Miss i kod mene je bio carski i evo jos me sve to steze i bolucka s vremena na vrijeme i nakon 9 mjeseci 😞 al' nek su nam bebaci dobro 😃 i dobrodosla
Pozdrav svima
Miss dobro došla ! Za remenčiće neznam 😬
Ugolina ma zlica je bas energična kak i ova moja cupavica ta neće zaspat sama , a sad počela puzat i jadna sva tetura ne moze vise čak padne al zaspat ne
Sanjarka / joj bome bi i mene naljutio TM
Ilani šaljem hug ❤️❤️❤️
Kuma je otišla bilo nam je lijepo al umorila sam se Haha ova moja iscupa iz mene energiju pa nemam vise za druge jos danas mm pozvao nekakvog prijatelja na sto sam ja rekla da ne moze jer ocu malo vremena za sebe 😬😬😬
Pozdrav pozdrav!!!
Missy dobro nam došla! Nemam ni ja nikakvog saznanja o tim remenčićima, ionako najbolje slušat pedijatra, vjerujem da će sve biti u najboljem redu!
Čitam vas usput kroz cijeli dan pa sam slabo popamtila... Čestitam miniće bebolincima 😘😘😘😘
I zubiće 😘😘😘
Brojčana predivna slikica, baš sam se raspekmezila 😍😍😍 ti bi trebala dnevnik pisat, stalno neke anegdote kod tebe hehehe
Ugolina, tvoja zlica baš već prava velika cura, duša mala 😘😘😘
Mila super sveki šoping odradila. Baš ćete biti zgodne i ti i Mila 😉 kad je ročkas? Evo sad se sjetila da je danas mojoj baki rođendan i da sam je zaboravila nazvat 🔫🔫🔫🔫🔫
Sanjarka budi potpora TM u sadašnjem poslu, a za dalje nek si malo uzme vremena i pričeka pravu priliku. Joj taj njihov umor famozni 🔫
Ja se sa svojim baš oko toga stalno lomim, kolko taj more bit umoran i odmarat to ne može nitko 🔫🔫🔫 obzirom da se ja dižem prije njega, cijeli dan sam u pogonu, i još koje buđenje u noći, meni nije niš, ne treba mi odmor niti kad dobijem mengu, niti kad sam bolesna ili me boli glava, uvijek je samo njemu nešto 🔫🔫🔫
Ugl tiha misa kod nas, nemam volje za razgovore 😒
Bezvoljna sam totalno zadnjih dana, premorena, sav ovaj stres oko gradnje i "trudnoće" i financija me dotukao, osim toga nemam s kim pričat po cijele dane, nemam kome djecu ostavit da malo odmorim jer muža nema doma po cijele dane, pa se onda još grizem kako nisam dovoljno dobra mama 🔫🔫🔫🔫
Evo trebala bih skupiti papire za prijavu u vrtić i nemam blage veze kako to izvest, jer na policiji se čeka po dva sata za potvrdu o prebivalištu, kako ću to s njih dvoje?!?
Sorry na depra postu 😔
Večer mame!
Valjda je nešto u zraku kad je toliko nas bezvoljno i u depri. Bit će bolje!
Crazy, mislim da ako se prijaviš u sustav e građani ne trebaš hodati za papire ni za vrtić ni za išta drugo, već oni dolaze kud treba elektronskim putem. Mislim da to funkcionira u cijeloj Hr jednako. Moj sin tako za faks nije morao ni jedan papir donijeti, sve je išlo elektronski pa vidi malo tu opciju.
Sanjarka, ti si onda uspjela odgoditi cijepljenje? Baš si nešto razmišljam da možda bi i ja trebala, s obzirom da je moja Nikolina "nezrela".
Miss dobrodošla. S remencicima nemam ni ja baš nikakva iskustva.
Brojčana, pregled traje dva sata?? nešto sam sigurno krivo razumijela😕
Baby ozdravite svi brzo! Ima li kraja tim boleštinama?
TPol pa znaš kako se kaže- svakog gosta tri dana dosta. Istina je! 😁
Mi se cijeli dan borimo sa uspavljivanjem. Jedva sam je uspjela stavit na drugi spavanac i sad evo muž već pola sata je uspavljuje a ona se ne da, a oči joj se sklapaju! Da je bar tako borbena u nekim drugim stvarima!
Sanjarka, Ugolina, Abies, Mare, Miska- hvala na čestitkama. Već je tako velik, ne mogu vjerovati koliko je prošlo. Ali kad gledam vaše mjere, ispada težak i kratak. 10 kg, a 72 cm. Iako nije buci.
Summer, i ja sam rodila na carski i to hitni, ali hB ništa me ne boli, niti osjetim išta. Valjda je dr.dobro napravio to iako je sve prije toga zabrljao.
Miss-a, dobrodošla. Ne znam ništa o remečićima. Nadam se da ćete uskoro biti bolje i da vam neće trebati.
Ellie- sretno!!!
Sanjarka, Ugolina, ni ja nisam znala da to cjepivo ide s godinu. Sad me strah. Inače se užasavam cjepljenje i bojim nuspojava.
Deeka, i ja imam problema sa svekrvom. Zivcira me njeno ponašanje prema malome i non stop bi ga viđala. Pogodi se da ga vidi dan za danom i onda mu se divi i čudi kao da ga nije vidjela tjednima. Stalno mi ga otima iz ruku. Samo bi ga nosala, hranila sa svim i svačim, ........ Uh.... a o svemu drugom bolje ne počinjem.
Cijeli tjedan hadno i puše pa nismo ni izašli iz kuće. Danas otišli u nabavu i potrošili preko 1000 kn, a samo smo šepceraj uzeli. Mislim da neću skoro ništa kupovati od robe jer za sada ima svega, a za ljeto ćemo vidjeti.
Nikolina jos nece spavat🤔😫
Miska bas lijepa robica,nek si i ti omastila brk😉🙋
Brojcana ajme koja lijepa slicicaaaa!😍😍😘neka sve bude u redu do kraja kao i do sada.
Sanjarka ja razmisljam kao i ti. Ugovor na neodredeno i redovna solidna placa su u ovo doma razlog za pretrpit neke stvari. Ako je neka prilika super,ako ne radi i suti.
Ugolina kolko dugo si cekala pozov za razgovor u vrtic?
Ja jedem kokice i pijem pivu. Sve mi cisto osim kade. Tena ide od jucer na privikavanje😂😂😂 al ne u vrtic nego kod svekrve...tako da si za to vrijeme jurisom sve jucer i danas ocistila. Mm otisao u vinograd pripremit za veceras za mraz. Kazu jos gore nego sinoc. 😥😥 dosao na brzinu,uvalila mu sendvic...
url=https://lilypie.com]
E ugolina i ja imam isti problem sa spavancima. Kako jr dugo budna....cak prvi spavanac ne moze dugo ali ovaj drugi nikako pa nikako. Vjerojatno ga izbacuje al ne mozeer,ne mozeee. Onda cendranje,nervoza i zaspi kasno. Al ajd jos nisam imala problema sa spavanjem navecer,uredno u 9 zaspi
url=https://lilypie.com]
Vecer ekipa 😘
Ja u krevetu , stvarno se moram prisiliti na raniji spavanac redovno zaspem u ponoc i probudim se vec 6,7 uz naravno bar jedno prekidanje sna... bas mi se skupilo umora, danas gigi cendra kad se probudio jer se nije dobro naspavao a ja legla kraj njega i cmizdrim i ja 😂😂 . Onda sam isla sređivati po kuci pa sam odma zivnula , ja sredujem on puzao oko mene , bili smo team 👍😂
Posli odvela mudricu na trenig, kupila joj sta treba sutra za izlet ide s klubom, bila u dm-a po kasice. Ako netko koristi hipp kasice za laku noc u dm-a do kraja mjeseca za placene 4 dobijes ih 6 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani, sin već na fakultetu i mala beba? To mi je tako super. I ja sam kao tinejdžerica htjela još jednog brata ili sestru.
Sanjaka, kako si uspjela odgoditi to cijepljenje? Nama je ped prvo cijepljenje odgodila mj dana zbog teškog poroda pa on valjda već "kasni" s cijepljenjima za mjesec dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji