Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    22. Travanj 2017. 16:33

Lucy beban ti je presladak! Ma ko bi se na njega ljutio 😊😊😊
    Sanjarka već duuugo ne jede noću bocu nit bilo šta, on kad se probudi noću, dakle u snu je i sjedi i kmeči da ja dođem, vratim mu dudu i polegnem ga i odmah nastavi spavat, dakle to je minuta posla ali dovoljno da me razbudi i onda valja opet san uhvatiti.. 😲

Sanjarka88
    22. Travanj 2017. 16:54

Riti nasoj sretan veliki zadnji minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Travanj 2017. 16:56

Gitta tko zna šta je njima pa se bude, moj se isto probudi pa sjedne, pa cvili, pa se digne pa hoda po kreveticu....
    Al on jede jos, sinoc vec u 23h 😨 pokusala sam ga nosit al ne upali 😕
    Lucy eh da, i ja sam mislila da ce moj nakon 2-3mj pocet spavat noc a on se pokvario 😕

TPol
    22. Travanj 2017. 16:58

Evo pozdrav svima
    Upravo sam je uspavala znaci usisavač,  nošenje u ergu i onda u krevet brže cica jer se probudi, i onda obavezno šum sa tableta 😁 I tako obadva spavanca s tim da taj dopodnevni obično smo vani pa zaspe ili kolica ili ergo . -a popodne eto cirkusiranje po stanu 

Brojčana Aj kao da se Neli malo umirila ?
    Sanjarka Ilani bas tako svakog gosta 3 dana dosta a dođe mama pa opet promet kod mene al ići cu kupit
    Cvijeće i sadit 
    Lucy pa
    Mateo nam je bas sladak 

TPol
    22. Travanj 2017. 17:00

Miska super za izlazak bas mm i ja dogovaramo da iziđemo malo nismo sami bili sigurno 9mj ne računam kavu od pola sata kad smo bili kod mojih 
    Htjela sam jos nesto komentirat al Vratit cu se hehe 

Sanjarka88
    22. Travanj 2017. 17:24

Joj Tpol Lea kao novorodence s tim uspavljivanjem 😨 koma! 😞
    Ja cu ispaliti s ovim svojim i hranom. Skuham mu palentu s tikvicama on meni izbije zlicu iz ruke, okrece glavu, zatvara usta.. naravno ponudim mu nasu pizzu jede kao da 100 godina nije 😞 istu stvar mi je poceo radit i sa vocnim kasicama 🔫🔫🔫

Lucy16
    22. Travanj 2017. 20:09

Gitta, TPol, Sanjarka, hvala na komplimentu. I meni je sladak ali kad počne vrištati u 2 u noći.......
    Dok je noćas muž gledao tv s njim ja sam surfala zašto se budi i vrišti i našla sam noćni strah kod djece, kada djeca plaču, vrište, mlate rukama, ali to rade djeca od 2 g, nisu svjesni toga jer to rade u polu snu, ujutro se toga ne sjećaju i rade to kad krenu u vrtić ili im se dogodi neka promjena u zivotu. Moj je još premali za to i nema nikakvih promjena u okolini. Tko će ih znati.
    Današnje popodnevno spavanje isto cirkus. 100 pozicija, poza i ne znam čega, da bi zaspao na meni pred tv-om. Spustim ga na kauč i tu je spavao. Stavim banana jastuk do kraja i izađem na 1 minutu i on se probudio i završio na podu. Prvo je pao jastuk pa je on na njega pa mu ništa nije bilo, hB. Ali kako je uspio odmah se okrenuti, inače kad se probudi malo mirno leži i gleda, a doslovno me nije bilo minutu.

Gitta
    22. Travanj 2017. 20:56

Lucy to su sve faze, tako sam se ja osjećala dok je bio beba. Pa druge bebe jedu i spavaju, moj je triput dnevno po sat vremena spavao, pa ja to nisam mogla vjerovati, ali eto...to mi je sad normalno jer je veći.
    T pol moj i dan danas ne zaspi bez ljuljanja i usisavača..😤
    Evo ja i mm pijemo pivo i gledamo zvezde granda 😁
    Mališa spava.
    Mi sutra malo u keln do kumova. Napokon s nekim našim progovoriti 😂
    Brojčana, ne znam jesam li te pitala, gdje živiš u de?

Miss_a89
    22. Travanj 2017. 21:48

Lucy dečko je presladak 😍
    Ugolina ne znam zasto, ali preko dana nista ne spava. Svaki put kad ju hranim nadam se da ce bar na kratko zaspati usred hranjenja, ali ne da se
    Sanjarka ne trazim puno..samo sat vremena preko dana 😂

Ugolina
    22. Travanj 2017. 21:58

TPol

Evo pozdrav svima
    Upravo sam je uspavala znaci usisavač, nošenje u ergu i onda u krevet brže cica jer se probudi, i onda obavezno šum sa tableta 😁 I tako obadva spavanca s tim da taj dopodnevni obično smo vani pa zaspe ili kolica ili ergo . -a popodne eto cirkusiranje po stanu

Brojčana Aj kao da se Neli malo umirila ?
    Sanjarka Ilani bas tako svakog gosta 3 dana dosta a dođe mama pa opet promet kod mene al ići cu kupit
    Cvijeće i sadit
    Lucy pa
    Mateo nam je bas sladak

Isusek isusek kaj ta cupavica zajebava,pa to nisu istine 😂😂😂 sve neke kerefeke ocekuje kvocka..dobro ti to sa smjeskom tpol,ja bi je vec ispucala na mars 🚀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.