Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2017. 08:30

Mi se nismo naspavali, opet skakaona svakih sat vremena, konačno buđenje u pol sedam (po novom vremenu). Opet nervoza, bit će veselo. 
    TPol, Nikolina ima šest zubica, dva dolje, četiri gore i mislim da možemo očekivati još koji. 
    Lucy, ma nitko ne stiže ništa s malcima koliko bi htio, svi se više manje držimo toga da napravimo ono najnužnije kroz dan. Za robu, Sunshine dobro kaže, probaj istrljati mrlje sapunom za veš prije pranja. I staviti manje rublja u perilicu, ja još znam dodati octa u prašak. 

Lucy16
    26. Ožujak 2017. 09:00

Hvala cure, kupit cu sapun za ves kad ga nadem negdje. Vec dugo to nisam nigdje vidjela, pogotovo u malim ducanima, a ne znam kad cu u neki veliki. 
    Jucer mi bila svekrva i cudi se kako on place, kako se ne mogu maknut od njega da odmah ne cmolji, kako malo spava...... Mi joj to pricamo a oni misli valjda da lazemo i misli da je on i doma dobar ko kod nje dok ga stalno nosa i zabavlja. 
    M sinoc zaspao u 20.30, stalno se budio i nemirno spavao da bi se u 23.30 razbudio. Muz bio s njim, ja zaspala. Nocas se budio 2 puta i to uz vristanje i nije htio prestati bez nosanja. U 7 vec budan, tj.6!!!!!! Koma. Opet nenaspavana. Sad mu kuham ciklu za kasicu. Bar nesto kad sam se rano digla.

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 09:21

Lucy16

Ja uz svoga ne mogu nista raditi, pogotovo vani. Ostavim ga u kolicima da pospremim malo podrum ili pocistim oko peci, on vristi kao da ga kolju. Moras biti kraj njega, vozat ga i gotovo.
    Ugolina kako ti stignes u vinograd? Jel vodite dijete sa sobom??

Hej,ne,ostavim.je kod mojih na cuvanju jer su nam moji usput!!

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 09:22

mare1989

Ilanidobro si osjetila
    Mene leda ulovilaumirem od bolova,bila mi je mama pa je 2hsa djecom vani bila.Sirena je odspavala od 12.30-16hbar malo olaksanje.Sad treba izdrzati do 19h sa njom,rucak sam uspjela napraviti,moja cura je pomogla,pa je oprala mladi luk.

Bravo velika issa!!!

Littleladybug
    26. Ožujak 2017. 09:25

jutro zene..mi budni od 7:2

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 09:25

Ilani,kaj ne smrdi ves onda po octu???

Littleladybug
    26. Ožujak 2017. 09:26

poslala prerano 😂 uglavnom od 7:20 po novom, ajd ok je to..jucer malac bio od 15:30 budan i nekako zaspao tek u 20:4

Littleladybug
    26. Ožujak 2017. 09:27

koji k? 😣

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 09:28

Jutro! Mi se spremamo ,putujemo u bj kod familije, dragi ljudi,bas se veselim!! Sad prvo po staru i buraza i put pod noge 😂😂 ili kotace.. Kak ce to moja zlica? Ima da ispizdi u sjedalici 😂😂 mozda zaspe... 

26. Ožujak 2017. 09:31

Ugolina

Ilani,kaj ne smrdi ves onda po octu???

Ni najmanje! A ručnici su meki kao ni s jednim omeksivacem. Doduše ja stavljam ocat baš u odjeljak skupa s praškom pa se sve malo zapjeni, poslije toga se veš ispere još koliko puta, a znam neke žene koje stavljaju ocat umjesto omekšivača, znači nakon omeksavanja nema više ispiranja pa opet kažu da ništa ne smrdi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.