Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    14. Ožujak 2017. 09:56

Jutro!
    Mi spavali od 21:00 do 9 s dva budenja. Vraca se moje dijete. Sad joj dala ovaj Bisolvon, pa kad pocne djelovat?
    Sad.je nesto cendrava, al ignoriram. 
    Mene od sinoc grlo.boli I nos zacepljen. Nije ni cudo s obzirom da je 100 puta kihnila u mene.

Masho zasto u grcu? Cestitke

mare1989
    14. Ožujak 2017. 10:11

Jutro cure
    brojcana bude se cura se popravila
    lucy au bas je pocupao
    masho cestitam na potpisivanju ugovora
    deeka brz oporavak,a princeza ce za koji dan biti bolje
    sanjarka viri malo bijelo,noc nam je bila ok,lijepo je spavala

mare1989
    14. Ožujak 2017. 10:15

ejic spavali smo,pa sam joj kroz san davala ad jer jucer slabo jela.Zet nesto zeza,poslat cemo mu sirenu da ga sredi

Danas cu joj griz napraviti valjda ce pojesti nesto.

Masha
    14. Ožujak 2017. 10:24

hej svi. Evo kradem koju minutu, Fabi zaspao na putu od bilježnika  i spava.
    ja ne znam zasebno nikom nist skomentirat.
    za noć, ja ne bih o tom.
    ja nikad niš ne pisem jer ni ne pokusavam. on zaspe jedva oko 9, pa sisa u 11, pa u 1, pa u pol 3, pa u pol 5, pa u pol 6..i tak stalno. meni vise majke mi i ne smeta. samo me pati jel gladan?

dam mu jedan voćni obrok, pa jedan povrtni, pa sisa, pa sisa, pa žitarice, pa sisa, pa sisa.. kad god hoce.. sisa. uopce ne kuzim jel mu malo. kasicu pojede kupovnu onu od 190 g, a kad kuham..npr jucer srednje veličine tikvicu i jednu i pol mrkvu..ne znam vise ni sama.

za kredit nas oderali. daleko je od one verzije koju su nam prvo dali. zeznula nas procjena, pa zeznuli nesto u firmi od mm. katastrofa. a da sam ga ja isla dic, islo bi bez problema. samo bih morala u drugu banku jer moja nedaje kredit zenama na porodiljnom (diskriminacija). jer kao nikad necu prestat bit na porodiljnom?? kreteni. menjam banku prvom prilikom.

zao mi mm sav se nasekirao i pokvarise nam veselje oko svega. 

nek smo mi zdravi da mozemo radit i zaradit, i nek su nam djeca zdrava. za ostalo, briga me ;) 

pusa svima i lijepi dan zelim!

TPol
    14. Ožujak 2017. 10:38

Pozdrav svima ja se danas upitima u jedan shopping centar ovo kad se probudi u 7 dan nikako da završi hahhah glupo zvuci al tako ispadne . Jos danas ode mm do jednog prijatelja pogledat neku igricu reko Aj NEK ide jer mi nećemo kupit tu igricu nemamo vremena za to hahaha .... njegovom bratu žena kupila tu igricu i od prijatelja žena muzu sad on jedini nema Haha djeca 😁😁😁😁
    Moja buđenje standarnog nekad 2 nekad 5 puta al zaspala je u pola 9 to mi je ok .
    Masha to za kredite ovde je jos strože nama nebi dali neki mali kredit jer ja sam na porodiljnom 
    Ejic da kako ti sa sobom funkcionira setkanje ?
    Sanjarka sad ćeš ti Morat kupit ergo pa nosit Gigija na leđima 👍🏻

TPol
    14. Ožujak 2017. 10:42

Tesla je bas Cool papiga a kako se ti osjećaš Jesil umorna ? 
    Ja sam napravila test nisam trudna 😀👍🏻 Nakon dva tjedna to ok razmak ? 
    E da zašto meni tolko place i cendra a kod
    Mojih uopće nije ☹️

miska
    14. Ožujak 2017. 12:36

Dan zene!
    Lucy ovo s uhom bas gadno izgleda, jezim se na povrede uha/oka 😯😯😯
    Masha drzim fige da sto prije isplatite kredit!
    Sanjarka ne mogu se ulogirat je mi ne otvori cijeli ekran nego nekako na pola i ne vidim gdje pisem ni sto pisem a neda se ni smanjit nit pomaknut! 
    Sto se tice usisavaca mene je mij na vrecice isto izludivao pa sam uzela onaj na posudu! Preporod! Usisas istreses, operes filter i uvijek cisto!
    Mm i ja postigli dogovor oko budenja nocu i vec neko vrijeme funkcionira tako da se izmjenjujemo ja pa on za dizanje, svaki drugi dan sam dezurna😂😂😂
    Jucer smo uspjeli prvi dan pojest bez crtica nakon dugo vremena, davala sam joj komadice pa joj ocito bilo zabavno zvakat tako! Inace me izludi s jelom, ako nema zabave nema sanse usta otvorit! 

deeka
    14. Ožujak 2017. 13:38

Tpol test negativan? :) Mogla bi I ja ic napravit kad vec svi rade haha. 

Rucak se kuha, beba spava.
    Koliko ce ova idila u tisini potrajat, vidit cemo. 

Ellie00
    14. Ožujak 2017. 14:29

Dan zene..
    Evo nas iz setnje I parka. Voli biti tamo. Gleda djecu s takvim zanimanjem.
    Ujutro smazala vocnu kasicu. Sad me bas zanima sto ce popodne. 
    Masho cestitam na stanu (usprkos svemu)
    Tpol igrice da.. moj ih stalno kupuje a nista ne igra. A PS4 mu morala nositi u rucnoj prtljazi u Crnoj gori I presjedala I svaki put me pitali jel to nosim djeci...l

deeka
    14. Ožujak 2017. 17:33

I moj ima PS4 I igrica, a nije ga upalija jednom u ovih 7 miseci. Hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.