Što se radi mame?
Kod nas nervoza od jutra i staalno trlja nos a i jela slabo, sumnjam na zubic naravno iako ne vidim nigdje da se bijeli. 😕
Brojčana, danas sam ja palikuca 😧 pekla pile u vrećici i kako se vrećica napuhala,dodirnula je grijač i počela se rastapat, za smrad bolje da ne pričam. Ja nemam alarm ali srećom imam dobar nos pa sam osjetila i iza zatvorenih vrata čudnu aromu 😫 pa odmah reagirala. Pile je ipak spašeno 😀
Ja uz svoga ne mogu nista raditi, pogotovo vani. Ostavim ga u kolicima da pospremim malo podrum ili pocistim oko peci, on vristi kao da ga kolju. Moras biti kraj njega, vozat ga i gotovo.
Ugolina kako ti stignes u vinograd? Jel vodite dijete sa sobom??
Ilani dobro si osjetila
Mene leda ulovila umirem od bolova,bila mi je mama pa je 2hsa djecom vani bila.Sirena je odspavala od 12.30-16h
bar malo olaksanje.Sad treba izdrzati do 19h sa njom,rucak sam uspjela napraviti,moja cura je pomogla,pa je oprala mladi luk.
Prala sam ves danas i svaka mrlja od hrane je ostala. Ako ne stavim odmah vanish na to, ne skida se vise. Sva roba mu je flekava kao da ju je nosilo troje prije njega. Pazim kad ga hranim, ali desi se i dok se valja pobl podu na trbuhu zna se desit da bljucne i tako zafleka.
Evo pozdrav svima čekamo goste koje sam si sama na žalost zadnji cas pozvala , kažem ja mm da neka piše svojoj tetki ako su nekad u blizini da svrate i on napise a oni kažu danas smo u blizini mozel na večer i tako nas dvoje u brzinsko spremanje stana ,sva sreća cupavica malo spavala pa smo uspjeli
Dopodne lijep dan bio pa mi ocemo u grad ili prirodu Aj idemo u prirodu spakujemo se ali ne uzmemo ni vodu ni hranu i šetamo i ajmo tamo i vamo i tolko smo se nasetali 10km smo napravili (imam na mob pa broji) mislim bas smo pretjerali umjesto da smo si popili kavu napravili manji krug i super al ne ajmo jos jos i eto krepucnula sam
Ilani kolko ima već zuba Nikolina ?
Ugolina super da ste malo ostavili bebu na čuvanje
Lucy ni ja nista ne stignem od moje , znaci ili
Moram bit s njom ili ju moram nosat u ergu bas sam kukala kako moram sve pospremit i to generalno al Morat će mm čuvat bebu s njom eto ako skuham ručak to mi je već neko postignuće
Brojčana i ja sam se pomirila s kolicima danas smo isto pola kolica pola ergo nemoze se s njom drugačije 🙄
Pozdrav cure!
Nikako i ja do foruma stic.
Lucy i Tpol,ni ja nista ne stizem od nje,ako vas tjesi🙄bas nam se za sutra najavile babine,mala ce sutra 9.mj,dobro se sjetili,al eto!Ugl.kuca u kaosu pa sam cure vozila baki i dedi na spavanje i ja i K.popile kavu tamo i mm je za to vrijeme usisao i prebrisao,jer meni to traje cijeli dan,dok nju vozam u kolicima za sobom i usput usisavam.A tjesim se da jos koji mj.i proci ce pa cu barem moc pocistit kraj nje.Jedino sto ce istovremeno i radit vise nereda ona😂
Kod nas nista ekstra novo,vide se mali pomaci u motorici,al mi to sve polako i temeljito😂
Vecer tete. Malac zaspao pa mogu u miru baciti oko na forum danas se druzio sa mojom prijateljicom i toliko mu je zabavna bila da je cijelo popodne (znaci od 13:00 do 21:30) spavao samo 20ak minuta.. morat cu je cesce vidjat haha
nisam ju vidila od trudnoce i bas me lijepo podsjetila da jos ima ljudi koji slicno razmisljaju poput mene 😂
U ponedjeljak nam je pregled i drugo cijepljenje pa javimo stanje 😁
Lucy i Tena uprlja sebe i sve oko sebe kad jede. Al ja zapamtim koji su to bodiji pa prije vesmasine istrljam sapunom. Pali svaki put. Nekada odmah,nekada neposredno prije pranja.
Isto preko dana malo kada nesto napravim. Kad ona zaspi svaki dan nesto. Ajd lijepo spava sad preko dana pa i mogu tad,ali obicno se kravim😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sanjarka da te poštedim kuhanja kave bar u nedjelju 😁
Evo mame, dobro jutro! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰 I malcima da budu dobri dok mame piju kavu 🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji