Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    13. Ožujak 2017. 19:51

Samo da vas pozdravim.
    Ilani profilna je divna
    Masha dva put je dva put 😂
    Ugolina ma super da je malena ok!
    Lucy Tpol Sunshine Sanjarka Baby Deeka cmokić jer nemam pijmq sto ste pisale. I ako sam kog izostavila njoj dva cmoka 
    Dalje ne pamtim 

Sunshine1
    13. Ožujak 2017. 20:25

Ipak necu danas vjezbat jer smo stavili u auto tepih pa sad dok bude gotov 2,3 dana. Bas sam tuzna😂😁😁😁

url=https://lilypie.com]

curicax3
    13. Ožujak 2017. 20:31

Vecer ekipa!
    Samo da se malo javimo,bas ne stignem zadnne vrijeme na forum😐ona sve 

curicax3
    13. Ožujak 2017. 20:31

Kud ode post😣

Sanjarka88
    13. Ožujak 2017. 20:33

Sto postovi nestaju? 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    13. Ožujak 2017. 20:35

Ne svida mi se novi forum.
    Ona aktivnija,kad nije aktivna cvili ne znam zasto,nocu ne spavamo pa sam i premorena...

A jadna ti Sunshine kak ti je tesko😂aj trcat van umjesto vjezbanja

Sretni sa zakasnjenjem minici Nikolini i Evi
    Ilani predivna profilna😍
    Masho😎bravo za tebe

curicax3
    13. Ožujak 2017. 20:37

😂eto Sanjarka lakse mi na viberu
    Nemam nista pametno za rec!drzte fige da odspavamo bar 3 sata u komadu i da taj 2.zub napokon stigne
    I mirnu noc svima 😘😘

Sanjarka88
    13. Ožujak 2017. 20:37

Ja cekam mudricu s treniga, rijesila kupovinu u meduvremenu . Gigi cmizdri all day 🙄 i hoce samo meni, i dreci ako sam nedaj Boze u istoj prostoriji a nije u mom narucju omg koja faza...bit ce bolje bit ce bolje mantrajte s menom ommmmm 😁😁😁
    Danas spremala nama junece snicle u tocu po nekom super receptu bas su bili super. Pa i njemu spremila junetinu u tocu 😂😂😂 čak je i pojeo veci dio. I danas mu davala griz s keksom na balkonu pa smo i tako uspili uvalit obrok juhuhu. Zivo me zanima koliko je sad tati mlijeka popio 

deeka
    13. Ožujak 2017. 20:47

Vecer.
    Mi se uspavljujemo. Bili u pedijatrice. Dala bisolvan za kasalj!

Sanjarka88
    13. Ožujak 2017. 20:50

Babycoming bas vam dan rano krene 😒 moj se zadnjih dana budi u 7 a ne u 8 kao prije zna pizda da se pomiče sat uskoro pa on to preduhitrio 😒 ajmo mi na kavu pa nek skupa cendraju pizdeci mali 😂😂
    Sto reci za sveki? Majka godine! 😑
    Sunshine suti tamo tjesim se zubima 😂😂 Tena u pokretu 😍 to za jedan spavanac ne mora ti znacit mozda je samo faza 😂😂 i bas mi te zao zbog ne vježbanja 😄😄😄
    Miska jos se ne možeš ulogirat preko moba? 🤔 vrijedna si postala bas 😎 moramo se ugledat na tebe ja sam danas uspila usisat podove i to jedva jer mi se napunila vrecica a nemam više rezervnih kuci 😒
    Ilani trosila novčiće 😎
    Brojcana bravo za dobru Nelicu 😘😘😘 brzo ozdravi 🤗🤗
    Ugolina super za ne bronhitis 🤗🤗🤗 i ponosna mana na smjehuljicu, kako nebi bila 😍😍😍 Sta kaze tvoja dr?
    Ellie joj mogu si zamislit Enu kako sjeda nakon sna 😁😁 ajme vi vec isplanirali prvi rockas 🎈
    Tpol 🤗🤗 meni je drugo dijete pa se pripadnem kad se udre negdje, gore to nama izgleda nego sta je. Misica mala cupavica 🤗
    Deeka nek lijek pomogne! 🤗🤗🤗
    Curice nemoj tako 😂😂😂 drzim fige za sve navedeno! 😘 cendravci nasi 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.