Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    25. Ožujak 2017. 07:05

☕☕☕☕🍳🍳🍫🍫💆💆💆💆
    Evo danasnje kave,masaza kome treba.mi od pola 6! Ne znam koji joj je vrag! Pjevanje opere od 1-2! 
    Sanjarka temeljac ispao super l..ostalo nisam popamtila.....osim da je brojcana palikuca😂😂😂😂😱 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    25. Ožujak 2017. 07:09

☕☕☕☕☕☕☕☕ danas smo od 6 na nogama zbog nosica, bas ga je zastopalo 🔫. Al noc je bila ok pa se necu puno zalit. Preselili smo u dnevni da ne probudimo tatu, lezi na meni i spavao bi jos al stalno ga taj nosic smeta.
    Sinoc gledali kod mojih utakmicu. Jucer je spavao 15-17 pa je navečer tek nakon 21h zaspao. Probudio se kad je zavrsila utakmica i nije htio drugcije zaspati nego s bocom al ajde od tad nije jos trazio jest. 
    Danas sam obecala mudrici da je vodim u mc-a zbog osvojene bronce. Popodne mi necak slavi rodjendan u igraonici ja cu vodit nju a P ce ostat s tatom.
    Standardni meni za nas danas pizza, on ce kupovnu kasicu jer cemo za vrijeme rucka bit van kuce.
    Lucy nisam nikad od njih naruvala al ovo stvarno izgleda preveliko. Bome lipa setnja 👍
    Ilani kad je sinoc zaspala šefica? 😊 sta kazu tete vjezbalice? 
    Ejic ja isto nista jos ne kupujem ljetno jer ne znam koji ce broj nosit sad je 74/80 no nekako se mislim i da ce na ljeto bit 80...pojma nemam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    25. Ožujak 2017. 07:10

Ilani i ja imam tih problema sa carapama,sve sjari dolje. Znam ju u kuci i bosu imat. Doma joj navucem ono do koljena😅🙈 do sada bi to bilo jako ruzno ruzno ruzno🙈🙈🙈 al sad nemam izbora kad je ustala. Kad idemo van,onda oblacim tanke i tenisice....

Sunshine1
    25. Ožujak 2017. 07:17

E jos nesti,mm rijesio to nicno pjevanje u potpunosti. Valjda se bojao da je ne bacim kroz prozor😂😂😂🤗😇 pa sam ja nosala,pa cica pa opet u krug. Otisao se igrat s njom u dnevni,ne sjecam se kad su dosli. Zato se ja digla sad ujutro. Moram ga budit zab15 min,nesto radi sa kumom...

Sanjarka razmisljam o onoj navlaci/podlozi u kolicima. Mislis da se nece znojit u tome preko ljeta? Ne znam.mozda da kupim platno a da dam napravit dvije navlake...🤔

Sunshine1
    25. Ožujak 2017. 07:18

O fyi u Mc jedem samo sladoled. McFlurry sa smartisima😍😍😍😋😋😋😋😋 mogu i ja?

Sanjarka88
    25. Ožujak 2017. 07:44

Sunshine1

O fyi u Mc jedem samo sladoled. McFlurry sa smartisima😍😍😍😋😋😋😋😋 mogu i ja?

Naravno 🤗🤗🤗🤗 i ja obožavam taj i one s preljevom mc S.. nesto 😂 nisam toliko cesto tamo da zapamtim ime 😂

Sanjarka88
    25. Ožujak 2017. 07:46

Sunshine1

E jos nesti,mm rijesio to nicno pjevanje u potpunosti. Valjda se bojao da je ne bacim kroz prozor😂😂😂🤗😇 pa sam ja nosala,pa cica pa opet u krug. Otisao se igrat s njom u dnevni,ne sjecam se kad su dosli. Zato se ja digla sad ujutro. Moram ga budit zab15 min,nesto radi sa kumom…

Sanjarka razmisljam o onoj navlaci/podlozi u kolicima. Mislis da se nece znojit u tome preko ljeta? Ne znam.mozda da kupim platno a da dam napravit dvije navlake…🤔

Ne mislis kupovat kisobran kolica?  
    Svaka cast muzu 👏👏👏 moj ga nebi ni cuo a kamoli da se ide igrat s njim usred noci 😂

Sanjarka88
    25. Ožujak 2017. 07:47

Sunshine1

☕☕☕☕🍳🍳🍫🍫💆💆💆💆
    Evo danasnje kave,masaza kome treba.mi od pola 6! Ne znam koji joj je vrag! Pjevanje opere od 1-2!
    Sanjarka temeljac ispao super l..ostalo nisam popamtila…..osim da je brojcana palikuca😂😂😂😂😱

Kako ne znas koji joj je vrag? Pa namjesta si novo vrijeme budenja da je pomicanje sata ne zezne 😂😂

Sanjarka88
    25. Ožujak 2017. 07:49

Evo uspio je zaspat na meni nakon boce. Sad me strah spustit ga da se ne probudi. Ovo necu brojat kao prvi spavanac nego nastavak nocnog 😂

Littleladybug
    25. Ožujak 2017. 08:01

jutroo..danas ovdje dupla doza kave 😁 ja je preskacem, jutros me docekala skuhana a nisam ni oci otvorila 😁mm se uvlaci u dupe 😂
    nama noc relativno ok, nije bilo vriske i nakon sise u 6 produzili do 7 i 20..ima da poletim danas 😂😂
    Sanjarka uvela veceru, jel zbog nje ili sta al prvo budenje je bilo iza ponoci..za prvi put dala onu hipp laku noc oko 6h i on je vec u 8h urlao od gladi i smlatio obe sise 🤔 e da od jucer i babace 😂😂 napokon da je progovoria sta osim famoznog eeeej 😂😂 drzim fige da frendicu Gigiju brzo prođe nosić, sad je ovo vrijeme zeznuto i za njih i za nas, ne zna covjek kako bi se obukao 🤔🤔
    Sunshine super da je tm uspio rijesit situaciju 😀
    mmm McFlurry..obozavam. samo njega i jedem u mekica 😂
    razmisljam i ja o onoj navlaci za kolica jer se vec sada znoji kad lezi na onom materijalu..al onda bi uzela neku univerzalnu u slucaju ako kupim kisobran da mi odgovara i na njih..inace muz je dao zeleno svjetlo za kisobran kolica al za jedna koja je on vidio i koja se njemu svidaju 😅😅
    Ilani carape, vodimo i mi borbu s njima..stalno je bosonog doma jer kako puze mu spadnu odmah..pa mu najcesce doma obucem strample..vani ih ne skida pa ajd ok..
    hoce tko uzimat one pelice? ja se mislim makar za po doma..sad je stalno na nogama al ajd na tapetu je pa racunam da mu nije hladno..al ode li na plocice jao meni, razbolit ce se..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.