Brojcana, ne znam sta bih na tvom mjestu. Derala se tamo na muza iz svega glasa.
Sandrich, sretan vam minic!!!!
Podne je, a spavao je svega 15 min. Jucer popodne je odspavao 3 h, ali zato zaspao tek u 22 i spavao jako nemirno. Kazem da spava kao zec, trgne se na svaki sum.
Hvala zene drage 😍 8 velikih
Evo da i ovdje napisem, 8800g 72cm i opseg glave 45 cm. Cijepljenje proslo odlicno, malo zaplakao i to je to... Sada spava vec 2h, mogla bi ja njega cesce cijepit
Nalizala se antifriza 😱😂
Napokon vas procitah...
Babycoming kako funkcionira uvodenje vecere i nocno spavanje? Nek je i muza ugrizao 😂😂😂
Tpol u cupavice regresjja sna dovede do normalnog pa opet prodje 😂😂 i hvala na uvodenju ovog alkohola ujutro ovih dana mi dobro dodje 😁
Ilani ti imas bas veliku mudru djevojcicu 😍 ona slike lista 😁😁
Sunshine i jel jedete milksnichte i monte? 😂 mi cemo ipak jos malo pričekati s tim
Ugolina hvalaaaa ti 😘 recept spremljen, oba 😆 za vikend radim kolac pa javim dojmove 🤗 lipo vam je prosao izlet 🤗🤗🤗 a ovo s autom i lizanjem antifriza 😂😂😂😂 koja si ti legenda 😂😂😂
Mare kako ledja? 🤗
Curice nek u vas sve polako i temeljito tako i treba 👏😎
Lucy krasne sogore imas 🔫🔫🔫🔫😬😬 jel ovo prvi put reakcija na hranu?
Ena med medeni 😍
Abies sto je na kraju? Prehlada ili alergija? 🤗
Brojcana joj tm bas se naljuti ko mulac mali 😬 nebi mu ja tako lako oprostila tu epizodu iz setnje. Ne sumnjam ja da on ima dobrih strana al moras mu ovakve izbit iz glave 🔫
Ejic 😔😔 jesi ozdravila? 🤗🤗🤗
Sandrich super mjere ima Lovre. Prava momcina 😘😘 da mogla bi ona njega cesce cijepit 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto uspješno procitala zaostatke. Gigi spava drugi spavanc. Napravila nisam nista sta sam trebala po kuci on samooo visi po meni 😣😣😣 bemti zube da im hebem sve po spisku.
Sreca sta ne moram kuhat jer spavanac koristim isključivo za kravljenje
Rucak pojeo nije ceka ga opet kad se probudi 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro mame,mi od 7 i pol budne po novom vremenu sto je ok..noc po obicaju…sad ce valjda spavat-nadam se!s njom je za izludit-kad joj nije po volji pocme se derat kao da je kolje netko🔫..uzas !!! krenula od 8 i pol po kuci,pere mi se druga masina,usisala,tesli kavez generalno jer se mitari pa tog perija svugdje ima,pod oprala,posteljinu promjenila,fleke po kaucu oprala,kosu oprala sto mi je strahovita tlaka jer je duga a neli po njoj poljepi kekse,zapetlja je😩..za rucak cu gulas,i ici cemo van kad odspava,njoj cvjetacu,tikvicu i batat…
ugolina😂😂😂😂antifriz😲😂😂,super da je zlica bila dobra u autu!!lijepo ste se proveli🖒
ejiculovila neka viroza😥-valjda nece na marcela.kako je proslo cijepljenje ?pa da pustim neli s njim on bi je pustio da place,nebi je dignuo-ziva bi se pojela od razmisljanja i muke.
marenadam se da ce ledja brzo proc!
babytako jakougrizao😲-😂😂 jesi je ti onda tm smijala😂😂
tpoljoj tako i neli,place izvija se a sve u snu-nece cicu nego je moram uzet i prosetat malo pa se smiri
sanjarka kod vas isto borbeno😩-gigi ljut,nesmijes ga pogledat😂😂😂😂😂..
a sto se tice mm,sta rec,ja se navikla na takve njegove ispade-on je za onu teoriju-pusti je da place pa ce zaspat sama i smirit se,e jbmu ja tako nemogu,onda se on naljuti jer ga necu slusat,i tako se nas dvoje stalno natezemo.nije meni toliko problem sto sam nosila i nju i vukla kolica jer mi to nije nista novo,nego me glupan mogao pocekat pa nebi fulala put i izgubila se😂.al dobro ajde,skuhao rucak kad smo kuci dosli,dobar je on inace samo sto se brzo naljuti i tvrdoglav je.
A da, a kaj ces za tri cetri mjeseca kad bus morala neli kolica i brentu napred.. Aj da nisi trudna al ovako,fakat je sebicni gad
Sad gledam sliku kaj sam slala mm da ga pitam koja se njemu svidja pa stavljam sliku Sanjarki.
Gore desno😂😂😂😂🤗
url=https://lilypie.com]
Ugolina lize antifriz😂😂😂👍
Svi nesto ljuti na brojcaninog muza,ja nisam procitala valjda kaj je napravio. Bolje.
E i Kiki place nocu...Cupavica? 😪
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, pozdrav!
Evo ja malo zabušavala ovih dana 😜
Brojčana, tm me jako podsjeća na mm, isti obrasci ponašanja, doduše moj se malo skockao. Al iste ove svađe, pusti da plače, bla bla bla... Pa sam mu ja govorila da će mali bit ovisnik kad odraste jer ga nismo podigli kad je plakao dok je bio beba 😂
Koji kreteni 🔫
Ugolina, ajme plačeeeeeem 😂😂😂 koja si ti carica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Babycoming hahahha gricka Kiki 😂😂😂
Maloj Katji sretan minić 💕💕💕
I frajeru Lovri sretan minić 😘😘😘
Sanjarka bome zeza Gigi, buba ga jadnog 😔 mi smo još krezubi, nadam se da će što kasnije van...
Neka što prije probije, a ti samo pomalo, drži se 😘
Kod mene ludnica, dostava, majstori ovi-oni, naručit rasvjetu, na kraju gledam da mi Jakov baš nije naj, pa s njima do dr. Jakov dobio atb, a s Josipom moram sutra napravit briseve. Meni glava puca, isto mi nos već začepljen danima, sinusi u banani. Naručila se i kod gin, pa napravit papu i spiralu. Zujim zujim, a najrađe bimse nekamo skrila da me nitko ne dira 😣
Ajme crazy kod tebe ziva ludnica..a decki stalno nesto bubani... Evo im 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji