Mi se nismo naspavali, opet skakaona svakih sat vremena, konačno buđenje u pol sedam (po novom vremenu). Opet nervoza, bit će veselo.
TPol, Nikolina ima šest zubica, dva dolje, četiri gore i mislim da možemo očekivati još koji.
Lucy, ma nitko ne stiže ništa s malcima koliko bi htio, svi se više manje držimo toga da napravimo ono najnužnije kroz dan. Za robu, Sunshine dobro kaže, probaj istrljati mrlje sapunom za veš prije pranja. I staviti manje rublja u perilicu, ja još znam dodati octa u prašak.
Hvala cure, kupit cu sapun za ves kad ga nadem negdje. Vec dugo to nisam nigdje vidjela, pogotovo u malim ducanima, a ne znam kad cu u neki veliki.
Jucer mi bila svekrva i cudi se kako on place, kako se ne mogu maknut od njega da odmah ne cmolji, kako malo spava...... Mi joj to pricamo a oni misli valjda da lazemo i misli da je on i doma dobar ko kod nje dok ga stalno nosa i zabavlja.
M sinoc zaspao u 20.30, stalno se budio i nemirno spavao da bi se u 23.30 razbudio. Muz bio s njim, ja zaspala. Nocas se budio 2 puta i to uz vristanje i nije htio prestati bez nosanja. U 7 vec budan, tj.6!!!!!! Koma. Opet nenaspavana. Sad mu kuham ciklu za kasicu. Bar nesto kad sam se rano digla.
Ja uz svoga ne mogu nista raditi, pogotovo vani. Ostavim ga u kolicima da pospremim malo podrum ili pocistim oko peci, on vristi kao da ga kolju. Moras biti kraj njega, vozat ga i gotovo.
Ugolina kako ti stignes u vinograd? Jel vodite dijete sa sobom??
Hej,ne,ostavim.je kod mojih na cuvanju jer su nam moji usput!!
Ilanidobro si osjetila
Mene leda ulovilaumirem od bolova,bila mi je mama pa je 2hsa djecom vani bila.Sirena je odspavala od 12.30-16h
bar malo olaksanje.Sad treba izdrzati do 19h sa njom,rucak sam uspjela napraviti,moja cura je pomogla,pa je oprala mladi luk.
Bravo velika issa!!!
poslala prerano 😂 uglavnom od 7:20 po novom, ajd ok je to..jucer malac bio od 15:30 budan i nekako zaspao tek u 20:4
Jutro! Mi se spremamo ,putujemo u bj kod familije, dragi ljudi,bas se veselim!! Sad prvo po staru i buraza i put pod noge 😂😂 ili kotace.. Kak ce to moja zlica? Ima da ispizdi u sjedalici 😂😂 mozda zaspe...
Ilani,kaj ne smrdi ves onda po octu???
Ni najmanje! A ručnici su meki kao ni s jednim omeksivacem. Doduše ja stavljam ocat baš u odjeljak skupa s praškom pa se sve malo zapjeni, poslije toga se veš ispere još koliko puta, a znam neke žene koje stavljaju ocat umjesto omekšivača, znači nakon omeksavanja nema više ispiranja pa opet kažu da ništa ne smrdi.
Sortiraj odgovore
Najstariji