sanjarkaleda nikakve promjene i dalje me ubijaju
😓😓😓🤗🤗🤗🤗 ides u dr?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sad gledam sliku kaj sam slala mm da ga pitam koja se njemu svidja pa stavljam sliku Sanjarki.
Gore desno😂😂😂😂🤗
😂😂😂😂 di je mickey ? 😂😂😂
Vidila sam je. Al nisam kupila 😥 nekako se mislim za ljeto ipak šeširić umjesto silterice ha? 🤔
I Btw Sunshine tebi muz bira robu Teni skupa s tobom? Wow 😎 mog to nista ne zanima zna samo prokomentirati da je mali lipše obucen nego on 😂😂
Crazy koji tempo kod tebe 😥😥😥😥 ja se svaki put kad citam tvoje postove divim energiji koju ti imas za sve to. Svaka cast!!! Brzo ozdravi i momci isto 😔😔🤗🤗
A gigi da jedva cekam da izađe ova dvojka jedvaaa! I onda ne zelim da donje iti pomislie izac ono negdje tamo do nakon rodjendana 😣😣
Ja bila odvest mudricu na trenig, obavila shoping tj napunila friz ( frizider 😂). Tata ostao sa sinom, zaspao mu je u 20.30 i popio samo 70ml ad 😣..da ne govorim da je cijeli dan borba s hranom i da nije nista pametno ni pojeo. Uzas. Ne znam jel faza, zubi ili on jednostavno vise ne želi jest ono sto njemu spremam jer kad mu nudim nesto nase jede bez greske 😥😥😥
O cviljenju necu opet, al koliko energije to dijete ima da moze poletio bi....
Sinoc govorim muzu kako sam zadnje 2 veceri zaspala na kaucu u neku ranu uru i da mi to bilo jedino kad sam bila trudna. Ugl nemam nikakvih drugih simptoma al sama pomisao na novu trudnoću mi je izazvala grc u zelucu 😱😱 ja stvarno ne znam kako bi to sad opet sve... uh! Mislim nebi bio smak svijeta al ono...uh
Eto, sad ne znam dal da cekam ovog malog pizdekica da se probudi za bocu jer ce garant rano ogladnit ili da idem spavat pa ce me probudit ono za pola sata pa cu mu jadnom svasta izgovorit 🤔😂😂😂😂
I Btw Sunshine tebi muz bira robu Teni skupa s tobom? Wow 😎 mog to nista ne zanima zna samo prokomentirati da je mali lipše obucen nego on 😂😂
Znaci odolijevas ovoj slatkoj kapici. Ajme popustats😂😂🤔 ja i kapu za sminku i sesiric ili dva. I trakicu,jer kod mene dolje puse na moru.
Bira da,kaze kaj mu je lijepo. I kad ai ja nesto kupujem pitam koje mu ljepse. Npr lijepa mu u drugom redu ova roza sa tockama/tufama i ova prije nje
url=https://lilypie.com]
Nista ja nisam jos odolila 😂😂 pokusavam bi razborita s ovih 2600 😂😂😂. Ne nagovaraj me na zlo! 🔫😂😂
Ima ukus tm, i meni ta roza naj 😎
Evo i mene u ovo moje standardno vrijeme 😀
Prehlada nos/grlo najgori nocu. Protekle noci sam si u ponoc isla radit caj da popijem nesto toplo jer nisam mogla spavati koliko me bolilo. Po caju mi malo bolje bilo ali i dalje bolilo. U nos sam spticala kapljice pa sam mogla donekle disati. Jutro mi opet pocelo s aspirinom, sto zbog grlobolje, sto zbog glavobolje od prehlade ali i od neispavanosti. Sad mi evo malo bolje.
Bili danas na cijepljenju, hrabric moj samo malo zaplakao kad ga je stricek dr piknuo, odmah se okrenuo meni da ga pomazim i bio mir. Tek sad navecer je zakurio, stavila mu cepic i sad spava. Tko zna kakva noc me ceka 😥😥 Strah me samo da mu temp opet ne poraste a ja spavam i ne skuzim 😢😢 A umorna sam da bi mogla prespavati 2 noci i 2 dana u komadu 😩😩
Sretan veliki minic Lovri!!! 💙💙🎉🎊
Crazy, zeno sta ti sve izdrzis 😥 Daj mi recept, od kud ti toliko snage? 😮😮 Ozdravi nam sto prije! 😙
Gigiju neka sto prije izadu zubici 😙😙
Sanjarka, kako tebi s onom tvojom prehladom? Jel prosla?
I vise opet nisam zapamtila. Odoh spavati sad dok imam prilike. Laku noc! 😙
Sanjarka, da prvi puta reakcija na hranu. A na sogore sam se vec navikla, samo sto mm jos ne vidi kakvi su oni. Gura maloga silom striki u krilo a ovoga bas briga. Progledat ce jednom.
Ja ne mogu spavati, nabrijavam se na scenu danas u t mobileu koju cu napraviti. Mob pod garancijom mi 4 puta blokira i ne da se upaliti, a njihov servis tvrdi da nema kvar i nece mi dati drugi. Zalila se i vise nemam pravo zalbe nego mogu samo na sud. Gamad pokvarena, zgadili su mi se ko zadnje smece. Bagra kapitalisticka. prvi puta kad je to bilo izgubila sam sve slike maloga, iz bolnice, one bas prve njegove slike. Kud ga nisam vidjela po rodenju ni slika nemam. Sad imam neku staru kramu pa cu vas tesko pratiti. Drzite mi fige da ih sve tamo ne podavim.
Sortiraj odgovore
Najstariji