Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    13. Ožujak 2017. 14:02

Brojcana nego sta! Necu dozvolit da se u dan pokvari ono sta ne radim 7 miseci. Ne nosat po cili dan!!

Ugolina
    13. Ožujak 2017. 14:33

Deeka-moj idol!!

Evo da se javim i skratim se vrijeme..kod svoje dr.sam jer meni ti glupi sinusi i dalje nisu prosli,ujutro povracam slajm 🔫 i imam neki glupi nadrazujuci kasalj..
    Ono najvaznije!!! Bili ujutro kod pedice, nalaz uredan 💪💪💪💪 odjebali jos jedan bronhitis!!!!  😍 ljubav moja malena,jos cistit nos koliko je potrebno i ventolin dva dana jer se mora postupno prestat s tim! I kako smo vec oko osam ujutro bili gotovi,sjetim se ja one patronazne 🔫 koja ima kancelariju kat iznad i pomislim,bolje mi njoj neg ona nama kad smo vec tu 😂😂 i primila nas... E,tako sam bila ponosna..nije joj se mogla nadivit..kaze da duuugooo nije imala ovako super bebu za koju nema apsolutno nista za rec..rekla je doslovno ovim rijecima da je savrsena 😍😍😍 a mama se rastapa od silnog ponosa... Pa ksko je ona cvrsta,kako cvrsto stoji,posjeda se,puzi, znatizeljna itd itd.

Sunshine1
    13. Ožujak 2017. 15:16

Za Ilani i Brojcanu,ne znam tko jos nije na viberu. Da vidite kako zmaj leti😎

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    13. Ožujak 2017. 15:28

Evo mene na terasi. Bebo pava. 
    Smjesna je sad kad se popodne probudi. Sjedne sva razbarusene kose I protesitira mamamamamamamaa. Bebo moj raste. 
    Predivan dan danas.
    Mi rezervirali restoran za 1.rodjendan.  Dobili lijep popust (mm firma) I bit ce nas 30etak. 
    Ostalo nist novo- idemo u sri kod tete Nede. Radit cemo ustajanje uz iskorak. Bas me zanima. 
    Illani vama jucer bas fino bilo. Mi stali kratko na povratku iz Vz na ranchu Cowboy (iza Lomnice) slavili frendovi rodjendan. Fora je tamo. Puno konja, za djecu stvari I ok restoran. 
    Brojcana ozdravi brzo.

Lucy16
    13. Ožujak 2017. 16:10

Deeka, nije problem nosanje, ja sam ga nosila, plesala s njim, zezala se,... Ona ga je uzimala od mene kao da sam ga ja ukrala njoj. Bas kao sto je netko napisao, sepurila se s njim po sali da ju sto vise ljudi vidi da je kod nje. 
    A ovo za hranu, nemam rijeci. Dat djetetu sa 6 mj jaja??!!!! Ili misli da cu ga cijeli zivot drzati na cici i ne dat mu nista drugo?? Mislim da jedva ceka da prestane cicati i jesti normalno da ga moze k sebi uzeti. 

Sunshine1
    13. Ožujak 2017. 16:55

Ja mislim da.mi sve vise naginjemo jednom spavancu😭😭😭
    Ujutro je budna do 10 bez problema,danas i duze. A popodne malo odspava. Uf!!
    Pijem kapucino,sude rijeseno,jos vi probala peglat pa da navecer napokon krenem vjezbat. Vec tjedan dana se spremam pa nikako. A jos me i kada ceka.
    Jel netko od vas radio temeljac? Ja bi sutra radila teleci. Vidim na neki recepti sa povrcem neki bez🤔 nekako si mislim bez povrca

url=https://lilypie.com]

TPol
    13. Ožujak 2017. 17:01

Evo i mene danas , nisam jutarnji tip a ova moja se probudila u pola 6 🙄🙄🙄 a kod mojih je spavala do 7 pa sam si ja pomislila da to nije jer je mrak , i brže našla moje stare tamne zavjese prala ih i stavila pa cemo vidit 
    I tako se ja nikako razbudit i spremam nas za van i ostavim nju na krevetu kao uvijek u sredini i odem da uzmem nesto i padne mi na pod taman sam vidla kako potiljkom lupila glavu ☹️️☹️️ A prije toga joj se spavalo tako da je posle tog plakanja i šoka zaspala posle se ponašala normalno i sad isto , tako da mislim da je sve ok . Krevet nam je nizak 

TPol
    13. Ožujak 2017. 17:04

Dekka ma neće smetat ako je nosaju tak dan vidit ćeš uzivat će Aurora u pažnji

TPol
    13. Ožujak 2017. 17:06

A gdje mi je ostatak posta wtf ???

deeka
    13. Ožujak 2017. 19:00

Tpol ona ni ne voli nosanje pa ne zelim dite maltretirat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.