ugolina leda me ulovila
baby i tpol obavezno cu zvati doktoricu da me salje dalje davidim sta je sa ledima
Ugolina nama je 5ica zel.pampers odlicna za noc..uopce ga ne moram prematat al.pelena ujutro ima nekih 5kg 😂😂puno su dublje pa nam bas lijepo sjednu a i skroz su drugacije od ovih drugih velicina, ne znam jel to neko novo pakiranje il sta al niti su izvana iste niti iznutra 🤔
Da,da,neki novi model su sad, ove sto reklamiraju na tv,jedva cekam da probamo
ugolinaleda me ulovilababy i tpolobavezno cu zvati doktoricu da me salje dalje davidim sta je sa ledima
A joj mare pa stalno nesto s tim tvojim ledima!! Previse cistis stalno ispod tepiha ormara itd
Jutroooo 😘 evo me na kavu ☕
Mi smo u fazi cendranja opet pa ne stizem nista em prehlada em se druga dvojka priprem ljut je ko pas, ne smijes ga pogledat 😂.
U subotu bili svugje negdje. Jucer do svekica na rucak. Opet smo ga ostavili malo njima i opet je cmizdrio al sreca mudrica bila s njim pa ga je ona preuzela i uspavala 😂😂. Ugl imam ga plan sto cesce ostavljati nek se navikava jer proc ce ova 2mj za tren 😓.
Ja i muz bili u shoping on je dobio patike a ja ni manje ni vise nego troje traperice 😂.
Noci su nam hb ok. No zadnje 2 je opet prešao kod mene u neko doba noci, jutros sam ga u zadnji cas uhvatila jer je u snu puzao prema rubu kreveta 😓 budimo se u 8 ova dva dana no sinoc je zaspao tek u 21.30h i to jedva, uz sve uspavljivanje nam je koma pruža otpor samo takav.
Luda sam vise s hranjenjem i rasporedom istog otkad smo 3. obrok uveli jer nam je sve nekako ugurano u gusto i naravno onda ni jedan obrok ne pojede do kraja.. bezveze. Nikako da to namjestim kako treba.
Danas ne kuham lijena sam 😂 muz ce ispec cevape a njemu cu palentu i tikvice.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretan veliki 9. minic Katji sa zakasnjenjem 💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Sandrich sretan veliki 8. minic tvom malom frajeru 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima,ja malo nocarim🙃🙃🙃
Katji ljepotici sretan minic❤🌼🍰
Sto je bilo, tajne prije?!😲😲😲 ja skroz zaboravila sto znaci nocarit,hvala bogu
Prijo sat me skroz poremetija.. ja sam nocni tip spavanje iza pnoc oko 1-2😀
Pozdrav svima,ja malo nocarim🙃🙃🙃
Katji ljepotici sretan minic❤🌼🍰
Sto je bilo, tajne prije?!😲😲😲 ja skroz zaboravila sto znaci nocarit,hvala bogu
Prijo sat me skroz poremetija.. ja sam nocni tip spavanje iza pnoc oko 1-2😀
Ajahaha ja mislila mala prija zajebavala!!! 😂
Lovre,sretan minic 😘😘
Izgleda da je alergija na ciklu. A nije ju ni htio. Jedva mu ugarala par zlicica. Opcenito skalo jede sta mu napravim. Kupovno hoce.
Ugolina, automehanicar!!! Dobro si se snasla. Ja ne znam nista o autu.
Sortiraj odgovore
Najstariji