Sanjarka ma nadala sam se zubicima jer je zadnjoj tjedan dana nemoguca. Znam da je pocela priljepak faza, ali ona cendra stalno.
Slazem se da triba bit posao siguran tijekom cile godine!
Dan zene..danas mi je znj dan 🔫 mm nas je izgleda sve coporativno prehladio jer on je faca i na buri radi u majici kratkih rukava 🔫🔫 naravno da je K skupio a ocito i ja jer mi je jutros glava tri broja veca, cese me i grlo..pored toga jos jedna neprospavana noc je iza nas 😣 no dobro dosta o nama
Ellie drzimo fige da utorak bude sretan dan 🤞🤞🤞 Ena pusta mamu da uci,bravo dobrice mala 😀
Gitta sta Josipa muci 😥 kod nas cjepivo ide tek iza godine dana i uvedenog jaja u dohranu
Ilani sretno u cetvrtak, proc ce to bezbolno 😘
Brojcana citam tvoje postove i pisam 😂 ispao mu je loncic za kavu 😂 jesi mu jeb..mater 😂😂 slika sa uzv je predivna ❤❤ eto ti pa ti hrani patke, sad kupuj extra kruh😂 a baba u ducanu no comment, mogla si se i ti njojj unit u facu da vidi kako je to 🔫
Sanjarka vjerojatno je tm samo umoran pa malo pizdeka, znas kakvi su oni..a ako vec hoce novo onda ga pusti da trazi, brzo ce odustat kad shvati kakva je ponuda na trzistu..pogotovo sada u sezoni
zao mi zbog glave, mozda od vrimena vanka?😣
ako te tjesi i moja kuca je u dibidus neredu al ja solidarna s tobom pa se kravim 😂i mislim da cu ic lec s K sad kad bude isao..bar pola sata jer cu do veceras grist ko velika
Miska sveki trosila pare da ne misli na svekra 😂 nela je Mila dobila lijepe robice, bas ce bit fensi 😀
Deeka bome cudan raspored zubica al neka ih, cestitke 😁 a priljepak faza i cendranje, proc ce..samo valja sacuvat zivce
kod mene neko smedilo brljavi dole, valjda je menga dosla..sad ce me ona dotuc do kraja..idem zderat i lijecit se 😘
Ja cu se prikljuciti vama pa me vi iskusne mame mozete savjetovati
Moja curka ima 2,5mj. Dobila je remencice, dijagnoza blaga displazija kuka. Ima li netko iskustva s tom dijagnozom pa da otprilike cujem koliko dugo se nose remencici?
Miss dobro dosla
Kako je prosao porod i oporavak? Kako je malena?
Za remencice bas nemam savjete😩
Porod je bio na carski, a oporavak jako jako dug. Al dobro, to je iza nas..sad smo obje dobro
Kako se zove bebolina?? Ajme tri i pol..daleko...vec sam zaboravila 😂😂Nemam niti ja iskustva sa remencicima..ali mislim da niti jedna ovdje nije to morala,hmmmm
Miss_a tipkaj ti s nama 😉
Mare bit ce boljeeee! 🤗🤗🤗
Gitta sta Josipu bi sinoc? Mi cemo se cijepit tamo negdje na kraj ljeta
Summerbaby bome visoka Nika. Ti i muz visoki?
Miska predivna robica, sta ce Mil bit che che 😍 a takva sam i ja kad mi netko kaze da si nesto izaberem, nezgodno bas
Deeka navalili zubici ☺ cestitkeee 🎈 ma posao u današnje vrime triba bit prvo siguran i da mozes radit cilu godinu a ne samo sezonu…necu ga podrzat zasad u takvom pothvatu
Ilani tko te ljutio? 🤗🤗 sretno u četvrtak, nemoj puno uopce razmišljati o tome… a Nikolina ccc 😂😂😂
Ugolina ti imas pravu naprednu pametnu curicu 😍😍
I imamo identican problem sa dnevnim spavanjem 🔫🔫🔫 to je ono cjepivo sta povezuju s autizmom 😥
Ellie fige!!!! 😉
Hehe da,da, muz 1,90cm ☺ nema da sanjarki nasoj nesto promakne 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji