izgleda da sam smotana jutros il me mob zajebava..mozda da popijem jos jednu kavu..noc ajd par budenja, relativno ok..nebi skodilo da smo produzili bar do 8 spavanje..danas cemo se ocito izlezavat cijeli dan jer je vrijeme bljak..za rucak nemam pojma sta cu, moga bi muz za promjenu nesto spremit 😀
Ilani mozda donje dvojke se spremaju? ja isto stavim alk.ocat u ves nekad i bude mi roba super
Lucy ja za mrlje koristim dmov sapun za robu, nekih 6-7kn dode i super mi je..jucer sam cak mrlje od cikle uspila skinit s njim 👍👍
Ugolina ne smrdi ves, dapace uopce se ne osjeti ocat..ja bar jednok mjesecno na prazno operem masinu sa sodom i octom da skinem ostatke prljavstine i deterdenta
I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam..... Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.
Mi cemo kod svekrve na rucak. Ne volim tamo ici, ali prisilim se jednom tjedno. Tamo zive sogor i sogorica. Kad su dosli za Bozic nista nisu donijeli malome!!!! Nisu morali meni kavu i ne znam sta, ali djetetu bar igracku ili nesto. Jucer sam bila kratko tamo i sogor ga nije vidio 2 tj jer radi na terenu, ni prisao mu nije. S 10 m rekao bok. A puna su im usta neke "ljubavi", a meni se bljuje na takvo licemjerje.
Hello ljetnice
Katji slatkici lijepoj sretan minic 😍🎂🎆
Ja sam nocas se namucila ali je zato je sirena lijepo spavala cak do 8h po starom vremenu 😁
Ja cijelo jutro lezim a mm oko djece,sad je isao do grada da kupi za rostilj jer sam izrazila zelju za cevapima 😁
Ugodan dan svima danas
Ilani,kaj ne smrdi ves onda po octu???
Ni najmanje! A ručnici su meki kao ni s jednim omeksivacem. Doduše ja stavljam ocat baš u odjeljak skupa s praškom pa se sve malo zapjeni, poslije toga se veš ispere još koliko puta, a znam neke žene koje stavljaju ocat umjesto omekšivača, znači nakon omeksavanja nema više ispiranja pa opet kažu da ništa ne smrdi.
Super!!! Bas cu probat
izgleda da sam smotana jutros il me mob zajebava..mozda da popijem jos jednu kavu..noc ajd par budenja, relativno ok..nebi skodilo da smo produzili bar do 8 spavanje..danas cemo se ocito izlezavat cijeli dan jer je vrijeme bljak..za rucak nemam pojma sta cu, moga bi muz za promjenu nesto spremit 😀
Ilanimozda donje dvojke se spremaju? ja isto stavim alk.ocat u ves nekad i bude mi roba super
Lucy ja za mrlje koristim dmov sapun za robu, nekih 6-7kn dode i super mi je..jucer sam cak mrlje od cikle uspila skinit s njim 👍👍
Ugolina ne smrdi ves, dapace uopce se ne osjeti ocat..ja bar jednok mjesecno na prazno operem masinu sa sodom i octom da skinem ostatke prljavstine i deterdenta
A zaboravila sam pitat koliko otprilike octa ide
nasem twinsicu Katji sretan veliki minic 🎀🎀🎀
Katja sretan minic frendice 😘😘😘😘😘
I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam….. Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.
Mi cemo kod svekrve na rucak. Ne volim tamo ici, ali prisilim se jednom tjedno. Tamo zive sogor i sogorica. Kad su dosli za Bozic nista nisu donijeli malome!!!! Nisu morali meni kavu i ne znam sta, ali djetetu bar igracku ili nesto. Jucer sam bila kratko tamo i sogor ga nije vidio 2 tj jer radi na terenu, ni prisao mu nije. S 10 m rekao bok. A puna su im usta neke "ljubavi", a meni se bljuje na takvo licemjerje.
Tocno kuzim ovo za darivanje!! Tako recimo muzeva sestricna..kuzim da nema love,ALI devet mjeseci moje trudnoce+devet i pol mjeseci zivota mog djeteta=godinu i pol je imala da odvaja po dvije ,pet ,deset kuna svaki mjesec i kupi joj nes,jel tak? A ja svaki put nosim tamo barem kavu kekse,nesto..Da se razmemo, zena pusi jednu za drugom...eto... Sad je ganjala penziju i za bozic komentirala da kad izganja penziju da ce joj nes kupit..doslo mi da kazem da ak dosad nisi ni ne trebas... A da ne pricam kak ima pizdarija po par kuna
I ja sam cula da ocat omeksava robu. I citala sam kako neke zene djecju robu ne omeksavaju omeksivacem nego octom, tipa to je kemija, otrov za blagu djecju kozu, da im to sve preko koze ulazi u organizam….. Ali nisam nikad probala staviti ocat. Probat cu. I hvala za sapun, kupim ga prvi puta kad budem isla u dm, puno je jeftiniji od vanisha.
Tocno kuzim ovo za darivanje!! Tako recimo muzeva sestricna..kuzim da nema love,ALI devet mjeseci moje trudnoce+devet i pol mjeseci zivota mog djeteta=godinu i pol je imala da odvaja po dvije ,pet ,deset kuna svaki mjesec i kupi joj nes,jel tak? A ja svaki put nosim tamo barem kavu kekse,nesto..Da se razmemo, zena pusi jednu za drugom…eto… Sad je ganjala penziju i za bozic komentirala da kad izganja penziju da ce joj nes kupit..doslo mi da kazem da ak dosad nisi ni ne trebas… A da ne pricam kak ima pizdarija po par kuna
A da,a zaboravila sam napomenut da je nasa josipa dugoocekivano dijete s te njegove strane familije s obzirom da u toj obitelji nije bilo djeteta od kad se moj muz rodio,znaci 31 godinu!!! Mah
Sortiraj odgovore
Najstariji