Dan zene.
Ja od plana da se kravim dosla do pranja podova. Jos malo I postat cu Ejic 😇😁
Bila nam frendica/ kolegica na babinju.
Ena dobila poklon
Cula sam I ja vec za foru za ocat al nisam probala. Ja inace uopce ne koristim omeksivac. Slucajno jednom kupila Nila tekuci detrdzent I super sam zadovoljna..imam za sareni ves I nila baby I odlicno mirise,pogotovo ovaj za bebe. Preporucam
Ugolina zabavi se u Bjelovaru.
A skrti ljudi. No comment. Kupi zvecku za 20 kn. Ugolinina ceka mirovinu. Lol
Ne pamtim dalje 😕
Ja nekad ubacim ocat, ovisi sto perem... Tipa ako perem rucnike ili tetre
Pozdrav svima danas je prekrasan dan a ja bas nabrušena kako se kaže Haha pogledaj me samo krivo i ljuta sam Haha neznam kaj me spopalo valjda ovaj sat probudila se u 7 znaci bilo je 8 al meni se spavalo išli smo ba dopodne i popodne .... sad će dan bit jos duži hahhaha s kolicima zafrkava ali eto tu je mm pa nosa i ergu .
Ja koristim ocat otkako ima onu suhu kožu i kako je imala stalno ko neke točkice a to mi pedijatrica rekla da je alergija a kako je bila samo na mlijeku znaci moralo je bit omekšivač , neko stavi i eterično ulje . Inače super je veš ja sam se iznenadila
Ugolina ma joj ne volim takve ljude kao sto kažeš čokolada kava igračka pe nebi ni 100kn potrošila
Nenam snage čitati... Van forme. Previše vibera .
Ocat. Ja povremeno potopim majice i čaeape pa u veš mašinu
Lucy ah svi imamo takve u familiji.
Sapun za veš, meni dm super.
Meni nos procurio...sve si mislim da je alergija na nešto s obzirom da se poprilično smirilo 😮
Ujutro odmah stigapćo svekar. Pa otišao svojim poslom. Mm svojim... Popodne se okupili svi. Pa razišli. Više mi dozvizdilo to da se sama borim s klincima.
Još mi se p bljucnula u kutiju s legom... Sad miriše pa nivea baby 😀
vecer cure..nama ova promjena sata nije uopce nista poremetila,cak se budile danas prvo u 6 i 20 pa nastavile do 7 i 40..jucer bili malo da hamburga,dosli doma popodne,nasetali se-ona bila dobra do povratka,u autu-horor,prebacila sam se kod nje iza pa je bio mir..
sanjarkanosic,kako je,je proslo?
ilaniajme😍😍😍,kako je fora nikolina i plese i gleda slike na mobitelu😍😍😍..palikuca i ti😂😂-bar je pile bilo spaseno😄
baby taj sapun iz dm-a je odlican ja ga vec jako dugo koristim
ugolinakako je prosla voznja?je zlica bila mirna ?
ellie😍😍😍slatka ena,dobrica mamina po obicaju😁
tpoltm nosi cupavicu u ergu-bravo za njega..mi danas isto u sumu,uzeli kolica i maramu..jedan dio puta je bilo ok,pa je pocelo vec lagano cendranje-pa se to pretvorilo u vristanje-nisam mogla podnjet vise pa sam je uzela iz kolica,mm se napurio jer kao nikad nece naucit(mala)na kraju sam ja nosila malu i gurala kolica a on hodao 10 m ispred mene..pa sam stala da je zavezem za sebe jer sam imala par pokusaja-nuspjesna-vracanja u kolica,za to vrijeme sam ga izgubila iz vida i kad sam dosla kao na to neko raskrzje gdje ima 5 staza sam fulala i krivim putem otisla-izgubila se,pa se vracala nazad i sreca pa sam iz druge pogodila put prema autu gdje me cekao..
katji sretan minic💕💕
E znas kaj,taj tvoj balavi muz me nazivcira svaki put!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫 isto ko i onaj od abies 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
vecer cure..nama ova promjena sata nije uopce nista poremetila,cak se budile danas prvo u 6 i 20 pa nastavile do 7 i 40..jucer bili malo da hamburga,dosli doma popodne,nasetali se-ona bila dobra do povratka,u autu-horor,prebacila sam se kod nje iza pa je bio mir..
sanjarkanosic,kako je,je proslo?
ilaniajme😍😍😍,kako je fora nikolina i plese i gleda slike na mobitelu😍😍😍..palikuca i ti😂😂-bar je pile bilo spaseno😄
baby taj sapun iz dm-a je odlican ja ga vec jako dugo koristim
ugolinakako je prosla voznja?je zlica bila mirna ?
ellie😍😍😍slatka ena,dobrica mamina po obicaju😁
tpoltm nosi cupavicu u ergu-bravo za njega..mi danas isto u sumu,uzeli kolica i maramu..jedan dio puta je bilo ok,pa je pocelo vec lagano cendranje-pa se to pretvorilo u vristanje-nisam mogla podnjet vise pa sam je uzela iz kolica,mm se napurio jer kao nikad nece naucit(mala)na kraju sam ja nosila malu i gurala kolica a on hodao 10 m ispred mene..pa sam stala da je zavezem za sebe jer sam imala par pokusaja-nuspjesna-vracanja u kolica,za to vrijeme sam ga izgubila iz vida i kad sam dosla kao na to neko raskrzje gdje ima 5 staza sam fulala i krivim putem otisla-izgubila se,pa se vracala nazad i sreca pa sam iz druge pogodila put prema autu gdje me cekao..
katji sretan minic💕💕
E znas kaj,taj tvoj balavi muz me nazivcira svaki put!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫 isto ko i onaj od abies 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Pa jebo mu pas mater,pa mogo ti je onda barem ta jebena kolica uzet ..ajme sto ssm zivcana
😂😂😂
Daklem...
Put u bj prosao i vise nego savrseno'!!!!!osim jednog sitnog detalja kad mi auto zakuho nasred autoputa 😂😂😂 plakanje od smijeha...auti kraj nas proletavaju ko ludi,kisica pada,a ja s otvorenom haubom gledam di ono voda ide..i to sva sreca pa mama ponijela litru vode jer da nije 😲😲😲😲 cekala bi da kisa napada unutra 😂😂😂😂😂😂
Inace,zlica je tempirano zaspala u prvih pet min voznje i spavala svih kolko 50 min voznje..cak je prespavala i event na autoputu 😂😂 e jebote kak sam psovala..i onda sam tatu zvala da nebi nekud krivo nalila... Nalizala se antifriza 😂😂 veli stari da probam ostatak tekucine liznut,unutra je antifriz koji je slatkast i tu ide voda..jer ima jos jedan cep a to valjda za ulje za kocnice..bilo me trta da tam ne nalijem... Uglavnom,dobro sam natocila..fin taj antifriz 😂😂💪💪
Ugl,taman se probudila kad smo dosli kod prvih..zadrzali se dva sata sto je duze od ocekivanog..gledali smo bikove, kravice,guske,pure..cak je pipnula i piceka malog 😂😂 a ponos moj,svima ide,svima se smije..papala domaci sir i vrhnje..onda isli kod drugih,usto gledali hrpu pasa,papigu,ovce,kratko se zadrzali jer se blizilo pol tri,vrijeme spavanja pa bila cendrava,pa smo se pozurili kod trecih 😂 tamo je spavala dobrih dva sata,mama i ja se izmjenjivale u strazi..isto gledali pse,kuja i mali baby pas,kokosi,guske...oko sest krenuli prema doma i zadnjih deset minuta ju pocela primat siza,dugo joj bilo sjedit u sjedalici..inace je dobro proteklo jer su iza s njom bili i zabavljali ju ujo i baka.. Dobila nesto poklona..i mi isto,plus domaceg piceka,jaja,pijetlova za juhicu, i domaceg mlijeka frisko danas iz krave 😂💪
Umorni smo... Laku noc svima 😘😘😘
Hello ljetnice!
Mene uhvatila neka prehlada. Jucer sam cijeli dan bila za nista. Jutro mi pocelo s aspirinom i strepsilsom. Tokom dana sam spavala u isto vrijeme kao i Marcel. Mislila sam da imam temp her mi sijalo iz obraza i ociju ali bilo samo 37.5. Danas ujutro se na grlobolju nadovezao smrkavi nos, al bar vise nisam imala taj osjecaj ko da imam temp i glavobolju. Zeznuto te ovo trenutno vrijeme. Na suncu je toplo pa izadem samo u majci a onda par puta zapuse vjetar i eto ti... 😤 Jedino se nadam da Marcel nece nesto pokupit od mene jer sutra imamo cijepljenje. Danas nisam nista primjetila. Pratit cu ga jos sutra prijepodne, u podne nam cijepljenje.
Sretan veliki minic Katji!! ❤❤🎉🎊🎀
Ellie, postala sam ti ja ljenguza pa vise nista ne radim, samo se kravim 😂😂 To me u ono jedno doba uhvatila volja za ciscenjem i drzala neka 2-3 tjedna pa popustila i nikako da se vrati 😁😁 Mozda je presla sad na tebe 😉
Bravo za ljepo druzenje s prijateljicom i Enin poklon. Ena prava slatkica 😍😍
Ugolina, kako ste se proveli danas? Kako Josipa izdrzala put?
Brojcana, muz ti je bas seronja (oprosti na izrazu). Aj ti jednom njega ostavi samog s Nelom na par sati da vidi kako je to. Mozda mu dode iz guzice u glavu...
TPol, sve mi imamo takve dane. Sutra ce vec biti bolje 😘
Ovo s octom mi zvuci zanimljivo. Mogla bi i ja to probati 😆
Vise nisam zapamtila sta ste pisale. Odoh sad spavati. Laku noc! 😙
Ugolina se nalizala antifriza 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Pretpostavljam da bi ulje prepoznala po boji pa nebi morala liznuti 😂😂😂😂😂
Bravo za tvoju dobru curicu!! 💕💕 I za dobro provedeni dan ❤❤
Sad odoh stvarno spavati. Laku noc!
Ugolina se nalizala antifriza 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Pretpostavljam da bi ulje prepoznala po boji pa nebi morala liznuti 😂😂😂😂😂
Bravo za tvoju dobru curicu!! 💕💕 I za dobro provedeni dan ❤❤
Sad odoh stvarno spavati. Laku noc!
Hahahaga i tako je i bilo, vidla sam flekove od ulja iza drugog cepa ali nakon kaj sam lickals antifriz aaahaga 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji