prestali ako ih je imala?

Ne znam..mislim, buduci da nosi te remencice po cijele dane lezi na ledima ili je meni na rukama. Jadna se ne moze uopce pomicati. A grceve je imala minimalno..mozda sve skupa 3 dana do sad, hB

Gitta
    23. Travanj 2017. 11:00

A moguće i zbog toga...onda jedino što ti mogu reći je da morate izdržati, sve će jednom proći, nafam se uskoro 😘😘

23. Travanj 2017. 11:32

Dobar dan mame! 
    Nama je noć bila dobra, ujutro spavala je do 8.30😇 Al zato sam imala neke opake grčeve nočas pa eto uvijek nešto, nikako se naspavat. Vani kiša bljak, ne možeš nikud. Bit ćemo kući i sve laganini, sutra počinje škola pa opet će biti gust raspored. Ujutro smo  na vježbama. Uživajte u nedjelji! 😘

TPol
    23. Travanj 2017. 12:56

Jutro svima 🍷🍷🍷🍷
    Miss pa jel ti cendrava ili vise manje dobra beba ?
    Gitta tako i kod moje usisavač ubrza postupak ali ne bas uvijek hihi 
    Sanjarka sta Gigi zafrkava 🤔🤔 da nije u dogovoru sa cupavicom ? 
    Noćas je jako nemirno spavala budila se svako malo i vrtila ali mislim zato jer sam joj dala amarath da kaki pa nisam trebala na večer 🤔

Lucy16
    23. Travanj 2017. 15:55

Sanjarka, nije prvi pad. Mislim da je vec 4. do sada.
    Ugolina, htjela sam ti nesto odgovoriti na komentar al sam zaboravila. 
    Mi imamo popodnevni odmor. Al ce opet doci svekrva. Dolazi vec tri dana za redom. Ne znam kako se obraniti od nje. 

Ugolina
    23. Travanj 2017. 17:03

Lucy16

Sanjarka, nije prvi pad. Mislim da je vec 4. do sada.
    Ugolina, htjela sam ti nesto odgovoriti na komentar al sam zaboravila.
    Mi imamo popodnevni odmor. Al ce opet doci svekrva. Dolazi vec tri dana za redom. Ne znam kako se obraniti od nje.

Sveki  😲😲🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

Ugolina
    23. Travanj 2017. 17:05

Eeee da .. Noc bila a ono,cendrala svakih dva sata recimo, al s razlogom- DRUGI ZUUUB IZASO!!! 🎉🎉🎉🎉🎉😂😂 donja desna jedinica!
    Idemo dalje na gornje valjda!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.