Sunshine, od svih tih slatkiša probala je zasad samo sladoled, drugo neću davati još, jer znam da kad sve to otkrije, htjet će stalno. Ima vremena. Na tvom mjestu ja bih podijelila to slatko sa kćeri 😁, njoj griz tebi dva 😁
Mare sirena tulumarila nočas znači? A ne može ni ona uvijek biti dobra. Sretno danas s ekipom! 😘
Sanjarka,mali nosici nikako da prestanu sliniti. Nama najbolje akvamaris pomaže. Lijepo se provedite danas!
Baby, sjećam se hidranta😂 a dečko je, nek se zna! Mojim dečkima isto bi često propustili pelene, curama nikad.
Pozdrav cure,
Tamo ispravak u tablici onoj,nisam iz Splita nego Rijeke...
Joj cure,evo nama je 5.4. 20 tjedana ,4. idemo na pregled pa možda saznamo spol.
Mi smo kupili od većih stvari skoro sve jos moramo kolica i stolac za hranjenje.
Eto do sad nikakvih problema no sad su počeli strani bolovi u leđima,ne mogu spavat ne mogu nis...katastrofa...
Mozda je to zato što sam jako visoka a mrsava (183,65 kg)
Ufff. ..jel koju od vas bolilo tak ??
U opskrbi profulala sam godinu hahah trebam u ljetne bebe 2017.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Evo meee!!! Ovaj tjedan mi je muz na go jos pa koristimo lijepo vrijeme da napravimo u vinogradu sto treba i tako!!! Pa nas nema po cijele dane doma i onda navecer mi se iskreno neda pisati po forumu,budem preumorna,ali redovito citkaram tako u kofi pauzama 😂😂😂 i naravno,nista ne pamtim!!!
Dobro smo,ukratko!!! 😂
Sanjarko,sjetih te se, stizeee recept!!!! Usput na drugoj stranicu recepta imas ispod i recept za liker od cokolade, nevezano uz kolac 😂😂😂 al preporucujem svima da ga probate napravit,prefin je!!!
Joj sad vidim da je glupi mob napisao u opskrbu hahaha..trebalo je posao uopsss
U opskrbi profulala sam godinu hahah trebam u ljetne bebe 2017.
A već sam mislila da nam je Tina opet trudna 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji