Tpol,moja do nekih sedam mjeseci srala svakih oar dana,sad sere svaki dan..csk nekad i po dva puta 😂
Lucy,a zasto se toliko brines kakva ces ispast pred drugima..ma daj ko ih sljivi sve po redu..samo ti ispadni ostra!!! Onda te mozda i shvate za ozbac!...da vis koja ja azdaja budem nekad,boze 😂😂😂 e da,a kaj se tice osjecaja bespomocnosti,ja se dugo tako osjecala i onda sam odlucila ovako-ma jebes sude,ves,prasinu,usisavanje,picke mile materine..beba je tu i samo beba...eventualno skuham al ono,kaj mi inace treba 45 min sad kuham satima,ocistim luk,eto je, mrkvu,eto je..ajde par sati i eto rucka...kad muz dode doma,ostalo sto stignem i cao bok...prljav hodnik?! Ma daj,zazmiri na jedno oko i dobro je!! Odo se s bebom igrat.. 😂 tak bu prljavo koji sat nakon ciscenja opet! Pozitivno!!!' bit ce odma i bebac bolje volje!! Koji mjesec jos i bit ce skroz drugaciji!! Moja tek sad s devet mj prakticki manje zahtjevna..
Mare,bas predivan dan iza vas 😍 nadisali se zraka,dobro se najeli,obiteljski..pa di ces bolje... Slicno i kod ilani, bas super!!
Abies i tvor 😂😂 klasici!!!
Masho,pa kako si stigla cak dva puta???!?!? Kako napreduje sve sa stanom???
Lucy jel ima gdje napisana prica tvog poroda? Ja se sjecam samo da je bilo koma ali procitala bi opet ako imsm gdje?
Abies, ma ovaj put odmah kod Samobora, slani dol ili tako nekako, inače idemo prema krasicu ili na divlje vode. Šuma je puna cvijeća, divota!
Masho, začudo ondje u šumi uopće nije puno puhalo, više je bilo vjetra na trgu u Samoboru pa smo bome na brzinu srknuli kavu i pojeli kolače. Ne volim ni ja puno vjetar, odu sinusi.
Hello!
Sretni minici Nikolini i Evi!!!! ❤❤🎉🎊🎀🎁
U zaostatku sam pa da pocnem s komentarima od jucer ujutro 😉
Tpol, imala sam taj caj u prahu, dala mi ga gin sa onim antibiotikom i popila sam cijelog, ali je to preslabo za mene. Uvinog sad nemam doma ali cu si ga kupit.
Bas super sto se cupavici svida u hrv 😊 Kad planirate ponovo u hrv kad je tako dobra tamo?
Sanjarka, kupit cu si sutra i sok od brusnice ali ne znam ni hoce li mi to pomoci. Donio mi mm jos prije nego sam isla kod gin i pila sam ga ali mi nije nista pomogao. Ja imam vec godinama te probleme i osjetim upalu tek kad je vec jaka. Evo, danas vec 3.dan uzela taj 2.antibiotik i danas me u 2-3 navrata bas peklo. A mokraca bas ima miris po atb... Vec mi na zivce idu te upale. Jedva cekam ljeto, onda ih nemam... 😬😬
Sad i gigi strajka s hranom. Pa sto je toj djeci... Moj jucer nije htio pojesti cijelu vec samo polovicu i danas mu jedva ugurala drugu polovicu te povrtne kasice. A inace voli tu. Mozda zato jer sam mu zadnja 3 dana pocela ujutro davati vocne pa protestira i s povrtnima tako dugo dok ne odustanem od vocnih? 😁😁😁
Ugolina, zao mi je zbog ribija, ali kao sto kazes, sad ima puuuuno mjesta za plivanje 😊 A sto se tice vezanja za zivotinje, ne zelim ni razmisljati kako ce nam biti jednog dana kad necemo vise imati naseg psica 😔 Pokusavam uzivati u tome da je sad tu (osim kad se ljutim na njega jer bezveze laje, jer mi zaprlja i zadlakavi cijeli pod 😁😁, ali sve je to dio zivota s psicem 😉)
Sunshine, ja zaboravila na crazyinu preporuku. Hvala sto si me sjetila 😙 Moram pogledati jel jos imam tu sliku ili sam izbrisala sve iz galerije (prebrzo mi punite memoriju pa moram cesto brisati 😛)
I vi se borite s zastopanim nosicem 😔😔 Neka sto prije prode, a Tena dobije naviku tako lijepo spavati i prospavati noc 😙
Ellie, bas vam lijepo bilo u Vz. Ja idem u srijedu 😆
Bila rijec o kakici (standardna tema jedne mame 😁😁), moj kaka svaki dan min 1x. Nekad i 4x 😁😁
Evo i ja postala ko Ugolina polako s ciscenjem 😀 Danas konacno ocistila kupaonicu nakon mjesec dana!!! 😮😮 A ni ne usisavam vise svaki dan. Jednostavno ne stignem. On trazi sve vise paznje, pocelo lijepo vrijeme pa idemo u setnju ili na dvoriste, a kuca stoji ko da je tornado usao 😁😁
Moje djete se pocelo buditi u pol 6 ujutro!!!!! 😣😣😣 Tako da bi bilo sad vrijeme da ici spavati.
Laku noc! 😙
Abies, ja uopce jos ne razmisljam o drugom a kamoli koja bolnica!!! Ne znam ni kako trudnocu izgurati sa klincem kraj sebe. I kako bi se snasla sa dvoje?? A bojim se da ce moja svekrva biti sve gora kako mali bude rastao.
Ugolina, napisala sam iskustvo na temi Sisacko rodiliste, ali kad sam sad nedavno isla gledati moje objave nema. Ne znam iz kojeg razloga. Psihicki se spremam opet napisati jer bi to bilo fer posto sam ja otvorila tu temu, ali nikako uhvatiti vremena. Uglavnom, cijeli dan trudovi, drip, nigdje nikog, subota, sama s muzem, da bi popodne dosao dr ( koji me ujutro pregledao kao zivotinju da su mi suze isle) i derao se na mene da ne lezim dobro, ne pomazem svom djetetu da izade, par puta nalijegao na trbuh, mali zaglavio, hitni carski, opca anestezija, rezali me odozdola da maloga vrate kroz trbuh van, prvi apgar mu 2, bio 25 min na kisiku. Ja ga vidjela tek 3 sata poslije. I to mi je uzasno zao. Muz ga je vidio kad su ga skinuli s kisika. Drugi dan mi dode dr i kaze da im nedostaje instriment iz sale. Dva puta me drndaju na starim kolicima na slikanje trbuha, a od bolova umirem. Ukratko.
Ja se zaljubila dva puta ovaj vik. Sama sebi ne vjerujem.
Idem probat zaspat! Pusa curke
😂😂😂😂 ni ti ne vjerujes? Da nisi sanjala?
url=https://lilypie.com]
Sunshine di je kava?
Evo ja cu ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍩🍩🍩🍩
Gigic cendra otkad se probudio 😒 a nocas je bio nemiran bas. Kad dan krene krivo....
Jucer bili van kuce veci dio dana. Ostavili njega u svekica ja i mm isli na pice i on im se derao ta 2h cim sam ja došla mir, ubija me to u pojam 😏😏😏😏
Bila kod svekica neka njihova prijateljica i dobila mu poklon za babinje 😂 al dobio prekrasnu trenerku za jesen 🖒 navecer svratili do prababe da ga vidi malo i tu je dobio sto kuna eto isplati se ic okolo 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani koja profilnaa 😍😍😍 Nikolina je predivna cura! 💕💕💕💕 raspored neznam sta cu al ovo mi nema smisla 😒 samo dok traje strajk hranom ne mogu ništa 😒
Ellie dvojka izlazi? A jedinice?
Lucy 😒😒😒 morat ces se postavit ako mislis ostat sa zivcima na ti. Nadam se da ce ti ova losa faza brzo proc. Tipkaj s nama bit ce ti lakse 🤗🤗🤗
Tpol i nama je do unatrag mjesec dva stekala probava zbog dohrane. Sad svaki dan nekad i 2 puta 😊
Mare lip dan ste proveli 🖒💕
Brojcana ozdravila? 🤗
Masha 😂😂😂😂😂😂
Ejic u pola sest se budi? Poludio Marcel skroz 😂😂 a da P se ugledao na frenda Marcela sta se hrane tice 😞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji