Vecer ekipa 😘
Ja u krevetu , stvarno se moram prisiliti na raniji spavanac redovno zaspem u ponoc i probudim se vec 6,7 uz naravno bar jedno prekidanje sna… bas mi se skupilo umora, danas gigi cendra kad se probudio jer se nije dobro naspavao a ja legla kraj njega i cmizdrim i ja 😂😂 . Onda sam isla sređivati po kuci pa sam odma zivnula , ja sredujem on puzao oko mene , bili smo team 👍😂
Posli odvela mudricu na trenig, kupila joj sta treba sutra za izlet ide s klubom, bila u dm-a po kasice. Ako netko koristi hipp kasice za laku noc u dm-a do kraja mjeseca za placene 4 dobijes ih 6 😉
Ja bila danas i nisam to vidjela??!!! Jesu samo laku noć kašice na akciji? Ja ih baš ne koristim. Više one za obrok preko dana.
Lucy ma mi ti imamo i bebu i maturanta i studenta i pubertetliju i pred pubertetlije, nemamo samo vrticko dijete 😁
Muž odustao, sad ja je opet preuzela, ovo je nevjerojatno postalo, još se otima i nije zaspala 😬 Sa dnevnim spavanjem opet kaos, bila je prešla na jedno spavanje i to je bilo ok, jer bi odspavala sat - sat i pol i navečer u 21bila bi umorna i zaspala bi bez problema, sad opet ima dva spavanja jer ono prvo obavi prerano i prekratko i eto navečer cirkusa. Mah
Mare tbl sredila glavobolju 👍 Leo ce nadoc vec, nismo mi svi isti, pa nisu ni djeca... samo ga nemoj forsirat ☺
Babycoming o bemti prehladu jos ti samo to tribalo 🔫🔫🔫🔫 nadam se da ce bit neka kratkotrajna. E, meni mama kod zadnje prehlade kupila u bio bio zasecereni đumbir ( kao arancini) , prehlada joj doslovno u dan nestala.
Miss da nije nitko ovdje nosio remencice, no nije to nista strasno ☺ kad je opet kontrola? I ti carica? Bas puno tih carskih ima. Mala ima predivno ime ☺
Tpol znas kako se kaze, svakog gosta 3 dana dosta 😉
Crazy samo ti kukaj nama 🤗 ja se stvarno divim kako ti to sve bez icije pomoci, ono kapa dolje! Ja ne znam da bi taj ritam izgurala.
A oni i njihov umor da...sve si rekla. Potpora sam mu ovom poslu i trpim i umor njegov i spavanje al brate mili samo 4-5 ih je prominia otkad je s menom...bome sad nije vise solo i sad to ne može tako pogotovo ne dok sam ja na porodiljnom 🔫 ma
Ilani točnije usla sam u nekakvu raspravu s pedicom oko toga... ukratko, po zakonu dijete s tim cjepivom mozes cijepit do navrsene 2. godine znaci problema nebi smilo bit, doduše ona je meni odma kontru bacila s brojkama oboljelih u Italiji, širenju zaraze preko turista, izlazem ga velikom riziku itd 😕
Znas da mi jucer palo napamet da bi ja na tvom mjestu mozda odgodila dok ne dodje do motorickog pomaka, odnosno dok ne prohoda s tim se vodim i ja iako ped kaze da to nema veze s nicim...no eto
Lucy 10kg? Bome lipo, momak ipo 😎 nisi jos kupovala ljetnu robu ? U mene sve spremno 😂 mi smo isto kasnili s cjepivima..al ovo a godinu nema veze s tim ono ide s godinu dana. Je je samo laku noc kasice
Sunshine udara po pivi 🙈 nadam se da vinogradi nisu puno nastradali 😣 kako ide adaptacija Tene na sveki? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy ma mi ti imamo i bebu i maturanta i studenta i pubertetliju i pred pubertetlije, nemamo samo vrticko dijete 😁
Muž odustao, sad ja je opet preuzela, ovo je nevjerojatno postalo, još se otima i nije zaspala 😬 Sa dnevnim spavanjem opet kaos, bila je prešla na jedno spavanje i to je bilo ok, jer bi odspavala sat - sat i pol i navečer u 21bila bi umorna i zaspala bi bez problema, sad opet ima dva spavanja jer ono prvo obavi prerano i prekratko i eto navečer cirkusa. Mah
Čini se da su ljetnice bar ove starije u istim problemima..🔫🔫🔫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer, mi stigli od Mise, jadan Miso jedva hoda, vodili ga na pozornicu i s nje, pjeva nis ne razumijes, pa digme ruke pa je ok 😂😂😂
Kod nas spavanje vec tjednima jedno u danu i onda ako eventualno negdje idemo popodne malo si zacori u autu i to je to, i onda navecer borba do 22h za spavanje!
Crazy rockas je brzo, kad i Sanjarki 😂😂😂
Sanjarka ne znam sto da kazem za tm, moj isto isto neke ideje kojih me malo strah, ako nije zadovoljan uvijek moze nac bolje, al opet u danasnja vremena si sretan ako imas posao i redovnu placu pa kakva god bila, nazalost!
Sad moram poslat post jer mi baterija na kraju pa laku noc 😂😂😂
Petrino buđenje i ja zujiim. Pa nek bude kvalitetno...
Ilani već se zabrinula gdje si. Šećerić kaže ccc
Sanjarka fuj migrene...
Brojčana nek Neli bude svaki dan dobrica.
Muževi svi isto, čim dođu oni su umorni.
Baby nek brzo budeš ok.
Lucy 10kg...uu bildaš. Tvoj carski je za novine. Uh. Aj bar su dobro zašili pa ne boli.
Summer Nika ko kosturko izgleda? 😀 Baš malo kg na tu visinu. Moja je 2kg više bila, a manja pa nije neka buca. Koji broj nosi Nika? 74 premalo?
Miss dobrodošla! Sve rastjerane jesenske zimske bebe na wapp fejs i sl. I mi smo tako se rasuli pa pišemo na više strana. Imali smo jednu mamu s tim remenčićima. Joj neke gaće je imala, ne mogu se sjetiti naziva. Kao tregerice. Mislim nekih mj dana nosili i na idućem uzv bilo ok.
Carski bljak. Otkud si? Bio hitan ili dogovoreni? Ja sam dva imala. Prvi mi ok operacija loš oporavak, sad kontra. Al i dvije bolnice.
Mi bili u zg. Pa nam došla jedna mama s klincima (očekivala joj i muža, ah ti muževi). Draga ženica. Sin joj s mojim u vrtiću. I sve ok do odlaska. Moj u plač urliče, još bi da ostanu. Bem ti selo osamu... Malac mi nema nikog za popodnevno igranje i onda scene kad se odlazi. Mi svima bogu iza hozentregera. Osobito moji, s gađenjem kad velim da nisam više u zg nego na selu, svi fini. Ja nemam snage oboje vući non stop. A ni nametati se, evo me k tebi. Plus baš i ne poznam tu ljude. A i odbije me (umori u startu) pomisao, as u auto. Kolica van, pelena voda... Pa veži odveži....
Bar sam saznala kako mi muž poznaje lokalne ceste. Pa provali da smo išli tuda...da prije 10god jednom. Al on se sjeća voćnjaka kuće bijele žute....zanimljivo. jako zanimljivo....
Spavanje. Zadnja dva dana novi ritam. Oko 22-23 zaspe (prije smo ponoć čekale) i uz 2 bolja buđenja, spava do 8:30 (do sad 7-7:30). Ali imamo jedan spavanac dnevni. Dosad bila dva. Jutarnji bio 10-12 i popodnevni oko 18-18:30/19 sad jedan 12-2 recimo.
Uglavnom izludi me... Jer nije za sekunde biti sama.
Odoh zujati još malo..... Za kavu mi prerano
Sanjarka 9.5.idemo na kontrolu. Računam da bi ih jos mogls nositi cijeli 5.mj, ali nadam se da ih u 6.skidamo!
Abies dobili smo to i mi, abdukcijse gacice..ali nije to pomagalo. Noga joj je visila i nije bilo koristi. Isla sam na dogovoreni carski jer je bila na zadak. Zato i ima tih problema s kukicima. To je kao normalno za bebe koje su na zadak.
Curka je nocas preskocila jedno nocno budenje! U soku sam koliko sam se naspavala Vidjet cemo nocas jel to bilo slucajno ili napokon krece ta faza. Jos samo da pocne preko dana spavati. Bar pola sata
Dobro jutro mame!
'Evo poslužite se 😀☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍸🍸🍸🍸🍹 za Baby i koga još drži prehlada 🍵🍵🍵🍵🍵
Sinoć gospođica zaspala to jest se predala u 23.15 Al zato nočas smo imali samo jedno buđenje i buđenje u 6.30 cica i evo je još spava. Dobar početak dana 😊
Nisam se pohvalila, naručila sam si badic u Lisce na web shopu. Imaju i outlet pa su cijene skroz ok. Badic i pareo 300kn.Za toliko para ne možeš kupiti gaće iz nove kolekcije. Samo se nadam da sam dobar broj odabrala 😕
Abies, si još malo odspavala? Filip place kad gosti idu kući, a sunce malo. Još malo seka poraste pa će se njih dvoje lijepo igrati, uzivat ćete s njima.
Miss neće spavati tvoja mrvica preko dana? Baš se pitam jel to generacija takva? Što je tim bebama? 😮
Sanjarka, baš ću porazgovarati s doktoricom da malo odgodim to cijepljenje, nekako mi se čini da je tako bolje. Ček a hoće Gigija primiti u vrtić ako nije obavio to zadnje cijepljenje prije polaska ili oni samo gledaju generalno da li su djeca cijepljena?
jutro..krepana i zastopana, boli me svaki atom tijela 🤕 danas lezim i bmk za sve 🖕 mm na poslu do podne a onda ima da bude i kucanica i dadilja, ne zanima me..sinoc opet imali koncert u 11,12,1, 3 pa do 6:30 mir..super noc 🔫 mm je malo iskusio kako to izgleda jer je on sinoc obavljao smirivanja i uspavljivanja, naravno nije mu bas islo pa sam se opet morala ja ukljucit al ajd bar je sudjelovao..i znate koji je zakljucak jutros 😂 bome jeb..je ovo, ono ma daj a sta ja pizdim vec mjesecima 😥 i dalje mi nije jasno kako on njega ne cuje u tim koncertnim nastupima al dobro, blago mu se..voljela bi se i ja nekad tako iskljucit
Brojcana super sto ste rijesili nocna dojenja,sto joj je onda sinoc bilo? inace uvijek moras bit zahvalna muzu na pomoci,kako to dosad nisi znala 😂 hvalospjevi i nakloni su uvijek dobrodosli 😂😂
Ilani svida mi se pocetak dana, nek se i nastavi u takvom tonu..kakav badic si narucila 😁 super ulov za 300kn i jos liscin 👍👍
miss welcome,o remencicima hB nemam pojma al drzim fige da pomognu i da muke po njima brzo produ🤞
Lucy i ti imas malog kapitalca 💪
Miska nek ste se proveli na koncertu, Miso i ne treba pjevat dovoljno je da digne ruke i ljudi pjevaju umjesto njega..tako je moj prinatelj komentirao jednom zgodom kad je Miso imao koncert, eto kaze platis kartu 100kn i jos pjevas umjesto njega 😂😂
Abies uranila ti jutros 😪😪
idem pit dumbir i limun 🤢
Sortiraj odgovore
Najstariji