Joj Tpol Lea kao novorodence s tim uspavljivanjem 😨 koma! 😞
Ja cu ispaliti s ovim svojim i hranom. Skuham mu palentu s tikvicama on meni izbije zlicu iz ruke, okrece glavu, zatvara usta.. naravno ponudim mu nasu pizzu jede kao da 100 godina nije 😞 istu stvar mi je poceo radit i sa vocnim kasicama 🔫🔫🔫
Ma daj zamisli ti njega prefriganca 😂 on bi hranu za velike... Eee,za koji vrtic si se odlucila? Blizi ne tak dobar ili daljnji a dobar,
Gitta, TPol, Sanjarka, hvala na komplimentu. I meni je sladak ali kad počne vrištati u 2 u noći…….
Dok je noćas muž gledao tv s njim ja sam surfala zašto se budi i vrišti i našla sam noćni strah kod djece, kada djeca plaču, vrište, mlate rukama, ali to rade djeca od 2 g, nisu svjesni toga jer to rade u polu snu, ujutro se toga ne sjećaju i rade to kad krenu u vrtić ili im se dogodi neka promjena u zivotu. Moj je još premali za to i nema nikakvih promjena u okolini. Tko će ih znati.
Današnje popodnevno spavanje isto cirkus. 100 pozicija, poza i ne znam čega, da bi zaspao na meni pred tv-om. Spustim ga na kauč i tu je spavao. Stavim banana jastuk do kraja i izađem na 1 minutu i on se probudio i završio na podu. Prvo je pao jastuk pa je on na njega pa mu ništa nije bilo, hB. Ali kako je uspio odmah se okrenuti, inače kad se probudi malo mirno leži i gleda, a doslovno me nije bilo minutu.
Nadam se da je samo neka faza koja ce brzo proc? A da nisu probava il zubi
Lucy to su sve faze, tako sam se ja osjećala dok je bio beba. Pa druge bebe jedu i spavaju, moj je triput dnevno po sat vremena spavao, pa ja to nisam mogla vjerovati, ali eto…to mi je sad normalno jer je veći.
T pol moj i dan danas ne zaspi bez ljuljanja i usisavača..😤
Evo ja i mm pijemo pivo i gledamo zvezde granda 😁
Mališa spava.
Mi sutra malo u keln do kumova. Napokon s nekim našim progovoriti 😂
Brojčana, ne znam jesam li te pitala, gdje živiš u de?
🍻🍻🍻🍺🍺🍺😂😂👍👍
Lucy dečko je presladak 😍
Ugolina ne znam zasto, ali preko dana nista ne spava. Svaki put kad ju hranim nadam se da ce bar na kratko zaspati usred hranjenja, ali ne da se
Sanjarka ne trazim puno..samo sat vremena preko dana 😂
Tak mala a ne spava 😲 bas me fascinira..a kaj ces,takva je 😂😂 sretno ti haha
Tak mala a ne spava 😲 bas me fascinira..a kaj ces,takva je 😂😂 sretno ti haha
Bome ce mi i trebati sreca ako ovako nastavi 😂😂
Ugolina da ta cupavica bome zafrkava a na večer tolko umorna hoće puzati pa padne rekla sam nema vise puzanja posle 7 sati inače moram nabavit kacigu
Miss pa kako ti spava po noći tj od kad do kad ?
Gitta hehe ne da se ni tvoj odakle im
Energija pitam se 😀
Sanjarka hmmm Gigi zna da je pizza finija
Elle sretno na ispitu
Hello mame :-)
Teta Sanjarka hvala na čestitkama,poletjelo mi ovih 11 mj.Jos malo pa ce Gigi moc papati sve sto i vi
Lucy imas lijepog dječaka.
Elie sretno na ispitu!!Ne sumnjam u tebe
Cupavica ce dobiti kacigu
Miss dobrodošle ti i tvoja
Ode moj post
Miska super za koncert..ja ne pamtim kad sam s mm izasla sama..nekad prije R
Pocastila sam se s novim mobitelom, ne iz gusta nego potrebe stari mi ne valja.Skoro kupila nove naočale bila super prilika _40%..sad mi je zao sto nisam pa cu sutra opet otic pogledat ali naravnosutra su na _30%
Jutro mamite ☕☕☕☕☕☕☕ posluzite se 🤗
Nestalo sunca vani, bit ce ovi bzvz tmurni dan vec vidim. Gigi se probudio prije 7h sto mu naravno nije dovoljno, sad mu dala bocu i nesto kao spava na meni tj poluspava.
Sinoc me posteno zahebavao sa uspavljivanjem, mislim da je jedno sat vremena trajalo oči mu padaju al neeee nema šanse, pa cmizdri, pa se smije pa bi se zaigrao...a ludilo teško ,u top ce završit.
Lucy to vam prvi pad? Ma tren je dovoljan za takvo nesto
Gitta jos uvijek usisavac? 😨 uzivajte s kumovima 😘
Miss ona uopce ne spava preko dana? Ono, ništa? 😱
Llr u koji mob si upala? 😎 ajde ti danas po naočale dobro je i 30% 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mamite! ☕
Sanjarka moja da još uvijek usisavač, sa njim za tren zaspi, bez njega samo kad je puuuno umoran, valjda naviko..
Kod nas sunce, fino pravo ☀
Uživajte danas, bome ću i ja! 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji