Nikolina jos nece spavat🤔😫
Miska bas lijepa robica,nek si i ti omastila brk😉🙋
Brojcana ajme koja lijepa slicicaaaa!😍😍😘neka sve bude u redu do kraja kao i do sada.
Sanjarka ja razmisljam kao i ti. Ugovor na neodredeno i redovna solidna placa su u ovo doma razlog za pretrpit neke stvari. Ako je neka prilika super,ako ne radi i suti.
Ugolina kolko dugo si cekala pozov za razgovor u vrtic?
Ja jedem kokice i pijem pivu. Sve mi cisto osim kade. Tena ide od jucer na privikavanje😂😂😂 al ne u vrtic nego kod svekrve…tako da si za to vrijeme jurisom sve jucer i danas ocistila. Mm otisao u vinograd pripremit za veceras za mraz. Kazu jos gore nego sinoc. 😥😥 dosao na brzinu,uvalila mu sendvic…
Nikakav poziv,sama sam dosla pitati,ali drugacije ti je to kada ja kao zaposlenik imam.pravo na direkt upis al opet trebam pitati kad po mjestu stanovanja tamo ne spadamo..tek krecu upisi od 2.5. Valjda
Sanjarka9.5.idemo na kontrolu. Računam da bi ih jos mogls nositi cijeli 5.mj, ali nadam se da ih u 6.skidamo!
Abies dobili smo to i mi, abdukcijse gacice..ali nije to pomagalo. Noga joj je visila i nije bilo koristi. Isla sam na dogovoreni carski jer je bila na zadak. Zato i ima tih problema s kukicima. To je kao normalno za bebe koje su na zadak.
Curka je nocas preskocila jedno nocno budenje! U soku sam koliko sam se naspavalaVidjet cemo nocas jel to bilo slucajno ili napokon krece ta faza. Jos samo da pocne preko dana spavati. Bar pola sata
Ne spava ti po danu????? 😲😲😲😲😲😲 kako? Dva i po mjeseca???? Moja prva tri jela i spavala
Petrino buđenje i ja zujiim. Pa nek bude kvalitetno…
Ilani već se zabrinula gdje si. Šećerić kaže ccc
Sanjarka fuj migrene…
Brojčana nek Neli bude svaki dan dobrica.
Muževi svi isto, čim dođu oni su umorni.
Baby nek brzo budeš ok.
Lucy 10kg…uu bildaš. Tvoj carski je za novine. Uh. Aj bar su dobro zašili pa ne boli.
Summer Nika ko kosturko izgleda? 😀 Baš malo kg na tu visinu. Moja je 2kg više bila, a manja pa nije neka buca. Koji broj nosi Nika? 74 premalo?
Miss dobrodošla! Sve rastjerane jesenske zimske bebe na wapp fejs i sl. I mi smo tako se rasuli pa pišemo na više strana. Imali smo jednu mamu s tim remenčićima. Joj neke gaće je imala, ne mogu se sjetiti naziva. Kao tregerice. Mislim nekih mj dana nosili i na idućem uzv bilo ok.
Carski bljak. Otkud si? Bio hitan ili dogovoreni? Ja sam dva imala. Prvi mi ok operacija loš oporavak, sad kontra. Al i dvije bolnice.
Mi bili u zg. Pa nam došla jedna mama s klincima (očekivala joj i muža, ah ti muževi). Draga ženica. Sin joj s mojim u vrtiću. I sve ok do odlaska. Moj u plač urliče, još bi da ostanu. Bem ti selo osamu… Malac mi nema nikog za popodnevno igranje i onda scene kad se odlazi. Mi svima bogu iza hozentregera. Osobito moji, s gađenjem kad velim da nisam više u zg nego na selu, svi fini. Ja nemam snage oboje vući non stop. A ni nametati se, evo me k tebi. Plus baš i ne poznam tu ljude. A i odbije me (umori u startu) pomisao, as u auto. Kolica van, pelena voda… Pa veži odveži….
Bar sam saznala kako mi muž poznaje lokalne ceste. Pa provali da smo išli tuda…da prije 10god jednom. Al on se sjeća voćnjaka kuće bijele žute….zanimljivo. jako zanimljivo….
Spavanje. Zadnja dva dana novi ritam. Oko 22-23 zaspe (prije smo ponoć čekale) i uz 2 bolja buđenja, spava do 8:30 (do sad 7-7:30). Ali imamo jedan spavanac dnevni. Dosad bila dva. Jutarnji bio 10-12 i popodnevni oko 18-18:30/19 sad jedan 12-2 recimo.
Uglavnom izludi me… Jer nije za sekunde biti sama.
Odoh zujati još malo….. Za kavu mi prerano
Ajme koliko post u cetri ujutro, abies... 😲
jutro cure!!ilani ja cu puno kave-noc uzasna!!!zaspala sam s njom u 20 i pol jucer 😂😂😂..mi smo ok s spavanjem(da sam i ja to docekala)-po danu 2 puta,oko 10 i pol sat/sat i pol i oko 16 isto oko sat i pol,pa nevecer ode u 21 h spavat.s tim da nam se jucer malo poremetilo po danu pa je zato isla u 20 i pol na spavanac.prestala sam dojit po noci-nikako da napisem,ima vec 5-6 dana mozda,samo sam je jednu noc stisla uz sebe i uspjela uspavat nazad pa ponovila drugu noc i super(al je zato ovu noc trazila stalno cicu)..ja jos lezim,nije mi dobro nikako,ova ruje po sobi,tesla se vec javlja iz dnevnog-jedva docekao,crko da zine!patke su me isto vec zvale🔫..
Aaaajahsgsha oprosti sto ti se smijem,ali tvoje nevolje me fasciniraju iz dana u dan, em dijete em ta silna perad,ko doktorica dollitle
Sanjarka, Brojcana, Baby, da, ima 10 kg i 72 cm prije mj dana. Mozda je koji cm narastao. Djeluje mi malo cm, ali nije buco. Ima sitnu glavu. I ja se cudim od kud mu toliko kg.
A nocas….. Ja cu poludit ako se ovo nastavi. Vristi prije svakog spavanja. Nocas se probudio u 1.20 i pola sata vristao, izvijao se, udarao, bacao. Smirio ga tv, onda mu dala cicu i zaspao. Jutros se probudio, spava mu se, ne moze gledati, ali vristi i odbija zaspati. Takav je i po danu.
Ma daj ga vidi 😍😍😍😍 onakav slatkis a da to radi..ma ne vjerujem ti,gle mu oke 😂😂
Pozdrav svima!
E sad ste me dobro podsjetile, i mi bi trebali otići da vidimo da li je Josip upao u vrtić i koji. Upisali ga još u devetom mjesecu, tekli nas obavijestiti do Uskrsa pa ništa. Moj kreće 01.06.2018.
Što se tiče kašica, jesam li ja jedina koja i one za laku noć daje ujutro 😂😂😂
Miss dobrodošla, ne znam o tome nita, nadam se da ćeš naći nekoga tko ima iskustva 🙂
Robica za Milu je prekrasna, blago vama s curicama možete ih sređivati i uređivati do mile volje ☺☺ muškima trenerka, majica i patike 😒😒😂
Što se tiče svekrva, eh! Da mi bi bilo kakva svekrva, da mi bi bilo tko da mi ga pričuva na 5 min da se bar malo odahnem, mm radi, kad je slobodan hoće mi sve pomoći ali opet je sve na meni, nemamo tu nikoga svoga…pošaljite mi svoje svekrve 😂😂😂😂
Kad odemo na godišnji kod naših s vrata im dam josipa i nema nas, štura! 😂😂 zaboravimo da imamo dijete. 😊😊
Eh kod nas noć super, nije mi jasno dva dana dobro spava pa dva ne, baš nema pravila, aj bar je izbacio noćno hranjenje…
Eh da, nisam vam rekla da Josip već hoda, polako i ne tako sigurno, napravi desetak koraka pa padne, ali bitno je da je krenuo. 😇😇
Ja sve po kući pospremala, bemti žensko 😊😊
Kod nas sunce piči! ☀☀☀ Ugodan dan vam želim! 😚😚
Bravo imenjak!!!!! 😍 moja jede laku noc za sve obroke haha
Misim ne za bas svaki obrok svaki dan nego kad ne znsm kaj da joj dam, ma eto ti ova 😂
Hej mamite! Sta se radi?
Ja se kravim 🙈 i nemam griznju savjest. Gigi spava, tijesto za pizzu se dize. Jutros odveli mudricu na autobus pa prosetali i popili kavu..noc nam bila neka nemirna a osjete se posljedice i na njemu cili je neki grintavi danas. Ugl necu radit nista danas osim rucak spremit, kravit se i oko gigija i that is it 😎🙈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska bitno da Miso digne ruke za ostalo je lako 😂
Uh Abies bome se ti raspisala u 4h 😅 znači Petra presla na jedan spavanac. Moj nema teorije da bi izgurao od 14 do 22.
Miss ne nadaj se punu prospavanim nocima, mi smo ovdje svi veliki pa ne znam da li 2-3 bebe spavaju cijelu noc 😨 al ja ti isto drzim fige da P krene dobro spavat i noc i dan 👍
Brojcana i jesi joj dala cicu sinoc kad je toliko trazila? Veselo kod tebe i danas 😅
Ilani kakva ti je inace ped? Razumna? Nadam se da ce vam dat odgodu, iako ako je cijepi cijepi bit ce to sve ok ☺ on ce 1.9 u jaslice a cijepit se kraj 8mj bar je takav plan
Babycoming uh neka bas jaka prehlada? 😕😕🤒🤒 nadam se da lezis a da muz obavlja sve drugo 😉
I nek je malo vidio kako tvoj ritam izgleda 🔫 bar da cijene malo.... moj i danas prica nakon 7 dana i noci s gigijem koliko je to u biti zajebano, s tim da je gigi onda bio med i mlijeko 😂
Ilani lajk za kupaci, super cijena bas 👍 hrabra si ja to ne mogu kupiti bez probe 🙈
Lucy bas ti je meden Mateo 😍😍😍 i uopce ne izgleda kao da ima 10kg
Mare puzanje na boku? Genijalna je 😂😂👏👏
Gitta cestitke i ovdje na hodanju! 😍 i kod nas noc na periode. Nedas mu bocu kad se budi? I ja znam dat te laku noc za dobro jutro 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina, radi, radi.... Ne bi ni ja vjerovala iz mirne bebe za poželjeti u šta se pretvorio?? Još mi jedna kolegica rekla kad je imao 2 mjeseca da se ne ljutim na njega kad prestane spavati cijelu noć, ja pomislila ma šta ti znaš. A gle....
Sortiraj odgovore
Najstariji