Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    24. Ožujak 2017. 12:34

Narucila sam malome preko neta ljetnu robicu, br.80- 9-12 mj sto bi mu trebalo odgovarati jer u 8. mj puni godinu ali mi izgleda ogromno i bojim se da ce mu biti veliko. Razmisljam da zamjenim za manje. 

Lucy16
    24. Ožujak 2017. 12:51

Manje sada nosi, a vece je novo.

deeka
    24. Ožujak 2017. 13:27

Napokon forum da me teta Sanjarka ne vice.
    U pripremama za nedjeljno krstenje, pa niti ne stignem uc na forum.
    Spava po ure, nadam se bar jos uru vrimena. Rucak se kuha, juha i leso meso, salata. Ciscenje organizma unaprid :)
    Pozdrav svima!

Littleladybug
    24. Ožujak 2017. 13:40

di ste mame? rucak gotov, kozice na buzaru..jer nemam para za skampe 😂😂  setali jutros opet skoro 2h, mislila kavu popit vani al jbg on se probudio pa nista od toga..nema veze popit cu je popodne ako budemo opet u setnji 😁
    Lucy uff kad se sjetim tog sa pelenama koje su propustale..nama trajalo dobrih mjesec ipo dana..svakuu noc 🔫😏
    Brojcana sad se bar bezbrizno mos zaljubit 😂😂ne moze ti sad trece napravit 😂
    znaci skoro si zapalila stan 😂 da mi je to bilo vidit 😂
    sta san tila jos rec? neman pojma 

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 16:39

Hello hello 😘
    Ja kuham rucak i kravim se paralelno, bar dok rizu ne dodam onda više nema kravljenja 😋. Gigic spava od 15h. Jutros me izmorio, totalno je hiperaktivan. Nosic curi, zasad nema kaslja, posrao se ko velik a to jedina stvar koju volim kod prehlade sta izbaca slinu kroz guzicu 😂😂😂.  Smazao je ogromnu porciju rizota za rucak valjda jer sam dodala i zrno soli unutra 😏
    Muz jos radi, mudrica u sk a ja uzivam u miru i tišini i mirisu liganja 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 16:48

Babycoming tvoj bar puzi kako treba moj se prsima vuce po pločicama 😭😭😭 puzzle dobro dodju samo dok su mali. I sta si mu dala za veceru? Mozda stvarno popravi noc. Nema para za skampe 😂😂 to kad krenemo radit 😉
    Ilani nogomet Hrvatska- Ukrajina. Samo mene pitaj ja sam ti ko musko po tom pitanju 😂 znaci gdica Nikolina po novom zeli kupovne kasice. Nista mama trk u nabavku 😉
    Ajme Brojcana umirem od smijeha 😂😂😂😂 totalno te mogu zamislit u toj sceni haha genijalna si 😂😂😂 i bravo za tm a i za zaljubljivanje sto netko rece uzivaj dijete ti ne moze napravit  😂
    Ellie a sad idealno vrijeme za prehladit se, nek brzo ozdravi bitno da nema temp 🤗🤗
    Lucy pa to stvarno izgleda ogromno 🤔🤔 gdje si kupovala? Koji broj sad nosi? 
    Deeka sretno u nedjelju 😘

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 16:52

E da Tpol ostavi se alkohola najranije ujutro 😂😂😂

Lucy16
    24. Ožujak 2017. 19:05

Sanjarka, u Emporiumu. Sad nosi nesto jos 68, nesto 74. 
    Ja danas prosetala s malim u kolicima  5 km!!!! Sad kad ne bi bila gladna i najela se, mozda bi se to i vidjelo. A osjetit cu i te kako. Mislim da se ujutro necu moci ustati iz kreveta.

24. Ožujak 2017. 21:36

Večer mame! 
    Evo mi okupani pokušavamo se uspavati. Inače mi je danas popodne odspavala dva sata i to je trebalo biti više nego dovoljno do kraja dana ali nakon vježbi i naravno neumornog plakanja se iscrpila i zaspala u autu pa time si je poremetila i ritam. Sad je umorna a ne može nikako zaspati. A bude... Na vježbama je bilo uobičajeno, ipak čini mi se da nije bilo toliko panike u njenim očima. 
    Ovdje je tiho večeras. Očito gleda se nogomet😁⚽

ejic
    25. Ožujak 2017. 00:50

Hello! Ja u krevetu, djete se naspavalo od 20-23:30 i sad se opet okrece po kreveticu 😥 Nadam se da ce uskoro odustati... Ali bolje i sad nego u 3 opet 😒
    Sanjarka, evo proteklu noc bar nije tulumario, ali je ipak bilo nekih 3-4 budenja od ponoci do 7. A mm kaze, nocas se nije toliko budio-aha kad si ti hrkao dok sam ja ustajala 😬
    Nadam se da ce nosic uskoro prestati curiti! 😙
    Sad me u 1h nocu mamis s lignjama 😁😁😁
    TPol, putni krevetic smo narucili na amazonu 😊 Moj bas voli biti u njemu. Cak je sad rade u njemu nego na puzzlama.
    Cupavica opet po starom 😤 Jel prekasno ide na vecernji spavanac pa u 20-21h jos nije umorna ili izdrzi tako dugo budna?
    Brojcana, pravi show si imala 😁😁😁 I ti si stvarno sva vrijedna. Od kud ti snage uz takve noci i jos trudna 😮 Kod nas posljednja 2 dana losije noci pa u njegovom podnevnom spavancu i ja legnem na 1h i odspavam malo umjesto da nesto napravim po kuci... 😬😬
    Ilani, stvarno su ti prijatelji ko da nikad djece nisu imali... 😬😬
    Ellie, nadam se da ti tm vec kod kuce! Samo pozitivno gledati u buducnost, koliko god to nekad tesko bilo 😙😙 Eni zelim da jos sto prije prode smrkavi nosic! 😙
    Lucy i vi imali show drugacije klase nocu 😬😬
    Ovo mi izgleda jako velika razlika. I moj sad jos nosi 68 i sad cu moeati poceti kupovati 74, ali koliko sam upoznata, sad staju malo s rastom pa ocekujem da ce cijelo ljeto nositi 74 i tek na jesen ili zimu 80. Ja mu sad jos necu 80 nista kupovati jer ne znam koju robu, dugu ili kratku.
    Baby, jesi uspjela posljepodne popiti kavu? 😊
    Toliko od mene. Uspjela sam ga sad ponovo uspavati, bas me zanima kad ce biti budenje za bocu 😒
    Laku noc! 😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.