Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jambica
    13. Ožujak 2017. 09:44

Hej zene..
    Evo nas kratko. Jucer nervoza, noc ubiboze, budnje u 6.30, sta drugo nego da ocekujem nego novi zubek uskoro 😂😂
    Danas servis kod pedijatra, i cijepljenje, bas ce se fino sve sloziti, upucat cu se nocas 😀😀

Hvala na cestitkama, leti to vrijeme..
    Bile neki dan u firmi mojoj, ajme kako mi ne fali to mjesto, ne mogu vjerovati da cu za cas morati natrag

mare1989
    13. Ožujak 2017. 10:02

Hello cure
    Jambica sretno na cijepljenju 😘
    Nama noc ok bila,sinoc sam zaspala u 22.30h kao kokos jer sam ustala u 6h ujutro i cijeli dan u pokretu bila. Bas mi je dan bio lijep,ja i mm dogovaramo da i meni uzmemo el. biciklo jer i on ima pa da se vozimo odma od kuce gdje hocemo.
    Jutros sam zvala pedicu jer se sireni pojavile kao bijele nakupine u ustima i koliko god da ja cistim ono se vrati,pa je rekla da poslijepodne odem po lijek u apoteku. Ona je nerovozna i slini,pocela je palac sisat,a neda da joj vidim zube.
    Brojcana brz oporavak
    Masha se zaljubila dva puta🙌🙌😊

Sanjarka88
    13. Ožujak 2017. 10:20

Mare soor? Kupi biciklu i uzivajte u voznjama  😘
    Jambice sretno danas u pedice 😊 javi kako prosao servis 😁 mogu li se i ja nadat zubu s obzirom na nemirnu noc i ubij Boze cendrav dan i jucerasnji isto 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    13. Ožujak 2017. 10:31

dan zene, ovaj moj termit je tek sad zaspao..jutro od 6:30 😲😲 pa.odakle mu snaga, a da ne pricam da cijelu koc provedemo nosajuci se po kuci umjesto spavajuci 😓
    sretni minici Nikolini i Evi..jucer smo bili malo u setnji,mm izrazio zelju da uhvati malo zraka..umorio se jako brzo al ide na bolje..nakon toga u sveki na rucak..sin joj ima mononukleozu, otecenu jetru i slezenu a ona mu za rucak spremi pohanu kokos i pire krumpir..da nije tragicno bilo bi smijesno stvarno..i sta ces, pojest to ili ostat gladan 😂 sreca nismo dugo stali jer bi me opet izbacila iz takta..
    Mare rijesit ce kremica te nakupine, nadam se iz prvog puta..ah muke po zubima, pripremi zivce 😁
    Tpol ja imam seronju oduvijek pa ti nemam sta pametno rec 😂
    Lucy dobro su ti cure rekle, pokazi zube i sto te briga kakva ces ispast..najdrazi su mi ti pametnjakovici 😤
    Ejic dobrodosla u klub ranoranioca..nadam se da ces sto prije izac iz njega jer je uzasno iscrpljujuce 😂
    Sanjarka ajde i cesce s Gigijem okolo, vidis da dobro dode 😂 ah suosjecam s cendranjem, moj nije sta otkad se diga..izludiii mee
    ja sam lijena prasica i zderem Jadro kekse za dorucak 😂

Sunshine1
    13. Ožujak 2017. 10:40

Prije bila faza,sad zubi😂😂😂
    Nemas kaj drugo zakljucit. Kadtad ce izbit😎
    Kava eh...zmaj je poletio,vise ne mogu puno pisat uz nju jer ne lezi vise. Evo je zaspala,na kaucu i sad se ne micem. Mozda da odspavam uz nju sat. Za rucak sam ionako mislila karfiol na cuspajz. A di je meso!🤔😂
    Stavit cu samo njoj ciklu kuhat.
    Jambice sretno danas,i nema tako da ce se sve slozit. Moram spotat. Sve ce bit to super. T se svaki put cijepila u 5/6 popodne i nikad nista nije bilo🙆😉tako ce i kod tebe.
    Marenjadna sirenica,bude bolje od rojazola.

url=https://lilypie.com]

miska
    13. Ožujak 2017. 10:46

Pozdrav zene, nisam se mogla ulogirat nikako preko moba a do laptopa nikako doc! Nisam vas bas stigla citat jer sam skroz u guzvi zadnjih dana! Jednostavno moram pustit mob na neko vrijeme i sredit sve zivo jer me ubija ovo danas cu sutra cu i samo mi se slaze nered na nered! Uspjela sam sredit konacno balkon i presadit cvijece, cak sam i prozore oprala nakon 10 mje! Podove u kuh i dnevnoj sam ispolirala i oprala zavjese! Sortirala njenu malu robicu i sad se moram bacit na ormare i spavacu! Jos smo potrosili jucer cijeli dan na sajam neki, dom i uredenje i stvarno se svasta moze nac i super je jer je sve na jednom mjestu! Dosli doma s 10kg kataloga i sad sve treba pregledat i odabrat i posla je za poludit! Jos me to kuhanje ubija, mm samo leti iz obaveze na obavezu, ja s njom sama po cijele dane! 
    Sretan minic svim bebicama koje sam preskocila i nadam se da su svi bubanci ozdravili 💖

13. Ožujak 2017. 11:03

Dan mame! 
    Ima li još kave? Mi bili jutros u lidlu, kupili velikoj seki baš ljepe stvarčice i Nikolini pidžamu. Išli i u kaufland riješiti stvar, jučer mužu 10 dg  čajne salame naplatili kao pola kile pršuta 60kn 😲, naljepili krivu naljepnicu na onaj papir u kojem bila salama. Ne bi ni skužili, račun je bio poduži, stariji sin primijetio. Eto sve uvijek treba gledati. 
    Mare, neka sireni bude bolje što prije. Joj svašta snađe te naše malce. 
    Sunshine, zmaj poletio😆😆
    Baby, tm mononucleoza😷😨??  Eto I Ellin muž nedavno tek ozdravio od toga. Čuvaj se i ti. 

Littleladybug
    13. Ožujak 2017. 11:32

Ilani vjerojatno nisam ni pisala na forumu..da, ima mononukleozu..otud onako dugotrajna temperatura, pored toga je skupio i nekakvu upalu pluca i misica..al hB ide na bolje, pazimo na prehranu i umaranje..znam za Ellienog muza i puno mi je pomogla s nekim info pa joj se jos jednom zahvaljujem 😀
    u tim trgovinama treba sve gledat, koliko puta sam skuzila da su mi nesto krivo naplatili..super da ste uspili to rijesit 

Ugolina
    13. Ožujak 2017. 12:46

Lucy16

Abies, ja uopce jos ne razmisljam o drugom a kamoli koja bolnica!!! Ne znam ni kako trudnocu izgurati sa klincem kraj sebe. I kako bi se snasla sa dvoje?? A bojim se da ce moja svekrva biti sve gora kako mali bude rastao.
    Ugolina, napisala sam iskustvo na temi Sisacko rodiliste, ali kad sam sad nedavno isla gledati moje objave nema. Ne znam iz kojeg razloga. Psihicki se spremam opet napisati jer bi to bilo fer posto sam ja otvorila tu temu, ali nikako uhvatiti vremena. Uglavnom, cijeli dan trudovi, drip, nigdje nikog, subota, sama s muzem, da bi popodne dosao dr ( koji me ujutro pregledao kao zivotinju da su mi suze isle) i derao se na mene da ne lezim dobro, ne pomazem svom djetetu da izade, par puta nalijegao na trbuh, mali zaglavio, hitni carski, opca anestezija, rezali me odozdola da maloga vrate kroz trbuh van, prvi apgar mu 2, bio 25 min na kisiku. Ja ga vidjela tek 3 sata poslije. I to mi je uzasno zao. Muz ga je vidio kad su ga skinuli s kisika. Drugi dan mi dode dr i kaze da im nedostaje instriment iz sale. Dva puta me drndaju na starim kolicima na slikanje trbuha, a od bolova umirem. Ukratko.

😲😲😲😲😲 isuse kriste

deeka
    13. Ožujak 2017. 13:06

Ilani sretan minic u zakasnjenju! 
    Lucy uff ja bi tvoju sveki nokautirala. Moja isto ima nekad svoje ideje al ja to odma po kratkom postupku. Nama je krstenje za dva tjedna, pa cu ja preduhitrit nanosavanja. Nosim sa sobom kolica  hranioicu, vrtic i igracke 😀😀😀
    Kaze ona.meni pred par dana da se ne cudim ako njenbrat (ujak od mm) joj da kost ka iz zezancije, jer je velika. Ja reko nek proba, dobit ce je u glavu, jebe mi se se za te vase seoske obicaje!

Uglavnom prehlada prolazi lagano, mislim da cu je odvest do ped da pgleda grlo opet I to je to. Spava ima uru vrimena, ja se kravim 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.