Baby, ovaj sam narucila,taj je bio u mom broju,htjela neki crni ali brojevi su vec probrani http://www.lisca.hr/outlet/dvodijelni-kupaci-kostim-monte-carlo-s-pjenastim-kosaricama.html i ovaj pareo
http://www.lisca.hr/outlet/zene/kupaci-kostimi/dodaci/pareo-karpathos.html ok malo vise od 300 kn ispalo ali i dalje je to ok cijena
Badić!!!!! Genijalan je. I stvarno je jeftin. Joj ilani baš si mi dala mislit. A mogla bi se zaletit probati. U av mallu mislim da imaju trgovinu
Ilani A koliko je postarina?
Do kraja travnja je besplatna i jos sam dobila popust 35 kn na sljedecu kupovinu .
Badić!!!!! Genijalan je. I stvarno je jeftin. Joj ilani baš si mi dala mislit. A mogla bi se zaletit probati. U av mallu mislim da imaju trgovinu
Ma najbolje probati ali eto nije to jednostavno s klincima,a s muzem ici u shopping da cuva dok ja isprobavam ne volim nikako pa mi je ovako najbolje.Ne bude li pasao-vracam.Mislim da na Kneziji imaju i outlet,bar su imali do prije par godina.
Sanjarka, Brojcana, Baby, da, ima 10 kg i 72 cm prije mj dana. Mozda je koji cm narastao. Djeluje mi malo cm, ali nije buco. Ima sitnu glavu. I ja se cudim od kud mu toliko kg.
A nocas..... Ja cu poludit ako se ovo nastavi. Vristi prije svakog spavanja. Nocas se probudio u 1.20 i pola sata vristao, izvijao se, udarao, bacao. Smirio ga tv, onda mu dala cicu i zaspao. Jutros se probudio, spava mu se, ne moze gledati, ali vristi i odbija zaspati. Takav je i po danu.
Jutro
Ilani kupaci izgleda odlican,ja cu cekati ako smrsam pa cu si kupiti 😁
Lucy on je predivan momak 😍😍
Sirena je nocas lijepo spavala tako da sam se ja isto naspavala,doruckovala je griz sa bracom i sekom i onda odspavala 30min. Sad sam joj se smijala puze na boku 😂😂 od klizanja na trbuhu unazad sad je presla da se okrene na bok i odguruje rukama😁😄😂. Danas je vesela i raspolozena al vidjet cemo do kad.
Pozdrav svima!
E sad ste me dobro podsjetile, i mi bi trebali otići da vidimo da li je Josip upao u vrtić i koji. Upisali ga još u devetom mjesecu, tekli nas obavijestiti do Uskrsa pa ništa. Moj kreće 01.06.2018.
Što se tiče kašica, jesam li ja jedina koja i one za laku noć daje ujutro 😂😂😂
Miss dobrodošla, ne znam o tome nita, nadam se da ćeš naći nekoga tko ima iskustva 🙂
Robica za Milu je prekrasna, blago vama s curicama možete ih sređivati i uređivati do mile volje ☺☺ muškima trenerka, majica i patike 😒😒😂
Što se tiče svekrva, eh! Da mi bi bilo kakva svekrva, da mi bi bilo tko da mi ga pričuva na 5 min da se bar malo odahnem, mm radi, kad je slobodan hoće mi sve pomoći ali opet je sve na meni, nemamo tu nikoga svoga...pošaljite mi svoje svekrve 😂😂😂😂
Kad odemo na godišnji kod naših s vrata im dam josipa i nema nas, štura! 😂😂 zaboravimo da imamo dijete. 😊😊
Eh kod nas noć super, nije mi jasno dva dana dobro spava pa dva ne, baš nema pravila, aj bar je izbacio noćno hranjenje...
Eh da, nisam vam rekla da Josip već hoda, polako i ne tako sigurno, napravi desetak koraka pa padne, ali bitno je da je krenuo. 😇😇
Ja sve po kući pospremala, bemti žensko 😊😊
Kod nas sunce piči! ☀☀☀ Ugodan dan vam želim! 😚😚
Sortiraj odgovore
Najstariji