Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    27. Ožujak 2017. 02:14

Pozdrav svima,ja malo nocarim🙃🙃🙃
    Katji ljepotici sretan minic❤🌼🍰

Littleladybug
    27. Ožujak 2017. 08:06

☕☕☕☕☕za pospane i 🍵🍵🍵za prehladene🍩🍩🍩🍔🍔🧀🍞🌭🌭🍳🍳🍪za gladne i 🍻🍻🍷za Tpol 😂😂

mare1989
    27. Ožujak 2017. 08:32

Jutro
    brojcana  tvoj muz je idiot,oprosti sto tako govorim
    ugolina imala pustolovinu na autoputu al bitno da ste se lijepo proveli
    Brz oporavak svima sto su prehladeni
    Ja sam jucer provela u lezecem polozaju a izgleda da cu i danas tako.Mm je jucer rostilj pravio,ostalo je mesa i za danas taman za njega kad dode sa terena.

Ugolina
    27. Ožujak 2017. 08:52

babycoming

☕☕☕☕☕za pospane i 🍵🍵🍵za prehladene🍩🍩🍩🍔🍔🧀🍞🌭🌭🍳🍳🍪za gladne i 🍻🍻🍷za Tpol 😂😂

😂😂😂😂

Ugolina
    27. Ožujak 2017. 08:53

mare1989

Jutro
    brojcana tvoj muz je idiot,oprosti sto tako govorim
    ugolinaimala pustolovinu na autoputual bitno da ste se lijepo proveli
    Brz oporavak svima sto su prehladeni
    Ja sam jucer provela u lezecem polozajua izgleda da cu i danas tako.Mm je jucer rostilj pravio,ostalo je mesa i za danas taman za njega kad dode sa terena.

Kaj bilo mare,opet si si nes napravila??

Ugolina
    27. Ožujak 2017. 08:54

lan@luk@rit@

Pozdrav svima,ja malo nocarim🙃🙃🙃
    Katji ljepotici sretan minic❤🌼🍰

Sto je bilo, tajne prije?!😲😲😲 ja skroz zaboravila sto znaci nocarit,hvala bogu

Ugolina
    27. Ožujak 2017. 08:59

Netko pricao o pelenama,meni zeleni pampers isto nikada ne promace,a ne prematam ju po cijelu noc.. Osim zadnjih tjedan dana,ali to pripisujem jer puuunooo pije i u zadnje vrijeme ak ju ne premotamoko tri cetri ujutro obavezno promoci...
    Al imam jos paket i pol 4+ i kad to potrosimo,idemo na 5

Littleladybug
    27. Ožujak 2017. 09:00

Brojcana tm ko razmazeni klinac, koji mu je k..nazivcira se samo citajuci 😬😬
    Ugolina licka antifriz 😂😂😂😂 pa ja cu poludit 😂😂
    neka je put dobro prosao😃😃
    Mare crna Mare ja bi na tvom mjestu danas opet dizala tepihe i ormare 😑😑 tako ce te jedan dan pokocit pa nece s moc danima nista i sto onda? otidi do dr nek ti pogledaju sto je s tim ledima i ne forsiraj se..kraljeznica nije za zezati se
    kod nas noc klasika, malo vristanja, malo cendranja..ovo pomicanje sata nam dobro doslo, sinoc zaspao iza 9 i jutros skoro do 8..jos da je noc bila mirna sreci nebi bilo kraja al dobro, uvijek moze bolje 😁
    po njegovom ponasanju mi se cini da opet ide neki zub al s obzirom da neda niti blizu ustima ne mogu vidit stanje..i da jucer me je tako ugrizao za bedro da su mi zubici ostali 😣😣 muzu je to bilo jako smijesno dok njega nije scepao 😂😂

Littleladybug
    27. Ožujak 2017. 09:03

Ugolina nama je 5ica zel.pampers odlicna za noc..uopce ga ne moram prematat al.pelena ujutro ima nekih 5kg 😂😂puno su dublje pa nam bas lijepo sjednu a i skroz su drugacije od ovih drugih velicina, ne znam jel to neko novo pakiranje il sta al niti su izvana iste niti iznutra 🤔

TPol
    27. Ožujak 2017. 09:12

Dobro jutro, Babycoming hvala lijepo na piću 🍷🍻 Tako treba 👍🏻👍🏻Hihihi
    Nama noc čudna budila se jedno 5,6puta ali place u snu i sva se izvija , cica ne pomaze nego je uzmem pa malo ljuljam . Čudno neznam sta bi to mogli biti ? I čak je i plakala ali žmiri cijelo vrijeme 🤔
    Pomicanje sata vidjet cemo kako će bit zaspala juce u 9 al neznam to njoj kako dođe nema rasporeda
    Brojčana TM ja kad bi se naljutila ostavila bi njemu i kolica i sve i uzela malu pa NEK me traži Haha a mm voli ju nosit sav ponosan sa tim ergom a ja guram prazna kolica sa mojim ruksakom al točno znam kako ti je s Neli kad neće u kolica neće nema šanse da je vratiš 😬
    Ugolina ajd super da je zlica spavala u autu  znaci antifriz je fin heheh
    Mare ozdravi i Odi doktorici na malo detaljniji pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.