Vecer cure
Ilani profilna ti je super,Nikolina med slatki😍
Moja sirena od kad se probudila od popodnevnog spavanca samo place i nerovozna,okupala je kao da se smiri i samo sam pogorsala. Ja sam cijelo vrijeme ocekivala doljne zube a njoj izbija gornja jedinica,jadna moja sirena i temp ima 37,5 i slini,cijeli dan nije nista jela samo je popila oko 250ml ad za cijeli dan. Prije spavanja sam joj stavila pola cepica i namazala ono u ustima rojazolom
Samo da se kratko javim. Sutra potpisivanje ugovora. Stalno me strah da sam nest shebala.
Nisam ovakvih komentara dobila nikad. Dvaput je dvaput 😀😀😀😀
Cure drzte fige sjutra.
Mare, nas Fabi isto nest zulja prema gore. Ja ne znam kad ce vise ti zuuuuubi.
Cviljenje na najjace.
Svekrve na tapeti? Drze se curke u budite idvazne. Moja je dobra, al da nije ne bi joj sutila.
Pusa i noc
Brzo brzo javljanje jer mi se oci sklapaju.
Jutros je opet bilo normalno budenje oko 8, to on samo tatu vikendom budi u pol 6 da se tati slucajno ne poremeti ritam pa u pon zaspe na posao
Danas je bio dobar s papanjem. Ujutro mu morala gurati tu kasicu od voca ali uz malo negodovanja ipak pojeo, u podne popio oko 100ml ad, oko 15h pojeo cijelu kasicu od spinata, oko 18h malo grisa, u 20h 240ml ad i evo, mirno spava. Prije 20min se samo na kratko probudio, dala vode kroz san i spava dalje. Nadam se mirnoj noci
Toliko od mene. Laku noc!
☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩! Slatko, kava, caj... 😉
Mi opet budni od 7h tj. i malo prije izgleda da mu to stvarno novi ritam. Spavali smo hb dobro 🖒 skupljamo snagu za novi cendravi dan 🍻
Masho sretnooo danas bit ce to sve ok 😘😘
Ejic super za kasnije budenje i dobro papanje , nadam se da je i noc bila dobra 🤗
Mare jel zubic probio vani? 😓 nadam se da je noc bila mirna i da ste se naspavale
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro!
Ipak se ne budi samo tati za vikfnd tako rano 😣😣😣 A ni noc nije bila kao do ponoci. Sljedece budenjf bilo oko 1 i do 6 jos bar 4 budenja 😣😣😩😩😩 Oci mi se sklapaju i ja bi jos malo a on se vec vise od pola sata vrti po krevetu do mene...
Masho, sretno s potpisivanjem ugovora! Jeee, vas stanic, bas mi je drago! 😙😙
Ugolina, bravo za veliku zlicu! Nadam se da ces i ti uskoro ozdravit! Kako tm?
Mare, cestitam na snahinom zubicu!!! Presisala si decka u tome 😀😀 Jeste se naspavali stagod? 😙😙
Bubanci, brzo nam ozsravite! 😙😙😙
Danas bi opet mogo biti prekrasan suncani dan 😊
Brojcana nikako Nelica na zelenu granu s tim spavanjem 😥😥😥 kakva je preko dana? Zabavi se sama?
Ejic heh! Najbolje se ne nadat ni dobrim nocima ni dugim jutarnjim spavancima pa necemo bit razocarane 😂😂😂
TPol i nama je maleni pao iz kinderbeta. Maknula sam dvije letvice da mu mogu gurnuti ruku preko noci, staviti dudu jer kinderbet pomaknem skroz do kreveta kad legnem. On se probudio navecer negdje, mi smo gledali tv, malo se vrtio i cujemo tup. Trk u sobu on na podu. Podignem ga, on se pocne smijati. Kad smo vidjeli da nema nigdje ni crvenoga vratili smo ga da vidimo kako je to izveo. Okrenuo se poprecno preko kinderbeta na trbuh i noge gurnuo gdje nema letvica. Tako je isao dolje prvo na noge pa se nije nigdje udario.
Sunshine, i ja se spremam na dijetu. Ubi me sta sam stalno sama pa nemam volje jesti normalan rucak sama, iako skuham pa jedem u hodu pahuljice, grickalice, slatko.
Ejic, i moj se nocas budio 4 puta i budan vec od 7 jutros. Isto sam koma. Jedva cekam popodne da legnem s njim. U zadnje vrijeme tako je sve cesce. Mislila sam da ce sa 6 mj poceti spavati vise. A jos nista od zuba. Sta ce biti kad oni krenu???
Lucy M pao pa se smije 😂😂 genijalan je. Mozda ga i muce zubici, znaju oni dugo zezat dok ne izadju. A to za bolje spavanje nakon 6mj 😂😂 sanjajmo. Moj je bolje spavao prva 3mj
Sanjarka, i M je prva 4 mj bio predivna beba. Spavao dan i noc. Znalo se nije za njega. A sada ne mogu vjerovati da je to isto dijete. Tvrdoglav, mora biti po njegovom, odmah vristi. Sad je poceo cupati za kosu, grebati, udarati. Sinoc mi je otkinuo nausnicu i poparao usnu resicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji