Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    26. Ožujak 2017. 09:32

izgleda da sam smotana jutros il me mob zajebava..mozda da popijem jos jednu kavu..noc ajd par budenja, relativno ok..nebi skodilo da smo produzili bar do 8 spavanje..danas cemo se ocito izlezavat cijeli dan jer je vrijeme bljak..za rucak nemam pojma sta cu, moga bi muz za promjenu nesto spremit 😀 
    Ilani mozda donje dvojke se spremaju? ja isto stavim alk.ocat u ves nekad i bude mi roba super
    Lucy ja za mrlje koristim dmov sapun za robu, nekih 6-7kn dode i super mi je..jucer sam cak mrlje od cikle uspila skinit s njim 👍👍
    Ugolina ne smrdi ves, dapace uopce se ne osjeti ocat..ja bar jednok mjesecno na prazno operem masinu sa sodom i octom da skinem ostatke prljavstine i deterdenta

Littleladybug
    26. Ožujak 2017. 09:41

nasem twinsicu Katji sretan veliki minic 🎀🎀🎀

Lucy16
    26. Ožujak 2017. 11:08

I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam..... Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.
    Mi cemo kod svekrve na rucak. Ne volim tamo ici, ali prisilim se jednom tjedno. Tamo zive sogor i sogorica. Kad su dosli za Bozic nista nisu donijeli malome!!!! Nisu morali meni kavu i ne znam sta, ali djetetu bar igracku ili nesto. Jucer sam bila kratko tamo i sogor ga nije vidio 2 tj jer radi na terenu, ni prisao mu nije. S 10 m rekao bok. A puna su im usta neke "ljubavi", a meni se bljuje na takvo licemjerje.

mare1989
    26. Ožujak 2017. 14:12

Hello ljetnice
    Katji slatkici lijepoj sretan minic 😍🎂🎆
    Ja sam nocas se namucila ali je zato je sirena lijepo spavala cak do 8h po starom vremenu 😁
    Ja cijelo jutro lezim a mm oko djece,sad je isao do grada da kupi za rostilj jer sam izrazila zelju za cevapima 😁
    Ugodan dan svima danas

curicax3
    26. Ožujak 2017. 14:52

Hvala cure na cestitkama😘😘ajde na kolace

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 15:51

ilani

Ugolina

Ilani,kaj ne smrdi ves onda po octu???

Ni najmanje! A ručnici su meki kao ni s jednim omeksivacem. Doduše ja stavljam ocat baš u odjeljak skupa s praškom pa se sve malo zapjeni, poslije toga se veš ispere još koliko puta, a znam neke žene koje stavljaju ocat umjesto omekšivača, znači nakon omeksavanja nema više ispiranja pa opet kažu da ništa ne smrdi.

Super!!! Bas cu probat

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 15:53

babycoming

izgleda da sam smotana jutros il me mob zajebava..mozda da popijem jos jednu kavu..noc ajd par budenja, relativno ok..nebi skodilo da smo produzili bar do 8 spavanje..danas cemo se ocito izlezavat cijeli dan jer je vrijeme bljak..za rucak nemam pojma sta cu, moga bi muz za promjenu nesto spremit 😀
    Ilanimozda donje dvojke se spremaju? ja isto stavim alk.ocat u ves nekad i bude mi roba super
    Lucy ja za mrlje koristim dmov sapun za robu, nekih 6-7kn dode i super mi je..jucer sam cak mrlje od cikle uspila skinit s njim 👍👍
    Ugolina ne smrdi ves, dapace uopce se ne osjeti ocat..ja bar jednok mjesecno na prazno operem masinu sa sodom i octom da skinem ostatke prljavstine i deterdenta

A zaboravila sam pitat koliko otprilike octa ide

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 15:54

babycoming

nasem twinsicu Katji sretan veliki minic 🎀🎀🎀

Katja sretan minic frendice 😘😘😘😘😘

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 15:58

Lucy16

I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam….. Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.
    Mi cemo kod svekrve na rucak. Ne volim tamo ici, ali prisilim se jednom tjedno. Tamo zive sogor i sogorica. Kad su dosli za Bozic nista nisu donijeli malome!!!! Nisu morali meni kavu i ne znam sta, ali djetetu bar igracku ili nesto. Jucer sam bila kratko tamo i sogor ga nije vidio 2 tj jer radi na terenu, ni prisao mu nije. S 10 m rekao bok. A puna su im usta neke "ljubavi", a meni se bljuje na takvo licemjerje.

Tocno kuzim ovo za darivanje!! Tako recimo muzeva sestricna..kuzim da nema love,ALI devet mjeseci moje trudnoce+devet i pol mjeseci zivota mog djeteta=godinu i pol je imala da odvaja po dvije ,pet ,deset kuna svaki mjesec i kupi joj nes,jel tak? A ja svaki put nosim tamo barem kavu kekse,nesto..Da se razmemo, zena pusi jednu za drugom...eto... Sad je ganjala penziju i za bozic komentirala da kad izganja penziju da ce joj nes kupit..doslo mi da kazem da ak dosad nisi ni ne trebas...  A da ne pricam kak ima pizdarija po par kuna

Ugolina
    26. Ožujak 2017. 16:47

Ugolina

Lucy16

I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam….. Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.

Tocno kuzim ovo za darivanje!! Tako recimo muzeva sestricna..kuzim da nema love,ALI devet mjeseci moje trudnoce+devet i pol mjeseci zivota mog djeteta=godinu i pol je imala da odvaja po dvije ,pet ,deset kuna svaki mjesec i kupi joj nes,jel tak? A ja svaki put nosim tamo barem kavu kekse,nesto..Da se razmemo, zena pusi jednu za drugom…eto… Sad je ganjala penziju i za bozic komentirala da kad izganja penziju da ce joj nes kupit..doslo mi da kazem da ak dosad nisi ni ne trebas… A da ne pricam kak ima pizdarija po par kuna

A da,a zaboravila sam napomenut da je nasa josipa dugoocekivano dijete s te njegove strane familije s obzirom da u toj obitelji nije bilo djeteta od kad se moj muz rodio,znaci 31 godinu!!! Mah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.