Jutro 🍻🍷☕️
Eto vidim da mi nije post od sinoć poslalo :( bez veze stalno nesto zeza
Imali smo opet uspavljivanje jedva zaspala u 22 jako nemirno spavala i evo je sad od 7 već budna mislim vikend je trebala je malo produžiti 😩😩 alkohol u jutro jer treba pivce za živce heheh
Sanjarka opet Prehladala bas bez veze
Sunshine bravo za TM 👍🏻
Ilani da sta kažu dokle trebate ic na vježbe ?
Brojčana bome si uzbunila cijelu zgradu a ako dođu vatrogasci bome bi platila 😬
Ejic ma čudi me jer cupavica ne spava puno po danu ako navuče ukupno 3 sata to je vrh i posle 5 nedam da zaspe i opet zafrkava 😩 Izgleda da ono kad je išla u 8 je bila regresija sna Hahahhaha pa je išla normalno a sad se vratila na staro
Dobro jutro mame!
Mi spavali relativno dobro ali od ustajanja (6.30)nešto živčani pa i ja skupa s njom, tako da pivce za živce od TPol i dobro dođe 😁
Na vježbama ništa novo, standardno odvezbali otplakali, radili novu vježbu - čučanje. Ima u nogama hiper, to opuštamo dok ruke jačamo. Moramo ići do daljnjega, ja si mislim dok ne prohoda a dalje vidjet ćemo. Inače gdica izmislila novi način izbjegavanja vježbanja - sva se opusti, spušta glavu na podlogu, počne se bacakati i kao da se hoće maziti. Općenito je maza neviđena 😍, da se rastopis u roku odmah. Svakim danom mi je sve slađa i zanimljivija. Naučila je plesati, upali si neku svoju igračku koja svira i mrda guzom( sjedećki), kad joj dam telefon ide prstićem po njemu, lista slike i svakoj novoj slici čudi se i veseli, koje face samo radi! Obožava kad joj se ustima "prdi" u trbuh smije se, likuje a kad prestanem onda sama radi ustima prrr kao ajde opet,ma preslatka je, svaki dan nešto novo.
Babykakva je to univerzalna navlaka?🤔 ja bi sivala po onoj u kolicima. Kisobran kolica nemaju te podloge? A isto pretpostavljam umjetni materijal. 😤
Bravo za Kikija i bababba. Sad nece prestajat cijele dane. Ja sanjam dan kad ce me kava docekat😥
Sanjarka uzet cu kisobran k ali ova cu koristit vise. Bar ovdje doma. Meni su ova graco odlicna. Kisobran za more. Koji joj je vrag?😂😂 mislila sam na nocno pjevanje,ovo jutarnje budenje me ne iznenaduje. 😅😅
Ja jucer skuzila da mi treba jos jedna hranilica,za more. Mozda putna,kak cu ovu prenijet tamo. Ako planiram vec u 5om selit se tamo😫😫💸💸💸💸 odose kune,sad tek vidim da ovi buntici imaju krila😂😂😂
Cupavica zafrkava! 🤕🤕🍷
url=https://lilypie.com]
Sunshine a ti mislis bas navlaku? ja sam krivo skuzila..ja sam mislila na ono kao podloga koja moze za vise kolica, nije striktno samo za jedna..
Baby bas si neka😤😤😤🤗😘 ovo mi je puno ljepse nego ono kaj sam si zamislila i sad cu to morat narucit😏😌
Nikolina je bas pametnica...puno toga zna. Ja tek sad vidjela ticker i kolko je blizu prvi rodendan😍😍😘 da mi je vidjet samo kako mrda guzom
Jutro cure
Nikako doci do foruma 😁
Sunshine bravo za tm 👏
Sanjarka nek sto prije prode nosic P. lijep provod sa mudricom na rockasu i u mc.
Tpol cupavica znaci i dalje zeza
Ilani Nikolina bi se mazila tko je vidio vjezbati 😍
Baby super da je noc bila bolja,ja se isto razmisljam za te pelice makar po kuci da imam kad je stavim malo u hodaljku
Ilanijel jede Nikolina milchsnitte,monte i sl. Tena danas dobila od kuma pa ne znam jel da joj dajem pomalo te gluposti. Mislim povremeno...ili da ja smazem😅😅😅😅 monte je probala,dao joj moj brat dok sam ja na wc bila
E sad da dalje pisem 😊
Jucer smo skoro cijeli dan proveli vani,malo smo ujutro bili pa opet kad se popodne probudila smo bili. Sinoc je normalno zaspala i spavala do 1h normalno,i od 1h pocela zezati te se okrene na trbuh pa place,ps na bok pa place pa hoce bocu nece bocu. Uspjela je nekako zaspati ali je onda ona u 5h vec pjevala sva sretna bila,doslo mi je da je u top strpam ali sam je ignorirala. Mm nema cijeli dan,na terenu je i danas i sutra tako da se moram boriti sama sa njima. Rucku nemam pojma sta cu ali smislit cu nema zurbe 😁
Babycoming, nama sad svaku noc pelena promoci. A pampersice su. Onda da moram cijelog presvlaciti, on se rasplace,.... Koma. Sinoc zaspao tek u 22.45, ali je prvo budenje bilo u 4.30, pa 7 i uspjela sam ga jos malo uspavati na pola sata.
Lucy nama je isto tako bilo s pelenama, koristimo zelene pampers od rođenja..kad su pocele propustat tako svaku noc kupila sam i babylove, pufies obe vrste, mullerove, bijele pampers, jos neke ne znam ni ja koje..sve su pustale..na kraju se nakon mjesec dana vratila na zeleni pampers broj vece i otada ni jedna nije pustila..valjda je to bila takva faza, on se nacicavao i ocito pisao ko hidrant
Sortiraj odgovore
Najstariji