Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    12. Ožujak 2017. 19:10

TPol kad si rodila?? Na stickeru pise da su nam bebe jednako stare??

mare1989
    12. Ožujak 2017. 19:41

Vecer cure
    Nikolini sretan minic 😍😍
    Eva sretan i tebi minic 😘😏
    Lucy samo budi ostra,nema zezancije pa nek se i uvrijedi i naljutu pa sta te briga.
    Sanjarka nisam se na kraju kravila 😁
    Spremili smo se u setnju svi,mm s djecom na biciklu i u prikolicu velike a ja i sirena setale. Pa smo se zamjenili mm gurao sirenu a ja vozila biciklo. Odlicna tjelovjezba 😁😁 Kad smo se isetali i dosli kuci onda smo rostiljali,sirena je bila nerovozna,sline cure u potocima,valjda ce vise ti zubi izbiti

TPol
    12. Ožujak 2017. 20:15

Lucy sa rodile smo na isti dan ja sam u 00:25 a mislim da si ti popodne ? Samo posle nisi vise bila toliko aktivna na forumu pa
    Mislim da ti je promakao taj detalj 
    Mare tako ti je i kod moje slini masiram joj desni a nista jos od zuba bas bez veze 

Lucy16
    12. Ožujak 2017. 20:24

Da, ja sam u 17.57h. Kad mi je porod bio katastrofa pa sam izbjegavala sve sta me podsjecalo na to. I dok sam se oporavila od carskog vise se nikako sastat s vremenom. Ne znam kako vi uspijevate? Nekad jako sumnjam u sebe kao majku. Kad on place i sve sta napravim ne pomaze, kad ga ne mogu uspavati, kad ja imam hrpu posla a on se rasplace i treba ga drzati...... Nekad ujutro ne stignem napravit mu kasicu pa dam kupovnu. Neki do 11 imaju gotov rucak i za sebe i dijete, ja ne stignem ni njemu.
    A muz vec planira drugo. Kad produ 2 god koliko treba od carskog, on bi drugo. Ja ne mogu ni s jednim.

TPol
    12. Ožujak 2017. 21:00

Lucy znam da si napisala priču o porodu... pa moraš citati vise ovaj forum rijetko ko od nas stigne sve osim sto stignemo na forum hahha to se mora .... ja na primjer sam jedno vrijeme sve radila kad je mm kod kuće a nekad kad je dobra uspijem Napravit kad nije ne . Al ne opterećujem se jednom je mala . Isto nekad cendra place nemam pojma sta joj je ... nosam je idemo van i tako u krug ... 

Di nam je brojčana ? 

12. Ožujak 2017. 21:24

Večer mame! 
    Hvala svima na čestitkama za zadnji minic 😘jao kako to zvuči 😧Nećemo tugovati, neka bebe rastu, tako treba biti. 
    Mi bili danas malo na Zumberku, nauzivali se prirode, proljetnog cvijeća i prekrasnih pogleda pa se spustili do Samobora na kremsnite. Nikolina bila dobra cijelo vrijeme, sunce malo. Valjda joj pasalo sve skupa jer je zaspala večeras već u 20h
    Ellie za prvi rođendan ne planiramo ništa previše, doći će kumovi i baka, bude li lijepo vrijeme, roštiljat ćemo. I naravno svu pažnju posvetiti slavljenici. 💞
    Enu boli zubic a miš mali. Nikolinu isto namučili dvojke. Onaj gel dentinox olakšava, ne puno ali ipak. 
    Sanjarka, papa Gigi ko veliki onda😊 Kako mu misliš mijenjati raspored? Možda da pomaknes ranije obroke? Kao u vrtiću otprilike. Pa će ranije htjeti večernju bocu. 
     Šaljem da ne nestane 

12. Ožujak 2017. 21:33

Mare I sirenu zubice muče,šaljemo njoj pusu da bude lakše. 😘 lijep ste dan proveli 😊
    TPol šteta što niste mogli duže ostati u Hr kad čupavica toliko voli društvo. I dobro kažeš nitko ne stiže sve al na forum se mora 😆
    Sretan veliki 9 minic Evi! 🎈🎈🎈

Abies
    12. Ožujak 2017. 21:40

Pozdrav!
    Nikolina 11mj!!! Ajme leti vrijeme 😲  sretan ti minić 😘😘😘😘😘
    Tko je još slavljenik?
    Lucy ma da vidiš moje slike sa sinovog krštenja, bijes frca iz mene. Ista pjesma bila. Još je misa bila u subotu valjda a restoran nedjelju. Ma grrr. Baš to ispadne da sam bijesna non stop. Isto ga je grabila svake sekunde. Pa se ogledavala tko ju gleda. Ko puran se našetavala. A neiskusna s bebama bila. 
    O mrtvima samo dobro. Trebalo bi tako.
    A danas sam na svekra popizdila. Petra me ugrizla i graknem na nju ne ne ne i ne. On pa ne tako jako. Prepast će se. Da ne bi bilo. (Prije ne dat koru kruha, pa prevelike komade keksa dajem). Puko mi film. Rekla mu da kad ja ne znam odgajat nek on ju uzme. A onda tiho veli a kaj ću ja s njom. Ma goni se više. Sposoban je djecu pripaziti kad oni mogu njega paziti. 
    Lani, vani bazen. Hladno vani bilo. Sin oko bazena moči ruke. Sve više. On bleji. Mali za 5 min mokar ko da se kupao. On veli pa mali je htio. E onda mu mm skresao da koji k nije zagnjurio si glavu kad je klinac to htio. 
    Lucy već bi dragi drugo. A koja bolnica ovog puta. Bježi otamo. Pakrac ili zagreb?
    Sad moram nanovo čitati.... Tpol u pol noći rodila to sam zapamtila 

Masha
    12. Ožujak 2017. 21:41

Curice moje di ste?
    Ja evo lezim i stavila svog malog u kinder. Izludi me. Valjd ce mu svi zubi odjednom izbit. Lud. Ali je bio ipak lijepi vikend. Nas cetvero i mazenje.

Ilani, jel se vi ne cuvate vjetra? Ja cu poludit od tog vjetra ..jedva cekam lijepo vrijeme. Dragi mi da ste uzivali u prirodi-sve pohvale

Lucy tebe se sjecam, ti mene,

Masha
    12. Ožujak 2017. 21:42

Ja se zaljubila dva puta ovaj vik. Sama sebi ne vjerujem. 
    Idem probat zaspat! Pusa curke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.