ajmo sad dalje..
Lucy svi ti operateri su ista govna, bio t mobile ili tele 2 il sta ja znam sta..vodila s njima borbe, nabili muzu ovrhu od 900kn zbog 12kn racuna koji nikad nigdi nije dosao niti su ga ocito poslali..posijedila zbog mobitela 😂 sogor 😥 a sta da ti kazem, ima ih takvih i u mojoj obitelji, ja kazem da je to njihova sramota 😑
Sanjarka pitala si za spavanje i veceru, prvi dan vidila razliku, drugu noc vec po starom..mislim da ovo njegovo nocarenje nema veze sa hranom..to je ocito tako i treba to izdrzat, nisam vise pametna a i umor mi ne dozvoljava da razmisljam previse..samo se toplo nadam da ce se bar malo unormalit dok je mm tu jer kad on ode ima da posizim sama sa sobom i malim i s ovom nervozom i placem 😣😣
uspila si odolit Mickeyu 😂 Gigica zeza zubic😣😣 koji to sad izlazi? gornja dvojka? mozda ti je to sto si zaspala ranije vezano s proljetnim umorom a ne trudnocom 🤔
Crazy bubancima 😘😘 da brzo ozdrave..bome kod tebe guzva velika, vjerujem da si umorna ko pas 😥😥
Sunshine tata sudjeluje u odabiru robice 😁 i moj isto, ako nismo zajedno ja saljem slike pa onda tako odlucimo..meni je problem sta bi mm kupio sve sto je lijepo slatko i tako to onda ja moram bit glas razuma pa rec da mu ne treba 7 istih bodica u razlicitim bojama a i samoj mi je tesko odolit 😂
kod nas noc prohodana po stanu, jutros ga mm probudi 🔫🔫 doslo mi je da ih u top strpam obojicu i lansiram
evo sad vec radi nered po kuci, srusi i iscupa sta god stigne 😂
Jutro ☕ evo me na coffe. Spavali smo do malo izad 8. Tj on ja sam se malo ranije probudila da mudricu probudim za skolu. Vani lijepo, malo se bura umirila ☺ al nije mi on jos ovako slinava za van ipak i dalje pusuce. Nosic mu vise nije začepljenje, samo curi iz njega i tu i tamo se zakaslje produktivno.
Danas za rucak i nama i njemu teletina s bizima + pire. Kuca mi je uzasna imam u planu bar kuhinju danas oribat nadam se da ce Gigi suradivat 😓
Ejic ajme pa tebe bas dobro uhvatilo 😓😓 nadam se da si danas kao nova. Marcel? Moja prehlada je prosla nakon dugih mjesec dana borbe.
Lucy 😏😏😏 nadam se da ces uspit nesto rijesit po pitanju mobitela
Babycoming K. razbijač 😂 odakle mu energije nakon neprospavane noci ?? 😓 cudesni su ti klinci.
Nama ide druga dvojka, prva je izašla prije 10tak dana. Bit ce i K. ide druga van s obzirom na noc?
Naravno da umor nije od trudnoće 😆 samo me podsjetio na taj period pa mi nije bilo svejedno 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da ovo za prospavanu noc bit ce bit ce... 😓😓 valjda samo jednom klik, kao i u svemu ostalom
Masho sretan veliki 7. minic tvom Fabiju 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Hej!
Ugolina voli antifriz 😀
Baby nadam se da je glavobolja u zavrsnoj fazi.
Sunshine lijepo od tm.
Sanjarka mog kao ne zanima, a onda se rascvate kad vidi ili kupi nešto.
Lucy grizi...sretno!
Masha slavi minić?! Sretan!!! Jeste preselili?
Jučer zaboravila da sin ima oft pregled 🔫
Plan je s petrom na sistematski s 9 (dogovor bliže 10 jer je sa 7 cijepljena). Brine me to oko njezino.
Bok!
Ne da mi se citat ovih 10tak strana zaostatka.
Uglavnom, krstenje proslo odlicno. Nije mogla bit bolja nego sta je bila. Ponosna sam!
Hello!
Noc nije bila najbolja ali nije ni tako strasna. Nekoliko budenja za koja inace nebi ni ustajala ali sam danas prvovjeravala jel mu se temp vratila, srecom nije 😊 Konacno ustajanje 7:40 i sad spava ima vec sat vremena 😊
Meni je nocas bilo bolje. Grlo vise ne boli ali zato me nos zivcirao cijelu noc. Najgore mi je sto nesmijem vise stavljati kapi u lijevu nosnicu jer mi toliko sve nadrazeno da odma curi krv... Sreca sto Marcel nije pokupio nista od mene 😥
Vrijeme je tako lijepo a ja nemam volje za nista 😤😤
Sretan minic Fabiju!! 💙💙🎉🎊
Poslalo prerano...
Brojcana, nadam se da mene nece drzat prehlada tjedan dana 😮😮 Moze vec danas proci sto se mene tice 😆
To se i meni u stanu jednom dogodilo da sam zavinula kljuc... Isto smo ga uspjeli izravnati ali je taj dio gdje se zavinuo bio malo napuknut i bilo me strah da mi se ne slomi kojiput u bravi jer bi onda morala placati zamjenu brave i nove kljuceve za sve stanare u toj zgradi sto nebi bilo bas jeftino, pa sam dala izraditi novi kljuc.
Sanjarka, super sto je tebi konacno prosla prehlada, sad samo jos da i Gigiju prode i onda mozete uzivati u proljecu 😙
Prospavana noc, sta je to? Nesto za jesti? 😂😂😂 Ja sam sad samo primjetila da mirnije spava odkad sam mu u nedelju okrenula madrac na tvrdu stranu (1 strana je za bebe do 13kg, druga za djecu iznad 13kg). Mislim, budi se on i dalje previse puta, ali kad spava onda spava mirno i kad trazi dudu ili bocu onda to kroz polusan dok bi se zadnjih dan potpuno probudio pa mi opet trebalo neko vrijeme i odlazaka u njegovu sobu da natrag zaspi.
Umjesto da sad nesto po kuci napravim kad on spava, ja se kravim na kaucu 😤
Pozdrav svima alkohol ste zaboravile 🍷🍷🍷
Sinoć sam bas bila premorena jer mm je morao jos nesto obavit pa je došao tek u pola 8 a to mi bas puno za sama bit 😁a i ona se uznervozila tako da sam morala van s ergom opet. Al nekako vidim kako je duži dan imat cemo dvije šetnje dopodne i pooodne
Uu Ejic ozdravi brzo
Brojčana hihi to s ključem dobro da je upalilo meni su se jednom samo zalupila vrata ostao ključ krumpir na sparwtu a ja izašla u slapama u hodnik i sta cu nemam mobitela nista , kucam susjedima niko kod kuće nego na gornjem katu meni decko posudi mobitel al neznam ja brojeve napamet nego samo hr broj od moje mame pa nju zvala pa mi dala broj muza pa njega zovi pa ove sto otključavaju hahah cijeli cirkus
Da plakala mi opet po noći i izvijala se neznam dal ju sta boli ? Do sad je spavala mirno zato me čudi
Sortiraj odgovore
Najstariji